Şimdi Ara

Bakın işte şu resimden utanıyorum. (EDIT Geldi!) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
211
Cevap
6
Favori
33.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
563 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Survivor cidden cok sacma ya, ilk ciktigi zamanlar izlerdim ama artik bayiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güya entel olduğunu zannediyor. Avrupa'da, Amerika'da popüler konular bilim ve sanat mı sanki. Gören de sanır ki Amerika'da belgesel programları reyting rekoru kırıyor, bilimsel konular toplumun baş tartışma konusu. Yok öyle bişi. Popüler kültür her yerde aynıdır. Futbol, eğlence programları, diziler, yarışmalar, şarkıcılar, oyuncular vs en popüler konulardır. Güya ne diye buraya gelip ülkemizi kötülüyonuz? Boş boş konuşmayın, işinize bakın. Ayrıca dünya eski dünya değil. Bu internet çağında her türlü bilgi kaynağı var. İsteyen istediği her şeyi bulabilir. O eskidendi, tvlerin gazetelerin bilgi kayanağı olduğu devir çoktan bitti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asau -- 16 Haziran 2017; 23:59:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Donanımhaber gibi bir sitede bu gibi konuların her zaman en üst sıralarda olması bence çok üzücü.
    Ekleme yapayım 'kıza nasıl yürürüm' 'yukarıdakinin boyunu tahmin ediyoruz' 'evleneceğin kız mı kızan mı' vb. yüzlerce hiç bir tutar dalı olmayan ve utanılması gereken konunun üstlerde yer alması.
    Donanımhaberiz,biraz öyle davransak.

TV den geçip kitap okumaya yönelin cidden bir kere alışkanlık haline geldiği zaman daha başından kalkamazsınız.

Okuduğunuz kitaplarda görsel olmasın. Hiç bir şey sizin kendi hayal gücünüzden daha iyi olamaz.

Ben izlemiyorum bu da benim tercihim.

Fakat gerçekten utanç verici bu da benim düşüncem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Msi 870A-G54 - Amd Phenom 2 x4 955 + 775 pin intel Cooler - Asus Gtx 760 DCU - Gskill Ribjaws 4x4gb Ddr3 1600 Mhz - Kingston 120 gb Sata3 Ssd - Samsung 1 Tb Sata2 Hdd - Philips 227E4LHAB 21,5'' FullHD 2ms Led Monitör@76Hz - Zalman Z9 Plus Kasa + 5x12cm Fan + Xilence XP700 80+ Bronze Psu - Logitech G15 Işıklı Gamer Klavye - Msi Gamer Mouse - 2xWireless xBox Gamepad
    02.09.2016

Origin id: hatrix7 Steam id: hatrix7
  • Burada devlete sallayanların çoğu survivor müptelası.

İstatistik olsun

Aradaki işsizlik bağlantısını kurmak zor değil

• resim deyince başlıkta ben de resim arıyorum. meğer ki bizim her gün devlete sallayıp devlet kurtaran teknoloji bağımlısı, afadersiniz kıçını bile çekip sosyal ortamlarda paylaşan boş tabloyu resim diye anlatıyorlarmış. Siyasi tartışmaları görünce seviyeyi anlıyorsun. Adamların en meşhur sözleri, troll, ak trol, koyun, aklını kiraya vermiş, beyinsiz vb. sözler. Adamların haline baksan yıllar önce olmuş mit tırları olayına, 17-25 Aralık kumpasına, ayakkabı kutusu hikayelerine hala o günkü şekliyle inanıyor. üzerinden darbe geçti, adamların hain olduklarını kör bile gördü. ihanetleri tek tek deşifre edilmiş, devlet işid üzerine yüzlerce operasyon yapmış bunlar daha giden tırlardaki silahların işide gittiğine, devleti zorda bırakmak için kumpas kuran fetö resimlerini servis eden adamların gazetecelik sebebiyle 25 yıl ceza aldığına inanacak kadar akıl sağlıklarını yitirmişler. Ana muhalefet lideri fetöcü aklamak için yürüyüşe çıkmış, bunlar daha 5 sene önceki hikayelerle avunuyorlar. Fotoğrafın haline bakarsak yazık bu boş gençliğe. Adamlar öyle cahil ki gündeme aleni olanı, yaşanılanı bile göremeyek kadar gündemden uzak. Sosyal medyada bunları nasıl yemlerlerse ona gerçek diye inanıp burada devlete ve başkanına küfür etmeyi bir marifet sanacak kadar da kör cahil ve şuursuzlar...

• Yeni bir 'Hunharca eleştirdim, çünkü ben onlardan farklıyım' vakası...

Kardeşim sen galiba farketmemişsin ama burası bir teknoloji sitesinin forum sayfası. Burası hayatın anlamını bulacağın veya ülkenin önemli güncel meselelerini çözeceğin bir yer değil. Önemli meselelerin forum konuları da var, o konulara yorum yapılsa ne olur, ne değişir?

