Şimdi Ara

Bakın SU olmazsa ilerde neler olcak? (Youtube) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
0
Favori
4.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bunun için bende kendimce önlem alıyorum
    misal önceden havalar ısınmaya başladımı günde 2-3 kez banyo ediyodum şimdi haftada 3e düşürdüm(zararsız deodoranta kuvvet)
    + tuvalette sifon yerine tas uygulaması sifonu çekeceğime alıyom bi elime fırça bi elime tas tuvaleti yıkıyom daha az su gidiyor
    +eskiden evin tavanını yıkayıp serin serin orda otururdum şimdi öyle işe hiç girişmiyom
    halı yıkatmıyom sadece makinayla temizlettiriyom
    ve eskiden acayip çay, kahve içerdim ve cips falan yerdim bunları kestim biraz çünkü bunlar yapılırkrn(çay ve kahve) su harcanıyo ve hepside daha fazla su tüketmemizi sağlıyo
    Neyse herkes sadece benim yaptıklarımı yapsa böyle bi olay başımıza gelmez zaten
    Geçen gün Aydın'a accık bi yağmur yağdı tobolsun bek sevindim ağaçlâ bilen guruyup giddêrdi valla netcen diye düşünükdurudun eyi oldu

• Beyler ne kadar çok kişi o kadar çok su dağıtın bu video'yu.
  • yav bune en iyi paper mage staffı diye bi konu açmış (artık ona mal demek istiyorum)biri 100 küsür msj var.Adamlar boş boş msj yazmış buna ne bakan var ne msj yazan ya bu kadar gamsız olmayın
  • up
  • "Su gidior Su..."

"Bi durupta ne kadar susuz dayanabileceginizi ölcün bakalım 5 saat 6,7,8 veya 10 veya 1 gün ama şimdi rahatız die paso boşuna harcıoz yarın 2 3 gün suyu zor bulucaz.LüTFeN DiKKaT EDeLiM..."
  • ooo güsel video
  • acaipi güsel bi video
  • merhaba..
    bu videoyu yapanda yayinlayanda bize ulastiran dostlarimizada cok ama cok te$ekkur ediyorum..
    gercekten ders alinmasi gereken bir konu..ve en kisa zamanda basta bireyler daha sonra ulkler olarak gerekli onlemleri almalayiz ilerdeki durumumuz bu video gibi olucakki..bizden sonraki nesiller arkamizdan bize nefretle bakmasin..
    hepimize guzel bir dunyada sevgi saygi cercevesinde Kimseye Muhtac kalmadan Allah yasamak nasip eylesin.
    Saygi ve sevgiler.
  • bence sacma .
    bu kiyamet alametleri kiyamet yaklasiyor susuz deilde su ile bogulcas
  • up
  • Yapanın elıne sağlık gerceklerı gostermış
  • ÜST KONU OLSUN LÜTFEN
  • Evet üst konu olursa güzel olur
    şuan okulun kütüphanesinden yazıorum ve bu video yu slaYT haline getirip lise 3 lere sunum yaptım.
    zaten ödevimdi ve herkes çok beğendi.
  • ya tamm güzel konu saol bilgilendirdiğin içinde bunun yeri bursaı deilki knight online ile n alakası
    vr
  • upupupupup
  • hadi uplayın herkez izlesin bu vidyoyu num@n da inş. silmez konuyu
  • quote:

Orjinalden alıntı: lolo545454

ya tamm güzel konu saol bilgilendirdiğin içinde bunun yeri bursaı deilki knight online ile n alakası
    vr

biz seni görürüz ilerki senelerde.
    su olmayınca bakalım nası yaşıcaksın? nası pc başına sağlık bi şekilde oturabilceksin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: desing by

quote:

Orjinalden alıntı: DarkRemuS

Bu Durum Afrika'da yıllardır var

eskiden afrikanın sorunuydu şimdi tüm dünyanın sorunu oldu
    çok kötü bi durum...

bizde su varken onlarda yoktu bizde yokken onlar ne olur bilemiyorum
    Allah hepimize yardım etsin..
  • Uzmannnnn kardes sen ronark aççılmadan önce oranın dh grubmu ne açmıostın simdi bi ses yok ne ayak
    quote:

Orjinalden alıntı: uzmannnnnnnnnn

bencede üst konu yapalım bunu hemde üstte tutalım en azından 10 - 20 dk
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.