Maçın hatasını herzamanki gibi Bakiye kesti bazı futboluzmanları.... dün geceye beraber zoom yapalım...nerede ne hata olmuş beraber bir bakalım...
Dün gece yine taçtan gole pozisyon dönüştüren, saha içerisinde basketbola izin veren mesleksizler yenilginin suçlusu yazılabilir, veya her maç sol bekte ibrahim gibi bir sorunla maça başlayıp oradan gelen pozisyonları bizlere izletirken saç baş yolduranlar olabilir, ricardinhoyu yokedenler olabilir, bir onu alıp bir bunu satıp takımı babasının çiftliği gibi yönetenlerde olabilir... ama hatayı okadar güzel oynadığı bir gece bile bakiye kesebiliyorsa benim taraftarım... tek diyeceğim herbirinizin gözleride harika köredilmiş... afferim devam edin böyle
adam sola kanada geçirilir geçirilmez tek atak gelmedi oradan, önüne geleni durdurdu döve döve güçlü fiziğiyle, arkadaşlarının tüm açıklarını kapadı hemen hemen.... Adamı buna rağmen saatlerce yuhaladı bazıları ben utandım... ilk pozisyonda taçtan gelen topta topu rakibine atarak gole zemin hazırlayan delgadoyu neden ıslıklamıyorsunuz? veya sahanın en ufak boylusu alexe önünden kafa vurduran gole sebep olan defansçımız gökhanı neden yuhalamıyorsunuz? Fenerbahçenin haftalardır en tehlikeli silahı Alex'i tutturmayı bile beceremeyenleri neden yuhalamıyorsunuz...
Gecenin suçu bakide öyle değilmi...bu kadar kolay yani... çok yazık gerçektende... Yılların Süleyman Sebasına bile yuhhh çekenler ilk hedefiniz baki... kalan sağlarda sizin olsun...
hocam çok hoş güzel yazmışsında nacizane bende fikrimi beyan edeyim. beşiktaşın ne olacağı daha sene başında belliydi buralara gelmemiz tamamen şans. herkesin çok sevdiği ertuğrul sağlamın da bu takımın oluşurken hiçbir etkisi olmadı mı? o zamanlar okuduğum bi satır hala aklımda celal kolot legrotaglie gibi bir sağlam stoper tamam anlaştık getirioruz derken ben bu adamı yedek bırakamam demek ne demek .bu biraz vizyonla ilgili değilmi daha iyi bir oyuncu alalım derken neden higuain diatta gibi anadalu takımı futbolcuları istedi ?ertugrul hocamız koskoca takımın 4-5 senedir adam gibi sol beki yok orayla ilgilenmez cisseden ve koraydan başka ön liberosu yok ilgilenmez bence ertugrul hoca vizyonunu genişletmediği sürece bizim ne derbilerde nede zorlu anadolu maçlarında şansımız olmayacak .Bu takım senden sorulur yaptıracaksın etkili bir antrenörsen istediğin adamı yedekte bırakacaksın keseceksinde. söyleceklerim bu kadar belki bana kızanlar olur hemen suçlu ertugrul sağlam oldu diyebilirler ama biraz objektif ve biraz mantıklı olunsa bir nebzede olsa bana hak verirsiniz. iyi günler iyi forumlar
bence Rüstünün yedigi ikinci gol de 1 sacma geldı resmen bakdı ya bırak.
Sahaya sabırsızlık ve gerginlik yansıtanlar,futbolcularla nefes alıp vermeyi bırakanlar,maçtan kopup kendi maçını yaşayanlar,arabesk yada lay lay lom modelinden vazgeçmeyenler,sadece fb ekmeğine yağ sürer.Dün gece de öyle oldu.Baktılar ki kendi pisliklerini iteleyecekleri bir delik yok.Tertemiz oyunuyla, tüm hırsıyla takımda oyun oynamaya çalışan bakliyatçı çocuğu suçlamaya başladılar.Ne oldu peki?Başkanınız utandı terketti stadı.Stad dedim.Hani mabedimiz dediğiniz yer.Hani kutsal mekan.Hani dün gece son derbisini, son önemli maçını yaşayan o tarihi yer.Yakıştınız mı oraya?İçiniz cız etmedi mi? Plastik eldivenleri ellerinize mi geçirdiniz yoksa sevginizi de plastikle kapladınız?
