Şimdi Ara

Bakiye 1.250.000 SUV Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
1
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

1.250 bakiye ile 2020 üzeri bir araç bakıyorum. genel olarak hanım kullanacak. (yeni alıyor ehliyeti)

PSA grubuna ve 1.2 puretech motora pek girmek istemiyorum. (maks 50.000 km)

aklımda olan araçları aşağı yazıyorum. sizin tercihiniz ne olurdu ve nedeni?

lütfen sadece tercih yazıp gitmeyin. açıklama yapmayacaksanız tercihte yapmayın lütfen. adma geliyor bi model söylüyor gidiyor, eee neden o model belli değil. diğeri geliyor şu çöp diyor gidiyor. eee kardeşim neden çöp onu da yazıver bi zahmet... siz beni anladınız.

gözüme çarpanlar

1-Volkswagen Taigo

2-Skoda Kamiq

3-Seat Arona

4-Opel Mokka

5-Bu fiyata bulabilirsem Toyota C-hr

1 veya 2 seneye C segmente geçme planım da var ama kısmet tabi. Satışıda üzmeyecek bir şey olursa güzel olur.

Donanımlı araçları seviyoruz örneğin adaptif hız sabitleme bence çok güzel bir özellik.

Anakart: Gigabyte z97x Gaming 5 İşlemci: i5 4690k 3.5 Ghz(Turbo 3.9) Ekran kartı: Asus R9 380 STRIX GAMING OC 4GB Ram: 8 GB Tek Modül 1600 Mhz Kasa: Zalman z3 Plus SSD:Corsair 240GB LS serisi 560MB / 535MB Monitör: Benq 2455hm 24"

• Arona biraz eskidi veya içindeki malzemeler falan daha eski yüzlü diyeyim.

Kamiq olabilir, seviyorum ama bu araçlar Polo temelli ve Taigo ile birlikte suvumsudan ziyade küçük hb otomobil gibi duruyorlar. Bu bakımdan çok sevmiyorum.

Satışta Taigo üzmez herhalde diye düşünüyorum.

Bunların arasında Mokka tercihim olurdu herhalde, o da PSA ve 1.2 motor tabi ama VW grubuna göre daha dinamik, daha albenili ve nispeten donanımlı araçlar olabiliyor.

50.000de triger değiştire değiştire devam etmek gerekli önlem olarak.

Bunun haricinde beklenmedik bir seçenek olabilir;

Fiat 500x olabilir. Pratik, güzel, nispeten sorunsuz, düşük km'lerde uygun fiyatlarda bulabilirsiniz. 2015'ini kullanıyorum, makyajlıları daha da güzel. Zaten çok büyük değişim geçirmedi, başarılı bir otomobil.

Bir tane daha önereyim, 1.0 dgi-t Nissan Juke.

VW grubu haricinde olacaksa bu 3 araç olabilir derim.

• Öncelikle çok güzel yazmışsınız teşekkür ederim.
    Toyota yaris cross için ne düşünüyorsunuz? Onu da merak ettim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Anakart: Gigabyte z97x Gaming 5 İşlemci: i5 4690k 3.5 Ghz(Turbo 3.9) Ekran kartı: Asus R9 380 STRIX GAMING OC 4GB Ram: 8 GB Tek Modül 1600 Mhz Kasa: Zalman z3 Plus SSD:Corsair 240GB LS serisi 560MB / 535MB Monitör: Benq 2455hm 24"
  • DusuncesizAdam kullanıcısına yanıt

Rica ederim ne demek, Yaris Cross tip olarak çok beğenmiyorum ama neticede Toyota, sorunsuzluk vb anlamında tercih edilebilir.

CH-R yazmıştınız ona değinmemişim, önceki kasayı pek tavsiye etmem, yenisi güzel ama o da pahalı tabi.

Bu arada araçları gidip mutlaka kullanın, test edin, hatta kiralayarak 1 gün falan elinizde kalmasını sağlayın, hangi araba size keyifli geliyor, çoluk çocuk vs varsa hangisi daha rahat olur, şu bu gibi şeylere bakma açısından daha iyi olur, yoksa çok kafa karıştırıcı mesaj alacaksınız, onu al bunu alma, bunun burası sorunlu, bunun şurasında şu var diye..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Psa sevmeyebilirsin ben şu an sahibinden de 2024 modelini galerilerde 1030 civarına hatasız boyasız bulabiliyorum. Sıfır km 1230-1260 gibi 150k 12 ay sıfır faiz olması lazım. Full nakitte biraz daha düşüyorlar. Fiyatları güzel yani içten yanmalılar arasında fırsat sayılabilir.

Taigo Life mesela 1420 TL sıfırı...

Bence bu para farkına değer Crossland alınabilir.

Ek olarak eşinize aldığınız için evin ikinci aracı ise Hyundai Kona Electric Proggresive öneririm. 1100 civarına hatasız 2023 model bulunur. Ön çarpışma önleme, kör nokta çarpışma önleme asistanı, dur kalk özellikli akıllı hız sabitleme güvenlik çok iyi donanım vs baya iyi araçta, sadece ioniq ler kadar hızlı şarj yok. (800V) Motor şanzıman vs başın ağrımaz. Kaza ihtimali de çok az kör nokta çarpışma engelleme çok iyi donanım imkan varsa EV tercih edin diğerlerine de bakmayın...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    11.000 TL ye Araç Tavsiye
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.