Şimdi Ara

bakışmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
6.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nedense kafamı cevirdiğimde göz göze geliyoruz yani ben yakalıyorum
  • bakışmak aslında dünyanın en güzel duygularından biridir.

ama sadece bakışmak bunun ilerisi yahut vs pek yoktur.

arabada giderken bir anlık bi kızla bakışırsınız, yada otobüste karşınıza oturan bir kızla bakışmak vs bunları o anlık yaşayıp bitirebiliyorsanız o duyguyu fazlasıyla güzel yaşarsınız.

sakın şunu sanmayın bakıştık benden hoşlanıyor yahut bana aşık oldu gibisinden düşündünüzmü işte hatalar zinciri başladı demektir.

siz siz olun tadında bırakın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuri...

quote:

Orijinalden alıntı: javocu

quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Arabayı eline kuma mı getircen.

Anlamadım ne demek bu?

Konuyu açan vatandaşın imzasındaki; "Arabamla evlenmek istiyorum" sözüne ithafen, yazılmış bir şey.

Yeni anladım hala gülüyorum.

• Bakışların

Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur
    Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur...

Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır
    Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır.

Bir bakış bir aşığı aşkından emin eder
    Sevişenler daima gözlerle yemin eder...

Victor Hugo
  • Aynen bende bana bakarken yakaliyorum kizi.Bugun bi sohbetimiz oldu birbirimizden bahsettik.Benim iyi kalpli saf ve temiz biri oldugumu soyledi.Bende ne anlamda saf ya fln dedim sakayla karisik ya iyi anlamda dedi 20-25 kisi kiza cikma teklif etmis o kimseyi kabul etmemis.Ama surekli bana bakiyor sinifta
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtztkn

bakışmak aslında dünyanın en güzel duygularından biridir.

ama sadece bakışmak bunun ilerisi yahut vs pek yoktur.

arabada giderken bir anlık bi kızla bakışırsınız, yada otobüste karşınıza oturan bir kızla bakışmak vs bunları o anlık yaşayıp bitirebiliyorsanız o duyguyu fazlasıyla güzel yaşarsınız.

sakın şunu sanmayın bakıştık benden hoşlanıyor yahut bana aşık oldu gibisinden düşündünüzmü işte hatalar zinciri başladı demektir.

siz siz olun tadında bırakın...

bakışmak ya da eziyet...işte bütün mesele bu
  • - Ayyyy gerizekalı neye bakıyor bu acaba makyajım mı bozulmuş,bir yerimde birşey mi var?

• erkek=la kıza bak buraya bakıyo la beni mi kesiyo yoksa?
    kız=ayy bu salak buraya niye bakıyo ki habire?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

quote:

Orijinalden alıntı: Tw!st of F@int

quote:

Orijinalden alıntı: !XiR

hiç bi kızla bakışırken "oo bu beni beğendi" diyip havalara girmeyin..tamamen ego tatmin olayı.. kendine de baktırıyorki güzel olduğunu hissetsin..tüm kızlar böyle..

yapma bunu ya yapma

hadi tümü demeyelim yanlış olur..%80i

vin diesel hızlı ve öfkelide me diyor : "%20 melek %80 şeytan"

ne %80 mi oh çok rahatladım ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Coder85

Bakışların

Bir bakışın kudreti bin lisanda yoktur
    Bir bakış bazen şifa bazen zehirli oktur...

Bir bakış bir aşığa neler neler anlatır
    Bir bakış bir aşığı saatlerce ağlatır.

Bir bakış bir aşığı aşkından emin eder
    Sevişenler daima gözlerle yemin eder...

Victor Hugo

Çok güzel.
  • bir gün bi yerde oturup bakışırken kalkıp sorucam ne bakıyon lan diye o olucak
  • Hoşlandığı için de bakıyor olabilir
    Birine çok benzettiği için de
    Peşinde sürüklemek için de
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdaisY

Hoşlandığı için de bakıyor olabilir
    Birine çok benzettiği için de
    Peşinde sürüklemek için de

sen ne için bakarsın edacığım
  • quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-DEPRESAN

mesela bir kızla bakışıyorsunuz ne düşünürsünüz kız ne düşünür bi kızla bakışıyoruzda

bakışmak

essahtan bakıyomu sana
  • bakarlar sonra birbirlerini dürtüp gösterirler sonra kikirdeme yanlarından geçerken. laf atan da oluo arada. acayip şımarırım valla ben ister istemez. hoşuna gidip yürüyüşü değişmeyen de yoktur bence. sonuçta çoğu kişinin elde etmek istediğini kılını kıpırdatmadan kazanıosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: 53

Kızlar genelde erkeklere "aaa bu çocuk bana mı bakıyo" düşüncesiyle bakarlar
    Göz teması onlar için pek fazla uygulanmaz.Hoşlanıyosa sizden arkanızı döndüğünüzde yada siz ona bakmazken size bakar.
    Eğer birini size bakarken yakalarsanız bişeyler var demektir.Yoksa siz ona öküz gibi bakarken dönüp size baktı diye aşık olacaksanız aptalsınızdır

Bunu niye daha önce söylemedin yaw bana bakarken yakaladığım bi sürü kız oldu Ben kızlara bakınca hemen bakışlarını başka yere çevirdiler Tabi seneler önceydi bu, bu saatten sonra benden hoşlanıp bana bakan kız bulmak zor ne de olsa kendimizi saldık, anladınız siz ne demek istediğimi

• Güzel konu ilgimi çekti kaydedeyim.
  • lise çağlarında beğenilmek insanın acayip hoşuna gider bizim bu trabzonda kızlar gerek bakışlarıylan gerek sözleriylen karşıdakini beğendiğini çok belli eder eğer seni beğenirse anlamsız yere yardım yada konuşmalar yapar zamanımda bana çok oluyodu şimdi ise kardeşime çok oluyo sokakda mesela voleybol oynuyolar kızların çoğu ona yaranmak için ellerinden gelenni yapıyolar yanında utangaç davranıyolar yakışıklı çocuk benim gibi ama benim zamanlarn tipim bozuldu tabi demem o ki güzel bir duygudur ama anlık bir duygudur bakıştığın kızı ozaman görürsün başka hiçbir zaman görmezzin beğenildihini kesinlikle hissedersin ve karşındakide beğenildiğini hisseder en sevdiğim durum mesela bir kıza bakıyosun güzel beyaz tenli bir kız sonrasında hafif utangaç bir gülücük atıyo ve yanaklarında bana göre dünyanın en güzel rengi hafif bir pempeleşme oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrutaL41

quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ-DEPRESAN

mesela bir kızla bakışıyorsunuz ne düşünürsünüz kız ne düşünür bi kızla bakışıyoruzda

bakışmak

essahtan bakıyomu sana

yudrdum baykuşu işte

• Hiç bişey düşünmem
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.