Yazıklar olsun ulan. Göz göre göre kulübü süründürüyorsunuz.Asi ruhmuş.Nerede asi ruh? Nerede dün gece o büyük ruh? Utandım, utandırdınız.Bir avuç dediğiniz insanlar sizinle alay etti be.Desibel rekoru kıran sizlerse sadece "ooooooovv" larla yetindiniz.Bir de hepinizden daha yürekli olan, doğuştan Beşiktaşlıyım diyenlere inat Beşiktaş için savaşan bir çocuğa küfür ettiniz, tepki gösterdiniz.
Allah belanızı versin !
Yorumları çok dikkatli okumadım ama Baki hakkındaki görüşümü bildireyim;
Bence abartı şeklinde eleştiriliyor. Bunları hakketmiyor daha vahim oyuncular varken. Ayrıca dün spikerinde beyan etmesine göre :
" Baki taraftarların bu kadar tepkisini almasna ramen sahanın en cok kosan ve iyi adamı .."
gibi bi cümle kullandı. Çarşı en kötü olan huyunu yine uyguluyor. Malesef o adamda fazla durmaz..
alıntı falan değilse ağzına yüreğine sağlık nod.. bu kadar güzel yazılır ve ifade edilir.. birisi çıkıyor rüştüyü tartışıyor, birisi bakiyi, diğeri serdarı... koraylara ne oldu... ricardinho ya ne oldu... 2-3 kuruşluk menfaat için böyle bir Başkanı haala tartışamayan insanlar parçalayın bakiyi rüştüyü...Fenerbahçeli Galatasaraylı vermez sizin verdiğiniz zararı takıma..
Daha önceki maçlardan dolayı ettiğimiz küfürlerden dolayı Bakiyi bağrımıza basacağımız bir gece varsa oda dün geceydi..O'nuda tükettiniz...
quote:
Orjinalden alıntı: Nodex
Sahaya sabırsızlık ve gerginlik yansıtanlar,futbolcularla nefes alıp vermeyi bırakanlar,maçtan kopup kendi maçını yaşayanlar,arabesk yada lay lay lom modelinden vazgeçmeyenler,sadece fb ekmeğine yağ sürer.Dün gece de öyle oldu.Baktılar ki kendi pisliklerini iteleyecekleri bir delik yok.Tertemiz oyunuyla, tüm hırsıyla takımda oyun oynamaya çalışan bakliyatçı çocuğu suçlamaya başladılar.Ne oldu peki?Başkanınız utandı terketti stadı.Stad dedim.Hani mabedimiz dediğiniz yer.Hani kutsal mekan.Hani dün gece son derbisini, son önemli maçını yaşayan o tarihi yer.Yakıştınız mı oraya?İçiniz cız etmedi mi? Plastik eldivenleri ellerinize mi geçirdiniz yoksa sevginizi de plastikle kapladınız?
Yazıklar olsun ulan. Göz göre göre kulübü süründürüyorsunuz.Asi ruhmuş.Nerede asi ruh? Nerede dün gece o büyük ruh? Utandım, utandırdınız.Bir avuç dediğiniz insanlar sizinle alay etti be.Desibel rekoru kıran sizlerse sadece "ooooooovv" larla yetindiniz.Bir de hepinizden daha yürekli olan, doğuştan Beşiktaşlıyım diyenlere inat Beşiktaş için savaşan bir çocuğa küfür ettiniz, tepki gösterdiniz.
Allah belanızı versin !
Technics ve Nodex sonuna kadar katılıyorum ve dün geceden aklımda kalan şeyleri ekliyorum:
Takımın top oynamaması,ruhsuz bir şekilde sahada dolaşması. 9 şuttan sadece 1 tanesinin kaleyi bulması. Şov yapacağız diyen taraftarın çekirdek çitleyerek akşamı geçirmesi.
Hakemin tek suçu olabilir o da elle kesilen top.Bunun dışında sen oynadın kaleye şut attın da eline mi vurdular.Oyunun kilit noktası Aurelio ve Maldonado idi ve bizim göbekten atakları çok iyi kestiler. Maç sonunda bakıldığında toplam 10 faul yapmışız,Fener ise 18.Bu da kimin daha çok maçı istediğini gösteriyor.
O kadar güzel ve net yazmissinizki, bana diyecek bir söz birakmamissiniz. Hepinizin eline koluna saglik.
