Şimdi Ara

Bakanlık İslam karşıtı oyunlar için web sitesi hazırladı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
119
Cevap
1
Favori
3.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • pacman
  • herkesin cadılar bayramını kutlarım!

    Bakanlık İslam karşıtı oyunlar için web sitesi hazırladı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: codered1983

    Şimdi anlamışsınızdır pardusun neden gelişmediğini...

    Hangi Linux dağıtımını kullanıyorsun
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Rockmania01

    islam düşmanı olduğunuzdan islamı nasıl kötülerim diye düşünerek okuduğunuzu öyle anlam çıkararak yazıyorsunuz islamiyette kadının yeri ayrıdır terör yoktur. İslam düşmanı olmayın kilisenizemi gidersiniz ataist derneginizemi yada budist vb yerleremi gidin beni ilgilendirmez dinime laf etmeyin



    https://sorularlaislamiyet.com/bakara-suresi-282-mudayene-ayetini-izah-eder-misiniz-burada-gecen-borc-verirken-sahit-tutun



    https://sorularlaislamiyet.com/peygamber-efendimizin-evinde-sahabelerin-uzun-sure-oturmasi-ile-ilgili-ahzab-suresi-53-ayeti-nasil

    Hadi biz İstanbul Merkez Tapınağına gidelim, siz bizim peşimizi bırakacak mısınız? Oyun yasaklama teşebbüsleri vs. olduğu sürece atılan lafların çoğu genelde yasaklayanlara ve aşağılayanlara yönelik olur dinine yönelik değil. Boş yapıp alınmayın yorumlardan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kötü müslamanları görüp İslam'dan soğuyan (söven) çok gördüm de, kötü zenginleri görüp paradan soğuyanı (söveni) hiç görmedim.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: 0MG90

    Hiç işleri güçleri yok şimdi oyunlara taktılar

    bilememiş. kadınların hafızası erkeklerden zayıftır diyor. sen kendisine yapılanı unutan kadın tanıdın mı hayatında? hiç bir şeyi unutmazlar sen unutursun o unutmaz.
  • Ortadoguda ne dondugunu bilmeyenler bir sey bilmeden yorum yapiyor. O kadar anlatmaya calismayacagim biliyorum zamanim bosa gidecek su fotoyu atayim yeter.

    Bakanlık İslam karşıtı oyunlar için web sitesi hazırladı

    Su muslumanlari bir rahat biraksinlarda sonra gorursunuz hani gelisiyor mu gelismiyor mu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C302EA147 -- 31 Ekim 2016; 16:48:01 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    CS var ise bu memleketin gençliğinin %70 i dinden çıkarılır

    Her haberin altına bir yorum atmadan edemiyorsun sanırsam.Git Cami imamına sana dinden nasıl çıkılır öğretsin.
  • Aslında kasıtlı değilse bile bilinç altında hep bu tür emelleri olabilecek oyun tasarımcılarının da olduğunu düşünüyorum sonuçta aşırı sağ sadece Doğu ülkelerine değil Batı ve Asya Amerikaya da has bir durum bunu yadsımak yanlış olur.

    Bunun yanında belli bir tarihe kadar savaş oyunları Vietnamdan sonra tamamen ortadoğuya kaymıştır ve en güçlü silahlara sahip askerler hep ortadoğulu teröristler ile savaşmıştır, bunun altında bir din teması var mıdır tartışılır. Battlefield filan fistan belli bir dönem hep öyleydi.

    Amma velakin benim yıllardır oynadığım ve 90'lı yıllarda ilk çıktığında da yılın oyunu seçilen bir Homeworld strateji oyunu vardır ki Remaster versiyonu da çıkmıştır dikkatli gözlerden kaçmayacak bir Ortadoğulu ve Batılı savaşını tınıları ve izleri oyunun her yerine güzelce serpiştirilmiştir.

    Oyunun ana gemisi bir Kilise ayini şekilde ilk açılışı yapar ve oyun boyunca gittiği evrenlerde hep onu ortadoğu temalı müzikler eşliğinde ortadoğu tasarımını andıran düşman gemileri karşılar.

    Bakınız 4:39 oyunun ana gemi ile açılışı:



    Bakınız ortadoğuluları temsil eden düşman gemileri ve müzikler de buna göre seçilmiş. 2:28



    Oyunun full müziklerini dinleyince bile bir ortadoğu savaşını anlattığı kesindir, ama oyun uzayda geçmeştedir! Ama öylesine güzel müziklere ve ambiansa sahip bir oyun ki böyle bir art niyetle oynamak istemiyorsunuz, yine de kafınızın arka tarafında bir soru, ne zaman ortadoğu tınılı bir müzik çalsa size saldıracak bir gemi filosu çıkacağınıza ve onları yok etmeniz gerektiğine inandıracak bir dürtü kafanıza yerleşiyor.



