Şimdi Ara

Bakırköyde iPhone Servisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çok aradım ama açılmış konu göremedim. Bakırköyde tavsiye edebileceğiniz bir iPhone servisi var mıdır, baktım hep uzak taraflarda var. Home tuşu sorunlu bir iPhone 4 var. Bakırköyde hem titiz hem de uygun fiyatla çalışan bilindik bir iPhone servisi var mıdır? Şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. İyi forumlar.

• yukarı
  • Başka tavsiyesi olan var mıdır arkadaşlar?
  • Bakırköy den trene bin 15-20 dakika da Sirkeci desin.Orada da Doğubank civarlarında bir sürü tamirci var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrhusnu

Bakırköy den trene bin 15-20 dakika da Sirkeci desin.Orada da Doğubank civarlarında bir sürü tamirci var.

Doğubankı biliyorum tabi ki ama yakın olması daha iyi olur sık sık çevremdeki insanların telefonlarındaki problemlerle ilgileniyorum sürekli doğubankla uğraşmak istemiyorum. Bir de şu var; Bakırköyde de iphone tamiri vs. yazan yerler var ama güvenemiyorum hassas cihazlar malum. Ondan dolayı daha önce gidip de olumlu deneyim yaşayan arkadaşlar tavsiye ederlerse çok makbule geçecek.
  • ÖSS çok pardon yaw eski başlıkmış yeni farkettim
    Ama olsun en azından ihtiyacı olan arkadaşlara yardımcı olur.. :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim iphone 4 ün camı kırıldı az önce aradım Saint computer fiyat sordum 200 tl dedi. orjinal cam dedi.

beşiktaşda da aynı orjinal takan yer var 140 tl ye hallediyor.

saint kazık gibi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forumda saints ten şikayet eden 1 kaç konu görmüştüm iyi araştırın bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratkcenter

Forumda saints ten şikayet eden 1 kaç konu görmüştüm iyi araştırın bence

evet olabılır bende gördüm http://forum.donanimhaber.com/m_85058910/tm.htm buradada varhttp://forum.donanimhaber.com/m_90376242/tm.htm haklısın galıba çook çokta pahalı alduklarını ustelık aplle orjınal urun vermez dışarı herkes bılıyor orjınal dıyorlarmış hherneyse tşkler aarkadaşım

• Bakırköyde yaptıramadığım iphone dokunmatiğini saints de yaptırdım. Biraz pahalı ama teknik kadroları ve güvenceleri oldukça yüksek ,en azından kuurumsal bir firma , bir muhattabınız var.Merdiven altı telefoncu değil .Bakırköyde ilk gittiğim servis detay elektronikti aman diyeyim sakın uzak durun. Bin tane bela yaşadım , kaç kere telefonu toplayamadılar . Kızdığımdada al telefonunu git diyorlar , böyle terbiyesiz insanlar. Uğraşmak lazım aslında mahkeme tüketici haları falanda uğraşacak zamanım yok.
  • Güvenilir işinin arkasında duran adam arıyorsan Saints tek geçerim. İşini hakkıyla layığıyla yapan bir yerdir.
  • quote:

sanamı getirsinler:D:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 13 Kasım 2014; 10:27:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Gördüğümü söyledim sadece
    Banada getirmesinler

• quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Gördüğümü söyledim sadece
    Banada getirmesinler

• 3 kez telefonumu gönderdim bu saints computer e, illalah ettim

Kesinlikle ama kesinlikle hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Çok pahalıcılar ve zora gelince yaptıkları işin arkasında durmuyorlar.

Paranıza, zamanınıza yazık etmeyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.