Sadece söylemek istedigim BIR sey var, oda BAKI´ye:
Belki bunu asla okumazsin ama dün gece derbide o kadar yuhalanmana ragmen gene efendiligini koruyup citini cikarmadin. Helal olsun sana. O forma sana ve durusuna cok yakisiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: Technics birisi çıkıyor rüştüyü tartışıyor, birisi bakiyi, diğeri serdarı... koraylara ne oldu... ricardinho ya ne oldu... 2-3 kuruşluk menfaat için böyle bir Başkanı haala tartışamayan insanlar parçalayın bakiyi rüştüyü...Fenerbahçeli Galatasaraylı vermez sizin verdiğiniz zararı takıma..
Daha önceki maçlardan dolayı ettiğimiz küfürlerden dolayı Bakiyi bağrımıza basacağımız bir gece varsa oda dün geceydi..O'nuda tükettiniz...
Dün gece sol kanat kötüydü dediler peki şu Teyyo neredeydi? Onun verimsizliği bizi böyle yapmadı mı? Alex'in kafasından önce alex'i görüp de savunmayan Cisse ne işler yaptı dün gece? Valla Technics ben bu saatten sonra bir kez daha anladım.Bu yönetim gitmedikçe, Ertuğrul Hoca akıllanmadıkça, bu taraftar Fenerbahçeli'ler gibi olmaktan vazgeçmedikçe biz bir baltaya sap olamayız. Oysa ne güzel toplanmıştık maç öncesi.Meşalelerimiz, içeceklerimiz ve eğlencemiz hazırdı.Planlıydı herşey.Pamuk ipliğine bağlı olsa da inanmıştık bir şeylere.Umut bağlamıştık.Şimdi tekrar enkaz altında kalıyoruz.Kim? Hayatında Beşiktaş'ı seven, Beşiktaş'ı düşünen, maçlarına gidemese de kalbi onunla atan, sadece futbol takımına bağlı olmayan Beşiktaş Kulübünü seven bizler.Üzülen kim peki? yine biz.Ya diğerleri ? Dün gece İnönü'de biletini ordan burdan alıp, o mekanda olmanın değerini bilmeyen sözde Beşiktaş Taraftarı? Onlar ne yapıyorlar şimdi? Kimisi gazetesini almış köşe yazıları okuyor, kimisi semtte erkeklik yapıyor, kimisi Sinan abisiyle konuşuyor, kimisi de dün geceki videolarını düzenleyip youtube'a atıyor.Peki bunlar kim? Bunlar Beşiktaş taraftarı.Laf yapan, Beşiktaş'ı bir hobi olarak gören insanlar.Ağızlarından akıttıkları salyalarla emekleri, umutları boğan insanlar.Baki'ye, Rüştü'ye, Serdar Özkan'a sayıp söven, Ertuğrul Hocayı eleştirmeyi günah sayan, Demirören'in bir telefonuna bakan, Sinan engin'in çocukları...
Forza yine güzel bir anasayfa hazırlamış.İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız.Tamam siz omuz omuzasınız.Peki omuzlarınızın üstünde kimleri taşıyorsunuz? Demirören'in, Levent erdoğan'ın, Kenan Öner'in Beşiktaşını, pisliğe boğulan, emekten sevgiden saflıktan uzaklaşıp canavarlaşan Beşiktaş'ı.günah yahu...
quote:
Orjinalden alıntı: Nodex
Forza yine güzel bir anasayfa hazırlamış.İşte biz kötü günde hep omuz omuzayız.Tamam siz omuz omuzasınız.Peki omuzlarınızın üstünde kimleri taşıyorsunuz? Demirören'in, Levent erdoğan'ın, Kenan Öner'in Beşiktaşını, pisliğe boğulan, emekten sevgiden saflıktan uzaklaşıp canavarlaşan Beşiktaş'ı.günah yahu...
yok sen ciddi kitap gibi konuşmaya başlamışsın nod.. Yenilmek menilmek sorun değil...her takım yaşar ama ya yenilgide pay sahibi olmak...Yani Hainlik etmek...Bunun hesabını verebileceklermi bazıları zamanı geldiğinde.. Kongrede gıkı bile çıkmayanlar, şu yönetimi tek bir yerde bile eleştirmekten acizler, adam gibi muhalefeti beceremeyenler, 2 kuruşa tribünde sadece gözlerine kestirdikleri bakiyi, mercimeği hedef alanlar...Yarın bunların hesabı sorulduğunda verebilecekmisiniz...
