Şimdi Ara

Bakar mısınız, bi kızla alakalı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar.Size geçtiğimiz kış olan şeyleri anlatıcam.Beril:hoşlandıgım kız, Ayla:ortak arkadaşımız.Biz üçümüz aynı yerde oturuyoruz.ikisiyle de mesajlaşıyordum.Ben en başta Ayla'ya, Beril ile ilgili düsüncelerimi söylemedim, aramız baya iyiydi.En son dayanamadım söyledim, başta bi şey demedi daha sonra çok soguk cevaplar vermeye başladı, ben mesaj atmadan mesaj atmaz oldu.cevapları da hayli soğuktu.
    Bir gün Beril'e bir şey sordum ve bana "ya ne dicem biz artık konuşmasak.Ayla ile konuşursun zaten biz konuşmayalım" dedi.sordugum sey bi kitapla ilgili falandı sanırım.Ayla'ya mesaj attım hemen.Olanlardan haberi yokmuş ama nasıl bir tesadüfse o gün ikisi otobüste karşılaşmış.Beril, sevgilisinin kızdıgını söylemiş Ayla'ya o gün otobüste.normalde Beril'in, konu açılmadan söylemesi çok zor sevgilisinin kızdıgını.bana göre, Ayla'nın bana anlatmadıgı bi seyler var.Sizce ne yapmaya çalışıyo, ne yapıyor cevap verirseniz sevinirim.Ha bi de Beril'e açılmadım

Edit:A'nın şu an sevgilisi var, B hakkında bilgim yok
    Edit 2:Bir kaç arkadaşın isteği üzerine isim olarak yazdım.Anlayacağınız üzere A:Ayla, B:Beril

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mormegil7 -- 2 Temmuz 2014; 15:32:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Özet geçsin biri
  • Where are theyy?????? Şat ap!! deseydin Dur okıyım yapıcam yorum editleyerek

Edit: A sana karşı bir şeyler hissediyor olabilir.Bu yüzden B'yi deşifre etmek istedi.Ama işin içine biz yani CIA karışırsa burdan bir aşk 3'geni olayı çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim Carrey -- 2 Temmuz 2014; 14:36:36 >
  • A senden hoşlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkmn

Özet geçsin biri

Hocam o kadar uzun mu ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jim Carrey

Where are theyy?????? Şat ap!! deseydin Dur okıyım yapıcam yorum editleyerek

Edit: A sana karşı bir şeyler hissediyor olabilir.Bu yüzden B'yi deşifre etmek istedi.Ama işin içine biz yani CIA karışırsa burdan bir aşk 3'geni olayı çıkabilir

Hocam A'ya ilk anlattığımda "senden beklemezdim" dedi."İnsan kimden hoşlanacağını seçemiyo malesef" dedim."Bilemem artık" dedi.B konuşmayı bitirdiğinde ne kadar kötü olduğumu biliyodu.Fakat teselli edecek tek bir şey bile söylemedi

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

A senden hoşlanıyor

Hocam bilmiyorum, olayı anlattığım birkaç arkadaşım da öyle dedi ama en doğru cevap DH'den çıkar dedim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • B A'yı C şehrinden 50 km uzakta yakalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

B A'yı C şehrinden 50 km uzakta yakalar.

C kim oluyo hocam burda
  • lan şu kızlara a b demeyin ya zaten uzun yazıyon yazının ortasında hangisi a hangisi b karışıyor
  • Kardeş yanlış anlama ama gerçek adlarını söylesen sanki ifşa olucan/olucaklar.binlerce aslı binlerce ayle var bu ülkede

• Bence A ile B sevgili oldular seni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mormegil7

quote:

Orijinalden alıntı: Escherich

B A'yı C şehrinden 50 km uzakta yakalar.

C kim oluyo hocam burda

şehir olan c
  • Başka kıza söylemeyeceksin ummadığın taş baş yarıyor bende o hatayı yaptım bi kere öbür kız tipsizdi ve benden hoşlanıyomuş olabilecek ilişkiye incir ağacı dikti...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fusion. -- 2 Temmuz 2014; 15:25:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hocam A'ya ilk anlattığımda "senden beklemezdim" dedi."İnsan kimden hoşlanacağını seçemiyo malesef" dedim."Bilemem artık" dedi.B konuşmayı bitirdiğinde ne kadar kötü olduğumu biliyodu.Fakat teselli edecek tek bir şey bile söylemedi

senden beklemezdim ne la, sanki kıza tecavüz etmişin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Fusion.

Başka kıza söylemeyeceksin ummadığın taş baş yarıyor bende o hatayı yaptım bi kere öbür kız tipsizdi ve benden hoşlanıyomuş olabilecek ilişkiye incir ağacı dikti...

Hadi ya hocam, yazık olmuş
  • okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fingolfin.

quote:

quote:

senden beklemezdim ne la, sanki kıza tecavüz etmişin.

Valla hocam ya

• quote:

Orijinalden alıntı: Tony.Stark

okumadım

Yine de sağolun hocam
  • Ortak arkadaş sokma hiçbir zaman, özellikle kız, dikmiş bırakmış.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.