Şimdi Ara

Bakaya Kalmışım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah karakoldan aradılar, askerlik kağıdınız geldi diye, gelmesseniz biz almak zorunda kalıcaz dediler. Bende öğrenci olduğumu söyleyince öğrenci belgesiyle gelmem söylendi.

Açıköğretim 3. sınıfta okuyorum. 2 yıllık mezunuyum, dikey geçiş yapmıştım, geçen sene işletme hazırlık okudum. Hazırlıkta tecil yapmıyorlardı, 3. sınıfa geçince tecil yapılıyordu. Bende ders bırakmadan hazırlıktan 3. sınıfa geçtim. Yani tecil hakkım var.

Sabah ilk iş açıköğretim bürosuna gittim. Sizin öğrenci belgeniz 4 Ocak'ta Askerlik Şubesine tecil için yollanmış dediler. Bu arada eski tecilimde Şubat ayında bitiyordu. Bana karakola vermem için bir öğrenci belgesi, askerlik şubesine vermem içinde kapalı zarf içinde öğrenim durumu belgesi verdiler.

Karakola gittim, öğrenci belgesini verdim, tamam gidebilirsin dedi polis memuru.

Sonra askerlik şubesine gittim. Görevli memur bakaya kalmışsın dedi. Bende durumu anlattım. Anadolu Üniversitesinden bize nadiren geliyor dedi belge. Sonra kağıdımı aldı ve tecilimi uzattı.

Ama ben bu bakaya olayını biraz araştırınca mahkemeyle ilgili birşeyler gördüm. Bakaya kalanlar mahkemeye çıkıyormuş, cezası vs. varmış. Ne karakol, ne askerlik şubesi bana mahkemeyle ilgili birşey demedi. Ama yinede kıllandım biraz.

Sizce bir sorun çıkar mı?

• Berşey olmaz. Merak etme.
  • Umarım olmaz, askerlik şubesinde ki memure hanımda derslerine iyi çalış, okulunu kalmadan bitir dedi sadece. Söz bile aldı benden :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mezun/Terk Erteli Tecil
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.