Şimdi Ara

bakırköy askerlik şubesine gideceğim, yanıma almam gerekenler.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, aöf 4. yılım bitmedi gitti bir türlü, yaşım 27 olacak, boyum 180 kg 111 aöfe kaydım devam etmekteydi, 1-2 hafta içinde tecilim hala geçerliyse tam tarihini unuttum, ama hala okudugum için zaten tecillidir herhangi bir kagıtta gelmedi bu zamana kadar, geleyim esas konuya,

aile ile biraz tartıştım aklımı başıma devşiren bir tartışma oldu, okul güz döneminden 1ff 2 dd 1aa m var malesef 2015 güz döneminde tekrar 3 dersten sınava girmem gerekiyor, ve bahar döneminden de 4 sınavım var, üstüne birde yaşım geçiyor, ailem gitmemi istemiyor ama ben istiyorum çünkü bu aöf işi yaş uzadıkça sakız gibi, sizlere bir kaç sorum olacaktı,

aöf kaydımı donduruptamı gideyim yoksa iptalmi edeyim askerden gelince okulu bitirmeyi istiyorum, eğer dondurursam askerde sonra tekrar kayıt yenileyip kaldıgım derslerdenmi girerim yoksa yukarıdaki derslerdenmi sorumlu olurum,
    kilo fazlam var +34 fiziki bozuklugum yok sporsever değilim ama göstermediğimi söylerler, kalıcı bir hastalık geçirmedim rahatsızlıgım yok ama kendimi nedense güçsüz fos hissederim hantallıktan beri geliyor sanırım,
    bu arada 2 yıllık marmara turizm mezunuyum diplomam daha üniversitede gidip almadım, askeriyeye gidince isterlermi,
    kütüğüm antalya ibradı gözüküyor şube akseki de, bakırköy de dogdum, bakırköy askerlik şubesi sorun çıkartırmı, bahçelievlerde oturuyorum, ve muayene olmak için yanımda nelerin olması gerekir ve yanıma ne almalıyım...

arkadaşlar biraz uzun oldu kusura bakmayın, askerliğimi yapmak istiyorum desemde doktor kafasının dikine gidip kıllıkmı yapar, bu kilo sınırı ile baya araştırma yaptım neredeyse 18-20 sayfa okudum 2012nin konularını bile, bu boy kilo oranıma göre çürük vermeleri ihtimali varmıdır.

hayırlı tezkereler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Askere gidicem tavsiye lazım..
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.