Şimdi Ara

Bakın nasıl insanlar var dünyada

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ergünle beyazıt a gittik dün. Yaz olduğundan mütevellit ceplerimiz çok pot yapmasın diye genelde cüzdan telefon ne varsa küçük bir çantaya koyar öyle çıkarız yola. Çantanın bende olduğu bir sırada Ergünle birbirimizi kaybettik. Ben telefonların ikiside bende olduğundan dolayı geçmesi muhtemel bir yerde bekledim 1 saat kadar ama karşılaşmadık. Meğer o da benim geçme ihtimalim olabilecek biryerde bir o kadar beni beklemiş. Neyse ofiste bir araya geldik ama ofisse geldiğinde adım atamıyordu per perişan geldi. Bu ergün beni beklerken küçükten sıkışıyor fena. Tabi para yok üzerinde. Cebinde bi 50 kuruş varmış. gitmiş tuvalete tuvalet 1 lira. tuvaletçiye 50 kuruşum var abi girebilir miyim demiş. Ş.refsiz tuvaletçi izin vermemiş Yalvardım diyor abi resmen 50 kuruş için bırakmadı gireyim tuvalete. Tuvaletçi inat etmiş olmaz demiş Bıraksaydın direkt dedim adamın önüne. tuvalette Daya Hatun camiinin tuvaleti. Bu nasıl insan olabilir? Böyle birisine insan denebilir mi? Adam sonuçta girmemiş tuvalete. Senin tuvaletin için 50 kuruş için niye pazarlık yapsın adam. Belliki adamın parası yok işte bedava istememiş sonuçta girmediğine göre kurnazlıkta yapmamış 50 kuruşum var demiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samplus -- 8 Haziran 2013; 1:05:33 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.