    Dümbelek ve zurna duyduğunuz anda silahlarınızı hazır etmeniz gerekiyor






    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 31 Ekim 2016; 17:02:32 >




  • Dışarıdan çok içeride var islam düşmanları. Dikkat ederseniz bazı yorumcular oyunları yapan firmaların avukatı gibi konuşuyor. Neden küfürün sözcülüğünü yapma ihtiyacı hissediyorsunuz anlamadım.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: CeeMoo

    quote:

    Orijinalden alıntı: BekirTemel

    CS var ise bu memleketin gençliğinin %70 i dinden çıkarılır

    Her haberin altına bir yorum atmadan edemiyorsun sanırsam.Git Cami imamına sana dinden nasıl çıkılır öğretsin.

    sana sormazlar işine bak.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thedukeof

    küçükken hacdan gelen bir komşumuza sormuştum kabenin içinde ne var diye adam bilmiyorum demişti karısı da sus yavrum sorulmaz öyle şeyler günah demişti, işte o anda anladım islamın ve kuranın incil gibi uydurmalarla oluşturulmuş bir kitap olduğunu ve henüz 12 yaşındaydım.

    içi boş bir kutu etrafında dönüyorsunuz ama putperest ve marjinal olan biz oluyoruz. hadi ordan!

    dubai, suudi arabistan gibi ülkelere gidip gezmiş biriyim ve kuveytli zengin bir iş adamının ağzından haccın bir arap turizmi olduğunu duydum ve bunu gülerek anlattı bana kendisi de çok muhterem az g.t veren müslüman bir din kardeşimizdi. kendi araç koleksiyonunda 6x6 Mercedes G63 AMG'si vardı hatta dubai'de gezdirmişti. 2 tane karısı 8 tane de çocuğu vardı.

    kendisiyle İngilizce konuştuk ve ister inanın ister inanmayın hayır işleriyle uğraşıyor musun diye sorduğumda İngilizce'de hayırseverlik anlamına gelen charity kelimesinin anlamını bilmiyordu ya da salağa yatıp bilmemezlikten geldi ki adamın kendi servetine dair bir fikri bile yok o kadar zengin yani...
    ama borç para isteseniz abi olsa dükkan senin der bu tipler sende varsa sen ona borç ver

    :D Hahahha burda dinsizliğinin kavramını anlatmıyorsun bize değil mi ? Asırlardır senin gibi insanlar var.Ölümü hep beraber bekliyoruz görücen neyin içi boş dolu :D

    İslamın kimseye ihtiyacı yok hayatı istediğiniz gibi yaşıyabilirsiniz :D Hani bu bizim merhametli müslümanlar varya der aman deme etme :d Bence de konuş her yerde kendini belli et. Hahahahahah

    - Bir yordan dikmişler bir mal demiş bu ken kendine oldu :D Hee heee




  • Güzel bir düşünce. Eğer olayı alaylı bir şekilde değilde, ki bu dine uzak olmak isteyenlerin sıkça başvurdukları bir şey, samimi bir şekilde yorumlarsak, çocuklarımızın ne oynadığını bilmesi önemli. Gözünüze soka soka sizinle alay eden birinin oyununu oynamanın bir anlamı yok.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: smart1978

    Islamiyetin Lideri oncusu bir ulke imaji cizmek istemisler.

    Olmasi gereken tum Musluman ulkelerin dahil oldugu ortak bir mutabakat ile adimlar atilmali .

    Turkiye show pesinde ...

    Küçük bir düzeltme yapalım. Türkiye değil hükümet şov peşinde. Bunların hayatı şov zaten.
  • Bu ülke gittikçe güzelleşiyor.
    Bence bu iş sadece oyunlarla kalmamalı. Müziklerdeki islamfobiaya da araştırılmalı.
    Resimlerdeki de araştırılmalı
    Dizilerdeki
    Filmlerdeki
    Yarışma programlarındaki
    Kitaplardaki
    Panolardaki
    Her yerdeki islamifobiya araştırılmalı.