Beşiktaş Sevgisiyse sizi stada getiren Yönetimi haala eleştirmemek neden... bukadarmı kör oldu gözleriniz.. sizin için canını dişine takan adamları dün akşam bir çırpıda sattınız!!! yazıklar olsun hepinize
Alaynıza İnat Baki ulan!!
quote:
Orjinalden alıntı: Technics
yok sen ciddi kitap gibi konuşmaya başlamışsın nod.. Yenilmek menilmek sorun değil...her takım yaşar ama ya yenilgide pay sahibi olmak...Yani Hainlik etmek...Bunun hesabını verebileceklermi bazıları zamanı geldiğinde.. Kongrede gıkı bile çıkmayanlar, şu yönetimi tek bir yerde bile eleştirmekten acizler, adam gibi muhalefeti beceremeyenler, 2 kuruşa tribünde sadece gözlerine kestirdikleri bakiyi, mercimeği hedef alanlar...Yarın bunların hesabı sorulduğunda verebilecekmisiniz...
Beşiktaş Sevgisiyse sizi stada getiren Yönetimi haala eleştirmemek neden... bukadarmı kör oldu gözleriniz.. sizin için canını dişine takan adamları dün akşam bir çırpıda sattınız!!! yazıklar olsun hepinize
Alaynıza İnat Baki ulan!!
Estağfurullah abi.O Beşiktaş'ımın hissettirdiği.
Kongrelerde bir protesto bekliyordum.Ne yalan söyliyim inanmıştım bir şeyler yapabileceklerine.Gider yuhlarlar, tekme tokat döverler, inceden ima yaparlar da bir tepki gösterirler diye; ama onlar bunun yerine Cola Turka içtiler, Avea kullandılar, bedava bilet kapmayla, çarşı poları yaptırmayla uğraştılar. Aşkımız Beşiktaş dediler ses çıkarmadık, her şey Beşiktaş için ses çıkarmadık; ama buysa sizin sevdalınıza yaptıklarınız siz sevmeyin, nefret edin.
Dert çok.Daha da çok olacak.Beşiktaş'tan gelen derde lafımız, katlanamamazlığımız yok ama Beşiktaş üzerinden dert yükleyenlere yeter demek boynumuzun borcu.Bunda da en büyük görev polarlılara düşüyor.Toplayın spreylerinizi, bezinizi.Sahip çıkın Beşiktaş'a.Yok biz video çekmek için seviyoruz diyorsanız sizi youtube'a alalım.
Konu bakiydi nerelere geldik ama doldurdular bizi de.
Baki'yi oynayamıyor diye eleştiriyorlar, ıslıklıyorlar.Peki aylardır yedek kulübesinde oturan nerdeyse iki rakı açıp çilingir sofrasına dönüştürecek olan Mehmet Yozgatlı'ya niye kimse ses çıkarmıyor? Bir de Serdar Kurtuluş'umuz vardı hatırlıyor musunuz? Geçen sene Tigana tarafından en çetin mücadelenin geçtiği yerlerde oynayıp en fazla 2 kere sakatlanan Serdar.Şimdi ise bir kan şekeri düşen, bir bacağı oynayan ne bileyim kukla gibi tak çıkar haline gelmiş çocuk.Bu çocuğu ön liberodan alıp da sağ kanada koyan, sakatlanınca tedavi edemeyen ve edemeyenlerden de hesap sormayan ilgililere niye kızmıyorsunuz?
Söyleyecek lafımız çok aslında.Süleyman Seba'nın son kongrede yaptığı konuşma geliyor aklıma; ''Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, Bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, Ama herkesi her zaman aldatamazsınız! '' Ben kimseyi hayatım boyunca aldatmadım...!
Maçın hatasını herzamanki gibi Bakiye kesti bazı futboluzmanları.... dün geceye beraber zoom yapalım...nerede ne hata olmuş beraber bir bakalım...
Dün gece yine taçtan gole pozisyon dönüştüren, saha içerisinde basketbola izin veren mesleksizler yenilginin suçlusu yazılabilir, veya her maç sol bekte ibrahim gibi bir sorunla maça başlayıp oradan gelen pozisyonları bizlere izletirken saç baş yolduranlar olabilir, ricardinhoyu yokedenler olabilir, bir onu alıp bir bunu satıp takımı babasının çiftliği gibi yönetenlerde olabilir... ama hatayı okadar güzel oynadığı bir gece bile bakiye kesebiliyorsa benim taraftarım... tek diyeceğim herbirinizin gözleride harika köredilmiş... afferim devam edin böyle
adam sola kanada geçirilir geçirilmez tek atak gelmedi oradan, önüne geleni durdurdu döve döve güçlü fiziğiyle, arkadaşlarının tüm açıklarını kapadı hemen hemen.... Adamı buna rağmen saatlerce yuhaladı bazıları ben utandım... ilk pozisyonda taçtan gelen topta topu rakibine atarak gole zemin hazırlayan delgadoyu neden ıslıklamıyorsunuz? veya sahanın en ufak boylusu alexe önünden kafa vurduran gole sebep olan defansçımız gökhanı neden yuhalamıyorsunuz? Fenerbahçenin haftalardır en tehlikeli silahı Alex'i tutturmayı bile beceremeyenleri neden yuhalamıyorsunuz...
