< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bakıma verdiği aracını bu halde buldu (4. sayfa)
-
-
Aracı servise bırakıyorsun ama adamlar araçla kaza yapıyor, sana da bilgi vermiyor
sonra bedelsi tamir yapıyor.
Aracı satarken araçta değişen-boyanan parçalar çıkacak
servis yapsa bile bu değer kaybıdır. Kabaca bir 10b civarında fiyat düşerler bu hasar için ki az söylüyorum. değer kaybı için Doğuş herhangi bir ödeme yapmış mı? yapmamış. yapacak mı? yapmayacak. yani doğuş olayı gizlemeye çalışmış aslında ancak süreç uzun olduğundan mütemadiyen bilgi vermek zorunda kalmış.
ek olarak aracın sahibinin onayını almadan araca dokunamazsın. araç kendi aracın değil. müşterinin aracı. müşterinin onayı ve bilgisi olmadan vidasına dokunamazsın
bütün bunlar sana göre normal olabilir. ancak evrenin geri kalanında normal değil.
_____________________________ -
Tüm firmalarda benzer şeyler yaşanıyor.Haramidere Opel servisine aracımı bırakmıştım ama teslim aldıktan sonra arac kamerasını izledikten sonra rezillikleri çok açıktı. Aracımla gezmeye gidiyorlar yaklaşık 30km. Aracımı kullanıyorlar.Ayrica çok Hor kullanıyorlar.Gittikleri yerde 20 dk. Boyunca arac çalışır vaziyette araçta oturuyorlar. Ayrıca yolda insanlara ağıza alınamayacak şekilde küfürler ediyorlar.Küfürleri duysanız dünya başınıza yıkılır o cinsten.Vb...Servis müdürü izledi video ları ve elemanı işten çıkarmışlar sözüm ona.Ayrica aracımdaki sıkıntıyı da gidermeden teslim ettiler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
saçmalık. yahu bir de üste çıkmaya çalışıyor.
Allahta bunları bildiği gibi yapsın...
Doğuş bu ülkede pişmanlıktır, net.
Kaza olur. Mümkün. Ancak dürüstlük çok önemli. Başka araç çarptı ve o kadar küçük hasara lastik yardı öyle mi? Ben de yedim. Çok mu zor yahu? "Servis çalışanımız makinenin üzerine çıkamadı. Makinenin eklemine vurdu. Yerdeki tırnak da lastiği yardı" demek. Sonra da hasarı gidereceksin. Değer kaybına karşılık da iki üç ücretsiz bakım vereceksin. Bitti lan. Bu kadar yani. Ayda birkaç milyon lira ciro çeviren o servisin 2000 liranın peşine düşmesi falan, küçük insan işleri. Orada memurlasmis çalışanların dotlerini koruma içgüdüsü... Şimdi baş ağrıları 10 katına çıktı. Aptallar...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Abi bunları yaşayan bir biz miyiz diyordum da yaşayan varmış , bunlara dsg yi bi veriyorsun araba komple boyanıp geri geliyor.
_____________________________ Opel-BMW-Mercedes -
arabanın başında duracaksın arkadaş yetkili servisler izin vermiyor sonra bir kullanıyorlar ki aracı düşman malı gibi vale hesabı ben niye veriyorum anahtarı sana hasar olsa karşılamayacak bir de pati çekiyor ne valesi aq dürümcü ye gidiyorsun vale anahtar istiyor sebep sende yola parkediyorsun bir de pandemi var günde kaç arabaya oturuyorsun corona yayan vale
Girdim ve bütün hesaplarimdan 1 yıldız verdim , bu gibi dolandırıcılar sosyal medyada bilinmeli ki başkalarının da ağzı yanmasın
En beğenilen yorumlarin hepsi vw ye sallama vw fanlarina sallama. Siz adam olmazsınız. Her marka her esnaf her kar amacı güden isletme bizi magdur ediyor biliyor hak hukuk yok vur ensesine bu milletin sizde gelmis dasvagen vosvogen bilmem ne diye hala markaya salliyonuz. Honda da ayni vw de mercedeste aynı volvoda hepsi hak yiyor. Yediren varsa YERLER.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
''Doğuş ve VW pişmanlıktır'' bunu ezbere söylemiyorum defalarca ağzımız yandı defalarca... Bu ülkede bunlara dur diyecek kimse yok maalesef, Allah bunları bildiği gibi yapsın....
İnsanların ne kadar zamanı çok yaa. 10 dakika da yapacaklarını kabul etmezlerse avukata verir geri çekilirim. Uğraşılır mi ya
boş konu sanayide biri patlatsaydı bide vuran adam arabası şahin doğan olsaydı görürdüm şükretmesi lazım servisde olmuş taktır orjinal stop boyasız göcük düzeltmeyide yapsınlar bitsin gitsin boşa uzatmışşınız işi
Abi ne guzel arabayi tamir etmisler ne kiziyonuz ki siz yaptiniz boyleydi de diyebilirlerdi
Türkiye de direk temsilciliği olmayan bir firmadan arac almanın bedeli. Doğuş dediğiniz bayi yani dıdısının dıdısı. Volkswagen in konudan haberi bile yoktur.
Doğuş yarin vw yi bırakır baska marka distribütorlüğünü alır yani gözünüzde büyütmeyin bildiğiniz esnaflar.
Toyota, PSA, Hyundai ve Mercedes dışında direk temsilciliği olan bir marka yok diye biliyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
"Mağduriyetinin giderilmesini isteyen ve aracının değerinden alınarak kendisine sıfır aracı uygun bedelle vermelerini talep ettiğini ifade eden Aksoy"
Olayın özeti bu uygun bedelli sıfır araç verilmesi derdi. Yoksa iş yerinin sigortası vardır, o vardır bu vardır bu tür kaza durumlarının giderilmesi için. Zaten başlı başına iş yeri sigortasının karşılayacağı bir durum. Ama milletin derdi aracını sıfırlamak böyle durumlarda acaba bundan ne elde edebilirim, ne kopartabilirim. Olayda ara boşluklar zaten mevcut vs vs. Hiç inandırıcı bir konu değil kısacası.
Daswagen nerdesin alooooo
_____________________________ iPhone 13 Pro Max 512 gb Silver + Aprilia srv 850 + Peugeot Rifter GT Line + Hyundai İoniq 5N + Nikon d7000 dslr -
maaşlı trolle demesi kolay... bu kaçıncı çarptığın emanet araç?
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt