işte alamıyorum metabolizma aşırı hızlı sanırım aşırı fazla yemek yiyen biriyim ama daha 53 ü geçemedim
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Beauty
vucudundaki yag oranı kaç onu ogrenmelisin oncelikle 64 kilosun ama bunun %20+ sı yag olabilir onları eritmen gerekebilir oncelikle
kişisel fikrim 1.84 boyunda 64 kilo olan birinin yağ eritme gibi bi amacı olmamalı. acilen kilo al gerekirse weight gainer kullan bol bol da tavuk ye. evde yapılır spor ancak asla salona benzemez bence bi salona yazıl
quote:
Orijinalden alıntı: Dark Beauty
vucudundaki yag oranı kaç onu ogrenmelisin oncelikle 64 kilosun ama bunun %20+ sı yag olabilir onları eritmen gerekebilir oncelikle
kişisel fikrim 1.84 boyunda 64 kilo olan birinin yağ eritme gibi bi amacı olmamalı. acilen kilo al gerekirse weight gainer kullan bol bol da tavuk ye. evde yapılır spor ancak asla salona benzemez bence bi salona yazıl
1.79 boy,71 kiloyum,hafif göbek yaptım uyuz oldum bunu eritmek hafif de fit olmak istiyorum aşırı kas istemiyorum.
Adonis güzel olabilir-adonis için hangi hareket gereklidir,http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=369815&productid=spordelta762#Gorseller-şu tarz bir alet işe yarar mı acaba?
Kilo vermem gerekir mi?
Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme