Şimdi Ara

Bakın işte şu resimden utanıyorum. (EDIT Geldi!) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
212
Cevap
6
Favori
32.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • brkmania kullanıcısına yanıt
    Bizde bu geminin içindeyiz ama neyin doğru neyin gereksiz olduğunu ayırt edebiliyoruz.



    Sinema,tiyatro,muzik insanlanlara çok fazla artı katarken , survivor ve futbol senin hayatina nasil bir artı katıyor merak ettim doğrusu.



    Içi boş şeylerle uğraşıp evet bu düzene para kazandiriyorsun ve ""sana bir artisi olmuyor."



    Ve bu mesajinda gördüm ki sen daha bunu göremiyorsun . Sana sayfalarca anlatsakta faydalı olmayacaktır.. . Insanlarin düşüncelerini degistirmek zordur.Hadi selametle.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bar0n. -- 17 Haziran 2017; 17:28:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    Bi beyni uyuşmuş daha .



    Arkadaşın zoruna gitmiş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bar0n. kullanıcısına yanıt
    benim neden zoruma gitsin ki istersen hiçbişey izleme 24 saat kitap oku ama şu sihirli cümle karakteri ele veriyor: "sana ne katıyor?" bu cümleyi söyleyenler genelde entel ve bilgili olarak gözükmeye çalışan herşeyi bildiğini sanan aslında zerre birşey bilmeyen insanlardır. çevrede çok görüyoruz bu tipleri. sırf konuşmalara muhalefet olmak için herşeyin tersini iddia eden tip grubudur. bunlar survivor izlemezler sihirli sözcükleride "sörvayvır halkı uyutuyor" dur. sorsan hep belgesel caz haberler ve beyin fırtınası programları izlerler.:)




  • quote:

    Orijinalden alıntı: TheDenier

    Bu yorum ne zaman gelecek diye bekliyordum. Bak şimdi, ilk olarak evet benim yaptığımın faydası bana ama Atatürk'ün önderliğinde nice canlar feda edilerek karış karış kazanılan vatanı koruman yüceltmek sadece benim görevim değil. Tek başıma istesem de başaramam zaten. İsterim ki bütün akranlarım ülke ve toplum olarak gelişmeye katkıda bulunsunlar.

    Diğer söylediğine gelirsek, bu ve buna benzer konularda her zaman " ..sen ne yaptın peki?" sorusunu soranlar oluyor. Ama sence bu bir çözüm mü? Yani benim bir şey yapmamış olmam doğru yolda olduğumuzu gösterir?

    Kaldı ki, elbette henüz ülke gidişatını etkileyecek bir şey yapmadım ama çalışıyorum, okuyorum, öğrenmeye çabalıyorum zaten benim de size söylediğiöm şey bu. Kimsenin sizlerden %99 verimli nükleer reaktör yapmanızı beklemeye hakkı yok.

    Bakın ben sizi bir gruba dahil etmedim siz belli ki dedim farklı düşünen bir insansınız ok(saygı)

    Şimdi katkılarının kendine olması da çok güzel (hiçbir lafım yok)(Ancak yaptıklarının doğruluğunu belirlemek için bir kıyas veya ölçüt gerekir sorum buydu size ama altından kalkamadığınızı görüyorum)(umarım çok iyi işlere imza atarsınız inşallah temennimizdir.)

    Senin gibi kendini farklı hissetmiş birinin veya toplumda küçük bir kesimi oluşturan sizlerin(burayı senden öğrendim) diyelim neden böyle bir mesaj attığını anlayamadım :

    "Kaldı ki, elbette henüz ülke gidişatını etkileyecek bir şey yapmadım ama çalışıyorum, okuyorum, öğrenmeye çabalıyorum zaten benim de size söylediğim şey bu. Kimsenin sizlerden %99 verimli nükleer reaktör yapmanızı beklemeye hakkı yok."(orj alıntı)

    kimsenin sizden nükleer sant. vb. derken biz kimiz kardeşim benimde senin gibi kendimi farklı hissetmeye hakkım yok mu belki bende grubun hareketlerini beğenmeyen ancak yinede yanlış olarak nitelendiremeyen birisiyimdir...

    Bu arada siz bu kadar negatif eleştirisel yaklaşırsanız

    insanlar size bunu sorar ( evet sen ne yaptın kardeşim?)hakkı yok mu soranın belki size inanmak istiyordur......
    Sorular sorulmadan yanlışlar düzelmez hatta neyin doğru neyin yanlış olduğu konusunda bir fikir bile edinemessiniz....

    Sizin için temennim biri size ne yaptın dedi mi ??????
    şunu şunu şunu yaptım peki sen ne yaptın diye cevap verebilmendir...

    Konumuz sosyal bir olgu olduğu zaman gerçeklikler her zaman tartışılır ...

