Şimdi Ara

BAKIRKÖY ARTI DERSANESİ (ÖSS)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • NASIL BİLİRSİNİZ ARKADAŞLAR. ANNEM GİTMİŞ GÖRÜŞMÜŞ BEĞENMİŞ. GİDEN FLN VAR MI? VEYA ÖNCEDEN GİTMİŞ.

ŞİMDİ BAKIRKÖY 2 UĞUR A GİDİYOM AMA ALDIKLARI PARAYI HAK ETMİYOLAR. BİDE LİSE 4 İÇİN 5000 YTL İSTEMİŞLER. AYIP VALLA.

• up
  • artı ne kadar istiyor?ayrıca artı gibi dersaneler alternatif yani eğer bu işe asılcaksan fdd fem mef gibi dersaneleri kovala bence..ben de lise2 de ve lise 3 de böyle alternatif bir dersaneye gitmiştim haftaiçi fdd ye gittim farkı gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1. Selim -- 12 Nisan 2008; 12:13:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _asparagas_

artı ne kadar istiyor?ayrıca artı gibi dersaneler alternatif yani eğer bu işe asılcaksan fdd fem mef gibi dersaneleri kovala bence..ben de lise2 de ve lise 3 de böyle alternatif bir dersaneye gitmiştim haftaiçi fdd ye gittim farkı gördüm

3500 e kaydoldum bgn.

900 saat etüdler hariç ders varmış. bizim bakırköy uğur da 600 saat ders veriyolar

nese kaydolduk bakalım seneye görecez. adamlar hırslı gibi ya okul bitince haziran ın sonuna kadar ders varmı. temmuz tatil ağustos un 10 un da gene ders.
  • gittim bugün tanıştım müdürüyle fln. kafa bi adam. yandınz olm dio ölümünü çalıştırcaz sizi dio
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.