Gecenin suçu bakide öyle değilmi...bu kadar kolay yani... çok yazık gerçektende... Yılların Süleyman Sebasına bile yuhhh çekenler ilk hedefiniz baki... kalan sağlarda sizin olsun...
Hocam söylediğin gibi gerçekten Baki'ye haksızlık yapılıyor. Aslında seyirci üzerine gitmese köstek yerine destek olsa. Savunma yapmasının yanında topu oyuna sokabilecek yeteneği de var. Yani iki yönlü bir oyuncu. Ama seyirci baskısından çekindiği için acaba hata yaparmıyım diye ürkek ürkek oynayınca korktuğu başına geliyor ve seyirci daha fazla yükleniyor.
Akıllı transfer yapılmıyoki kardeşim alıyolar ricardnho shedilfeldmidir nedir diarra diye abuksubuk oyuncuları sonra bunlarla şampiyon olucaz deniliyor kardeşik sen yapsana adam gibi futbolcu gereken yeerlere paran mı yok bekle kardeşim elniden gelmiyosa yapma transfer 1-2 sene ondan sonra 4-5 tane dandik oyuncu alıcağına al 1-2 tane adam gibi futbolcu isimi duyulmus
BJK yonetimi eskiden fb yonetiminin yaptıgı gibi transferde cok buyuk yanlıslıklar yapıyor saglam adam almak yerine 4-5 tane adam alalim elbet iclerinden biri duzgun cikar hesabina yatiyorlar , ki bu bjk yonetimi Carew gibi bi adami elinden kacirdi daha ne denilebilir ki ...
Yazdıklarımı dikkatli okursanız ne demek istediğimi anlarsınız.
Bir Baki Düşmanı Olarak Yazıyorum Buraya Technics ,
1995 Sezonundan beri Ben Baki Mercimek düşmanıyım. Yanlış yazmadım 1995 sezonundan beri öyleyim. Yani adam gibi kazandığımız son şampiyonluğumuzdan beri. O sezon futbolun efendiliğinin son sezonu idi. Ondan sonra futbol yozlaştı. Kulüpler ticarethanelere dönüştü.
1995 sezonunda Sergen bile efendi olmak zorundaydı. Yoksa yok olacağını biliyordu. Benim dünya üstünde en çok sevdiğim futbolcu olan Mehmet Özdilek bile efendiliğiyle göze batmıyordu. Çünkü herkes onun gibiydi. Seba'nın gerçekten Türk futboluna damgasını vurduğu yıldır.
O sezondan sonra takımı için kim çabalıyorsa o adamı yuhaladık. Çünkü bizim için kupalar önemliydi. Para önemliydi. Şöhret önemliydi. Takımı için her türlü fedakarlıkları yapmış adamları 3-4 maçta öldürdük. Küfür ettik.
İşte ben o zamandan beri Baki düşmanıyım. Sende öylesin Technics. Nodex'te öyle. Yolda gördüğün tüm Beşiktaşlılar öyle.
Şu anda Baki'nin yapmış olduğu bir pas hatası yüzünden Fenerbahçe'ye yenildiğimiz vurgulanıyor. Baki topa vurdu ve pas hatası yaptı. Top ve Bakinin ayağı birbirine temas etti. Bu yüzden herkes Baki'ye küfür edebilir.
Çünkü yıllar önce Beşiktaş için aile yaşantısını bile bozup takımda kalan bir adam "top ayağına değmedi diye" bu takımdan ayrılmak zorunda kaldı.
İşte o zaman Baki'nin bu takımda oynayamayacağı anlaşıldı. Bundan tam 8 yıl önce yani.
Bana Baki'yi savunacağınıza ;
Bu adamı savunacaktınız. Baki'yle aynı şeyi yaptı. Hemde Yukarıdaki fotoğrafta harcanan adamın başına gelen şey dünyanın en talihsiz işlerinden biriydi. Baki'nin başına öyle bir şey gelmedi. Baki kendi hatasını kendi yaptı.