    Son olarak sana bir eleştirim var ama senin yaptığın gibi değil gerçekten araştırmalara konu olan bir örnek olay dahilinde yemek yerken tv izlemenin zararlarıyla ilgili
    https://sagligabiradim.com/televizyon-karsisinda-yemek-yemenin-zararlari/

    Gençleri düşünen siz değerli kardeşimizin bizimde sağlığını düşünmek hakkımızdır diye düşündüm saygılar.....

    haddimizi aştığımız her yer için şahsınızdan özür dilerim....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi losttime35 -- 17 Haziran 2017; 17:47:19 >




  • Herkes senin gibi siyasetçi, çakma memleket meseleci değil.Git başka foruma
  • ghostweb kullanıcısına yanıt
    Okumadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu insanlara sor ama memleketin hali nasil diye seninle yarim saat konuşur memleketi kurtaracak bir onlardir başkaları koyunun önde gidenidir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transfer dönemindeyiz ve futbolu sevenler bu yaz sezonunun ne kadar hareketli geçtiğini bilirler.Herkes takımının transferlerini merak ediyor doğal olarak.Ayrıca forumda futbolun yoğunluklu konusulması nasıl bir sıkıntı yarattı ki su konuyu açma gereği duydun? Ne olucaktı şimdi orda 2 siyaset 1 ekonomi konusu olsaydı çok mu kültürlü olucaktık? Herkes kendinden sorumlu.Milletin ne izlediği,hangi konuyu okudugu ve yorum attıgı seni hiç ilgilendirmez.Beğenmiyosan yabancı forumlarda takılmaya devam hadi.Saçma saçma adamlar surda prim uğruna nelerle uğraşıyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bar0n.

    Okumadım

    ben okudum yarısında o haklı yarısında sen haklısın
  • Şu forumda futbol ve fanatiklik hakkında benimle aynı düşünen insanların olması beni çok memnun ve mutlu etti. Diğerleri birbirlerini yok etmeye devam etsinler..
  • dengesiz toplumun internet kullanımıda dengesiz olur,geçenlerde bir haber sitesi açıladı türkiye'de genelde şu şekilde haber sitesi okunuyormuş,

    1-izmirde deprem haberi
    2-survivor ayça sereserpe yakalında
    3-güneydoğuda 4 şehit
    4-ebru şallı'nın fotoğrafları servis edildi
    5-dolar çok yükseliyor
    6-rus kızların çılgın dansı
    7-iftar saatleri
  • losttime35 kullanıcısına yanıt
    Niye yordunuz ki kendinizi?



    Bana futbolu ve boş programları savunanları ciddiye bile almıyorum.



    Sizede öneririm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu sanırım şey yüzünden oluyor, bütün insanlara arkadan konuşma, kavga, aşk ve şöhret gibi şeyler zevk verir dopamin salgılatır, adrenalin salgılatır. Televizyonda ki programların çoğu bu sayede reyting sağlıyor çünkü anlamak için herhangi bir kapasiteye sahip olmaya gerek yok ve algılarını kapatıyor.

    Ülkemizde ki gençliğe bende üzülüyorum fakat artık umrumda olmamaya başladı beyin ölümü gerçekleşmiş, kendini boş zevklerle zamanını geçirecek şekilde ayıran bireylere yardım etmek zamanınızı boşa harcamaktan başka birşey değil bence. İsteyen kendini çok kolay kurtarır bu tür şeylerden o kadar çok imkan var ki.
  • saçma sapan türk dizileri yarışmaları izleyeceğinize açın cosmos izleyin mega yapılar biyoloji süper araba fabrikaları ne biliyim discovery national geographic history channel dünyanın oluşumu mısır piramitleri çin piramitleri yani sözün özü envai çeşit belgesel var izleyin ben maçta izlemiyorum sevmiyorum maça bişey diyemem izlensin ama bunu durmadan dillendirmek bunun üzerine olan konular ve zilyon tane yorum boşa bence izleniyorsa izlensin ama bu kadar kavga çıkartıcı saçma gereksiz yorumlara gerek yok ama şu bir net türk dizisi ve programları izlemeyin sinemaya gidin yabancı güzel kaliteli dizi izleyin türk dizisi izlemeyin acayip kafa yapıyor izleyenleri gördüğümde alayı uçmuş oluyor dizinin artık ne tür bir etkisi varsa zaten o kadar diziyi izleyen insan normal olması zorda dizide karakter bilmem neyin kardeşiymiş onu hapse atmışlar falan filanlar aman yarabbi bana göre en makbulü belgesel insanı bişeyler yapmaya yada öğrenmeye zevk vermeye teşvik ediyor cosmos izlemeyenler varsa muhakkak izlesin COSMOS BİR UZAY SERÜVENİ iyi forumlar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Sparda_ -- 17 Haziran 2017; 18:1:11 >




