Şimdi Ara

Bakın SU olmazsa ilerde neler olcak? (Youtube) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tüylerim diken diken oldu yaw paylaşım için saol herkes elinden geleni yapmalııı ben çocuğumun ve torunumun susuz kalmasını istemem
  • Pls!
  • Aslında bu olay çok korkutucu deil milleti bazı kitleler bu konuda şimdiden güzel bir şekilde uyarsa hiçbir şekilde sorun olmayacak

Geçen pikniğe gittik ağaç söküyor belediye büyükler böyle yaparsa ormandaki dağdaki ağaçları sökerse tabi kuraklık olur..

Bide söyle birşey war küresel ısınma dewam ederse kutupdaki buzların erimesiyle bazı yerler sular altında kalacak buda başka bir korkutucu sorun

Bazı arkadaşlar kıyamet alameti falan demiş kesinlikle alakası yok sadece insanların düzeltebilceği şeyler bunlar
  • Üst Konu Plz

• Paylaşım İçin Teşekkür Ederis.
    Gerçekten Çok güzeL Video.
  • upupupup;,
  • ıpıpıpıp
  • quote:

Orjinalden alıntı: SheHiT

bence sacma .
    bu kiyamet alametleri kiyamet yaklasiyor susuz deilde su ile bogulcas

sen nerden bilebiliyorsun kıyametin yaklaştığını?

• güzel paylaşım.. teşekkürler
  • düşünmek bile kötü
  • UP! ÜSt konu lütfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: Str0nGtR41

UP! ÜSt konu lütfen

ewt bencede bu üst konu olmalı
  • ßen ßunu daha önce izledim sağ olsun hocamiz izletmişti ders çıkışı bi baktim herkes su içio.
    ama kim yaptiysa süper bi video sağollsun
  • Evet susuzluk önemli bir konu.Su tasarrufu önemli.Ali Samiyende zaten tonlarca su helak oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: by-ko

bunun için bende kendimce önlem alıyorum
    misal önceden havalar ısınmaya başladımı günde 2-3 kez banyo ediyodum şimdi haftada 3e düşürdüm(zararsız deodoranta kuvvet)
    + tuvalette sifon yerine tas uygulaması sifonu çekeceğime alıyom bi elime fırça bi elime tas tuvaleti yıkıyom daha az su gidiyor
    +eskiden evin tavanını yıkayıp serin serin orda otururdum şimdi öyle işe hiç girişmiyom
    halı yıkatmıyom sadece makinayla temizlettiriyom
    ve eskiden acayip çay, kahve içerdim ve cips falan yerdim bunları kestim biraz çünkü bunlar yapılırkrn(çay ve kahve) su harcanıyo ve hepside daha fazla su tüketmemizi sağlıyo
    Neyse herkes sadece benim yaptıklarımı yapsa böyle bi olay başımıza gelmez zaten
    Geçen gün Aydın'a accık bi yağmur yağdı tobolsun bek sevindim ağaçlâ bilen guruyup giddêrdi valla netcen diye düşünükdurudun eyi oldu

türkce konusmayı dene
    iyi yapıyosun sende herkes böyle yapsa cok guzel olur 70 milyon kisi yani dusunun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RAUFCANPOLAT -- 29 Mayıs 2007; 15:47:15 >

• arkadaşlar bunu en üste tutalım yoksa tutacak halimiz olmuya bilir sanada çok teşekkür ederim kardeşim
  • quote:

Orjinalden alıntı: lolo545454

ya tamm güzel konu saol bilgilendirdiğin içinde bunun yeri bursaı deilki knight online ile n alakası
    vr

Susuzluktan Geberince Knight Online Diye Sayıklarsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: EyeOfAngel

quote:

Orjinalden alıntı: lolo545454

ya tamm güzel konu saol bilgilendirdiğin içinde bunun yeri bursaı deilki knight online ile n alakası
    vr

Susuzluktan Geberince Knight Online Diye Sayıklarsın

Doğru Dion Kardeş Üst konu Olmalı Bence başlarım Ko ya Hayatın Söz konusu
  • beyler eğer böyle olursa çok kötü ama bence bunu izleyip 10 gün sonra unuturlar.

UP!!!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.