Bak kardeşim, boş adamın en önemli özelliği gerçekçi çözüm önerileri ortaya koymadan eleştirmektir. Eğer bu tablodan rahatsızsan toplumu bilinçlendirmeyi amaçlayan bir grubun üyesi ol, eğitim gönüllülerine katıl, sözü dinlenen bir adam ol ve sisteme el at...

Bir baltaya sap olmadan ona buna laf atanlardan vallahi gına geldi.

• Hangi görüşten olursa olsun tabiri caizse ot gibi bir nesil yetişiyor.. Kendi inancı içerisinde samimi bir müslüman ya da bir solcu hatta bir kapitalist bulmanın zorlaştığı bir devir.. İnsanların adeta fikir fahişesi olduğu iğrenç bir zaman dilimi..

Bir müslüman olarak bu tablo gerçekten çok acı (kendi mahallemi kast ediyorum)

Bo asırda o kadar öncülerimiz varken yolumuzu aydınlatacak, gündem üç beş dizi, üç beş maç ve üç beş yarışmanın ötesine geçmiyor..

Nerede o Malcolm X, Hasan el Benna, Seyyid Kutub, Muhammed İkbal ve Ebul Ala Mevdudilerin kitaplarıyla fikren aydınlanan nesil..

Hayatımızın özeti bir top, 22 kişi, 2 kale, üç dört siyasi figür (birbirinden rezil ve tutarsız her biri), sahte dayatılan bir kaç aşk dizisi hayatı, tamamen idealsizlik ve maddiyatı ön plana çıkaran sıkıcı yarışmalar ve bir o kadar anlamsız döngüsel AVM turları..

Oysa 2 günü eşit olan ziyandadır hadisinin bizlere ufuk çizmesi gerekirken, çoğumuzun bırak 2 gününü, 2 senesi neredeyse aynı olabiliyor. (Wc ile mutfak için tüketilen saatler)

• 'Dünyada kaç ton testis vardır' gibi önemli meseleleri bırakıp bu konuyu açtığın için de ayrıca kutluyorum karşim.

Bakın işte şu resimden utanıyorum. (EDIT Geldi!)

• Sizin popülasyon ekşi sözlük'te değil miydi? Hani günün 9 saatini sosyal medya denen çöp yığınında geçirip akşam üstü canı sıkılınca da Survivor ve futbol üzerinden duyar kasan tipleri ben orada biliyordum.

Televizyonda hemen hemen her ülkede bilimsel olan değil, basit anlaşılabilir ve eğlenceli şeyler yüksek ilgi görür ve reyting alır. Bu, Slovenya'da da böyle Kanada'da da.

Demişsin ki futbol transfer haberlerine binlerce yorum atmıyorlar. Bu ManCity'nin forumu: Bluemoon forum
    Discussions: 97,994Messages: 3,460,165. Bu da ManU forumunda 25 Nisan'da açılmış başlığa gelen yorum ve görüntülenme sayısı, Replies: 6039
    Views:469,350. Burası donanım forumu olmaktan çıkalı çoook uzun zaman oldu. Ben 2007'de üye olduğumda bile donanım hakkında daha fazla konuşulsa bile en fazla uğranılan bölümler Konu Dışı ve Futbol'du. Türkiye'de de doğru dürüst, düzenli bir futbol forumu olmadığı için insanların bunu burada tartışması normal.

Netice olarak, ben senin günlük hayatında bilim veya sanat tartışmadığına adım gibi eminim. Lakin burada fanatik tarzı bir şeyler geveleyerek vicdan masturbasyonu yaptırarak artılarını toplayabilirsin elbette. Sosyal medyanın köpeği olanlar adına utanıyorum ben de ama gidip kimseye facebook, twitter veya her ne halt sitede üyeliği var diye saldırmıyorum.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.

• Transfer sezonunda futbol konularının orada olmasından doğal hiçbir şey yok. Survivor'a bir şey diyemem izlemiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

F-4E Phantom II
    1987-2014
    F-4E 2020 Terminator over Turkish Skies

1958-2018 Baba Phantom 60 yıldır göklerde
  • Hala bu konuları savunanlar var

• Ne desen boş. Bu konunun benzeri kaç konu açıldı biliyor musunuz ? Ama sonuç aynı. Hiç yormayın kendinizi, gene aynı şeyleri yapmaya devam edecekler.

ben survivor da izliyorum, kilicdaroglunun canli yayinini da kacirmiyorum yada baska bir siyasinin.

uzay belgesllerini de seviyorum, mitoloji de okuyorum, avrupa ligleri dahil maclari da takip ediyorum, nadalla wawrinkani maci gelince de heyecanlaniyorum.

bir insanin bir cok farkli seyi ayni anda takip edebilir yeter ki ilgi alani ve hayati tek ve dar olmasin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KnghtER -- 17 Haziran 2017; 14:54:30 >
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.