  • Dün FB'nin yeni transferi için karşılayan taraftar vardı havaalanında. E hadi dedim futbol normaldir dedim.
    Sonra bir kalabalık guruh daha vardı. Biz de meraklıyız diyoruz acaba kim gelecek.
    Sonra öğrendik ki Survivor Berna gelmiş
  • Bar0n. kullanıcısına yanıt
    mutlak doğruyu bulmuş gibi, kendi gibi düşünmeyen herkesin düşüncesini yanlış gören sensin. sen karşındaki ne söylerse söylesin papağan gibi "ben biliyorum, siz bilmiyorsunuz" diyorsun sadece.
    "sen daha bunu göremiyorsun" "sana sayfalarca anlatsak da faydalı olmayacaktır" demişsin mesela....Arkadaşım sen beni tanıyor musun? benim kim olduğumu, neler yaptığımı biliyor musun? idrak kapasitemi nerden biliyorsun? ben hayatımda survivor izlemedim, doğru düzgün tv de izlemem. ama istersem oturur sabahtan akşama izlerim. benim burda karşı çıktığım survivorun gerekli gereksiz olduğu değil, her şeyi biliyormuşsunuz gibi konuşan tavırlarınız...

    yaşın kaç, ne iş yapıyorsun bilmiyorum. ancak günde 8-10 saat çalışıp eve yorgun argın gelen insan 1-2 saat sevdiği şeyi yapmasını gayet normal buluyorum. senden önceki mesajımda da dediğim gibi hayat kısa, neyle mutlu oluyorsam onla ilgilenirim.

    bana göre her şeyin yeri zamanı var. insanın bir şey yapması için kendine bir şey katması da gerekmiyor. mesela oğlumla oynamak bana bir şey katmıyor, ama seviyorum onunla ilgilenmeyi zaman geçirmeyi...yeri gelir kitabımı okurum, yeri gelir maç izlerim... sanatla da ilgilenirim, hobilerime de vakit ayırırım.

    insanları kalıplara sokmaya çalışan, herkesi kendi gibi düşünmeye iten her düşünceye karşıyım. senin düşüncene de saygı duyuyorum ama "benimki doğru, seninki yanlış" tavrına da kusura bakma saygı falan duymam.




  • Forumun her anasayfasına girdiğimde ben de bunları düşünyordum bu futbol ve survivorda ne var da hep en üstteler ? İçimdekileri dökmüşsün teşekkürler.
  • Öncelikle şunu belirteyim : Survivor izlemiyorum ve takım tutmuyorum . Futbolu spor olarak arkadaşlarımla oynamayı severim .

    İnsanların bazen rahatlamaya ihtiyacı oluyor . Evet , bilim ilgimi çekiyor kitaplarımı okuyorum ama zaman geliyor ki biraz da eğlenmek , gezmek istiyorum . Bilgisayarda oyun oynuyorum , dışarı çıkıp bisiklet sürüyorum , dizi - film izliyorum mesela . Bilgisayarda oyun oynamanın bana çok bir şey kattığı yok . Yani İngilizcemi geliştiriyor ama bir gramer kitabından İngilizce çalışmak kadar faydası yok . Lakin insan her anını kendini donanımlı hale getirmeye harcayamıyor . Robot gibi olmak yerine azcık da eğlendiğim bir şeye vakit ayırmak istiyorum . Yalnız şöyle bir şey var ki iş aşırıya kaçınca sapkınlık oluyor . Mesela bir bilgisayar bağımlısı beğendiği oyunu her yerde ölümüne savunur ve oyun forumlarından da çıkmaz . Normal , hobi olarak oynayan arkadaş ise oyununu oynar , zevk alır burda biter serüven . Bağımlı için öyle olmuyor . Her yerde , her şartta oyunla ilgili konuşur , ölümüne savunur vs vs . Survivor da aynı şekilde . Parayı Acun Medya hüpletiyor , laf ebeliğini bunlar yapıyor . Adem adammış , Sabriye onu yapmış bunu etmiş , şerefsizlik etmiş de hede hödö . Bunu tartışmak avelliktir kusura bakmayın . Takım konusunun da farkı yok bundan . Primleri futbolcular alıyor , takım ; yönetimin umrunda değil ama gel gör ki bizim arkadaşlar memleket meselesi gibi tartışıyor . Ortasını yakalamak gerek .




  • darkwood0 kullanıcısına yanıt
    Yani sen diyorsun ki şu an ülkenin gençlerin davranışları doğru, medyada takip ettiğimiz şeyler, üzerine saatlerce tartıştığımız şeyler doğru ve bizi ilerletecek veya ilerlememize engel olmayan şeyler, ülkeyi b*k da götürse tarihimizi de unutsak bilimden de kopsak, tek sıra halinde popüler olan neyse onun peşinden de gitsek herkes istediğini yapmalıdır laf eden çıksın gitsin diyorsun doğru mu anladım?
  • Anti Communism kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten aksini söylemiyorum, mesajımı anlamadığını düşünüyorum tekrar okursan benim zaten tamamen bırakmayı değil sadece kararında tutmayı önerdiğimi, işin fanatikliğine, aşırı tutumculuğuna karşı olduğumu görürsün.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.