Bana Fevzi Tuncay'ı savunmadan hiç kimse Baki'yi savunamaz. Bunun aksini yapan hiç kimseye inanmam. Herkes inansa bile bir tek ben inanmam.
Bir lafımda yönetime olacak.
Bizim kuşağımızı Recep , Ulvi , Kadir , Mutlu , Rıza , Mehmet gibi adamlarla başlattıktan sonra , bizim gözümüzü Baki Mercimek gibi "yeteneksiz ama takımı için sonuna kadar mücadele eden" bir adamla dolduramazsınız. Bize "hem yetenekli hemde takımı için sonuna kadar mücadele eden adamlar lazım" Tıpkı Mehmet Özdilek gibi , tıpkı İlhan Mansız gibi , tıpkı Sabri Dino gibi.
Yoksa getirdiklerinizin sonu Fevzi gibi olacak.
Buradaki kötü durumumuzun sorumlusu Baki Mercimek değil bütün takımdır. Biz insanları yuhalayıp köstek olacağımıza onlara destek olmalıyız. Yani Fevzi Tuncay'a yaptığımız hareketi başkalarına yapmamalıyız. Ayrıca o kaleci oynadığı dönemlerde mevkisinin en iyisiydi. Baki gibi hiç vasat değildi psikolojisi düzgün olduğu dönemde. Hiç kimse onun gibi üzülmedi. Kimse onun gibi yaptığı hatadan dolayı kendini kahretmedi. O Denizli deplasmanında kafasını direklere vururken benim kalbim İzmir'de kan ağladı. Kimse o adama sahip çıkmadı. O yaptığı her hatadan sonra içten içe üzüldü. İlhan Denizli karşısında galibiyet golünü attığı zaman o sevinçten ağladı. Üstelik üzüntüsü kendi ismi kötüye çıkıyor diye değil Beşiktaşımız puan kaybediyor diye idi. Beşiktaş'ı bu kaddar seven bir adamı şampiyonluk uğruna sattık biz. Ama Baki'nin üzülmesine gerek yok. Çünkü ne yaparlarsa yapsınlar onlar günüzümüzün profesyonel(!) futbolcuları , onlar için para daha önemli. (Lafım Baki'ye değil) Şimdi kusura bakmayın arkadaşlar , kimsede Baki'ye bu kadar hatadan sonra sahip çıkmaz. Boşuna İnadına Baki falan demeyin.
Biraz karışık bir yazı oldu kusura bakmayın.
Beşiktaş taraftarın bir suçu olduğunu kabul etmiyorum derbi seyircisi böyle oluyor malesef.Sanki baki ilk bu maçta hata yapmış gibi numaralı ve yeni açıktan ıslıklar yükselmeye başladı.Gerçek suçlular takım defansına adam gibi bir oyuncu alamayanlardır asıl protestoların nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.
@Technics aynen benim yazacakalrımı yazmışsın.Baki bunu hiç ama hiç haketmedi hatalı olabilir bilmem ne ama adam hırsla ve yüreğiyle oynayan bir kaç futbolcumuzdan biri...
quote:
Orjinalden alıntı: Manero
Beşiktaş taraftarın bir suçu olduğunu kabul etmiyorum derbi seyircisi böyle oluyor malesef.Sanki baki ilk bu maçta hata yapmış gibi numaralı ve yeni açıktan ıslıklar yükselmeye başladı.Gerçek suçlular takım defansına adam gibi bir oyuncu alamayanlardır asıl protestoların nedeninin bu olduğunu düşünüyorum.
quote:
Bizim kuşağımızı Recep , Ulvi , Kadir , Mutlu , Rıza , Mehmet gibi adamlarla başlattıktan sonra , bizim gözümüzü Baki Mercimek gibi "yeteneksiz ama takımı için sonuna kadar mücadele eden" bir adamla dolduramazsınız. Bize "hem yetenekli hemde takımı için sonuna kadar mücadele eden adamlar lazım" Tıpkı Mehmet Özdilek gibi , tıpkı İlhan Mansız gibi , tıpkı Sabri Dino gibi.
Çok fazla eleştiriliyor ama bu adam Beşiktaş'da oynamayı hak etmiyor.
Nod çok haklısın kardeşim Ne bir lokma ekmek ne bir kızı sevmek seviyoruz seni Baki Mercimek