Şimdi Ara

Baklava ve Göğüs kası için

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar baslıkta belirttiğim gibi baklava ve göğüs kası için ne yapmalıyım ne kadar sürede işe yarar. nelere dikkat etmeliyim.boyum 184 kilom 64

• Body veya fitness a git onları bırak adonis bile cıkartırsın k cok zayıfsın.
  • hiçbişey yapamazsın body e gitmeslini ve kilo almalısın en az 10 kilo almalısın spor ile yürütürsen yağlanma olmaz.
  • vucudundaki yag oranı kaç onu ogrenmelisin oncelikle 64 kilosun ama bunun %20+ sı yag olabilir onları eritmen gerekebilir oncelikle
  • Evde şınav ile 2 ayda göğüs çıkardım şimdi ki hedefim baklava
  • acaba bende mi çalıssam ya 1.76 boy 51 kilo 0 yağ
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

acaba bende mi çalıssam ya 1.76 boy 51 kilo 0 yağ

biraz kilo al 70-75 vücut için iyidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    %14 Yağ Oranı ve Karın Kası
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyC

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Morgoth

acaba bende mi çalıssam ya 1.76 boy 51 kilo 0 yağ

biraz kilo al 70-75 vücut için iyidir

işte alamıyorum metabolizma aşırı hızlı sanırım aşırı fazla yemek yiyen biriyim ama daha 53 ü geçemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

vucudundaki yag oranı kaç onu ogrenmelisin oncelikle 64 kilosun ama bunun %20+ sı yag olabilir onları eritmen gerekebilir oncelikle

kişisel fikrim 1.84 boyunda 64 kilo olan birinin yağ eritme gibi bi amacı olmamalı. acilen kilo al gerekirse weight gainer kullan bol bol da tavuk ye. evde yapılır spor ancak asla salona benzemez bence bi salona yazıl
    quote:

Orijinalden alıntı: Dark Beauty

vucudundaki yag oranı kaç onu ogrenmelisin oncelikle 64 kilosun ama bunun %20+ sı yag olabilir onları eritmen gerekebilir oncelikle

kişisel fikrim 1.84 boyunda 64 kilo olan birinin yağ eritme gibi bi amacı olmamalı. acilen kilo al gerekirse weight gainer kullan bol bol da tavuk ye. evde yapılır spor ancak asla salona benzemez bence bi salona yazıl

• 1.79 boy,71 kiloyum,hafif göbek yaptım uyuz oldum bunu eritmek hafif de fit olmak istiyorum aşırı kas istemiyorum.

Adonis güzel olabilir-adonis için hangi hareket gereklidir,http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=369815&productid=spordelta762#Gorseller-şu tarz bir alet işe yarar mı acaba?

Kilo vermem gerekir mi?

Teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.