  • İlk başta saçma şeyler sandım ama gitar çalan elemanın bastığı yerde bildiğin Allah yazıyor. Bu yanlışlıkla olabilecek bir şey değil. Siz " içimizdeki İrlandalılar " gelip ülkemizi işgal etse bu havhavı olduğunuz ülkeler, ailenize tecavüz etse, bu sırada direnen yakınlarınız yüzünü tırmalasa kendi yakınlarınıza suç bulacak kıvama gelmişsiniz. İşin doğrusu bu. Arap nefreti ( faşizmdir bir milletten nefret etmek ), islam nefreti, hatta ortak paydanız olan Rte nefreti sizin aklınızı almış gitmiş.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: RealW

    Ortadoguda ne dondugunu bilmeyenler bir sey bilmeden yorum yapiyor. O kadar anlatmaya calismayacagim biliyorum zamanim bosa gidecek su fotoyu atayim yeter.

    Bakanlık İslam karşıtı oyunlar için web sitesi hazırladı

    Su muslumanlari bir rahat biraksinlarda sonra gorursunuz hani gelisiyor mu gelismiyor mu.

    Ortadoğuyu küresel güçlerin karıştırdığı, mezhep çatışmaları çıkardığı, her savaşana silah sattığı, enerji kaynaklarına konduğu bilinen bir gerçek ama bu rezalette en büyük pay biz müslümanlarındır. Müslümanlar bu kadar aptal olmasa bu herifler bu kadar cesareti nereden bulacak?

    Şu koyduğun resim de aslında bu aptallığa bir örnek. Resmi ortaya atanlardan bahsediyorum tabiki şahsından değil. Yani sahte olduğu bir saniyede anlaşılacak kadar amatör bir çalışma. Solda mason, illuminati simgesi, sağda CIA amblemi, kameramanlar reptilyan maskesi takmış, yerde de cins cins semboller. CIA böyle birşey tezgahlasa amblemini reklam olsun diye ortalık yere mi koyar ki kendisi dünyanın en gelişmiş haber alma teşkilatıdır? Diğer saçma şeylere girmiyorum bile.

    Şu "herkes bizimle uğraşıyor" bahanelerini bir kenara bırakıp öz eleştiri yapmazsak kıyamete kadar dış güçlerin oyuncağı olarak kalmaya devam ederiz. Herkes herkesle uğraşıyor kardeşim. Amerikanın Rusya ile uğraştığı kadar müslüman ülkelerle uğraştığını mı sanıyorsun? Peki neden oralarda terör örgütleri çıkmıyor da bütün terör müslümanları buluyor? Cevap "bizimle uğraşıyorlar" değil, cevap müslümanların birbirini katletmeye son derece meyilli olması ve müslümanları kandırırak birbirine düşürmenin çok kolay olması. Peki biz bütün dünya müslümanları birleşsek hristiyan bir terör örgütü kurup amerikaya musallat edebilir miyiz? Hayal etmesi bile zor.

    Bu kafayla müslümanlar ile hiçkimse uğraşmasa bile bir adım yol alamazlar. Tek fark şu olurdu; dış güçler ateşli silah vermeyeceği için birbirlerini kılıçla öldürürlerdi.




  • Merak etme Turkiye nin en az yarisi bunlarla hemfikir ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yoksulseytan22
    Senden daha iyi biliyorum dini emin ol. Öyle bir kitap düşünün ki yüzlerce tefsiri olsun. Yok şu kelime aslında burda bunu demek istemişte, yok o zamana göre bu boylemiste, şimdi yorumu farklıymista... mış ta mış. Hangi Hukukta bir erkeğin sözü iki kadının sözüne eşit olur?
    Tabiki de İSLAM Hukukunda.


    Milyonlarca tesfiri de olabilir ve hepsinin anlattığı şey aynı olur. Hiçbir ayetin yorumu eskiye yeniye göre farklı olmaz ana fikir her zaman aynıdır. Bir erkeğin şahitliğinin iki kadının şahitliğine eşit olmasının nedenini buradan okuyabilirsin:https://sorularlaislamiyet.com/sahitlikte-nicin-bir-erkek-sahit-yerine-iki-kadin-sahit-istenir. Hem biraz insaf kadını yaratan Allahu teala iken bu bilmişlik ne böyle, hem de yanlış anlayarak. Ayrıca sanki Kuran'daki her şeyi bitirmiş de kadının eşitliğine takılmış gibi bir havada olmanız samimi gelmiyor.

    Eğer ayetlerin farklı yorumlanmasını aşağıdaki olaya benzetiyorsanız yuh derim çünkü arada dağlar var. Kimse 1400 sene önce Nebula'ların varlığından haberdar mıydı? Elbette bazı olayların ki hepsi bilimsel ayetlerdir teknolojiye ve zamana yayılması gerekiyordu.

    Nebulalar

    Rahman-37. ayet: ‘’Eğer siz gökyüzünü delerek uzaya çıkmaya güç getirirseniz veya icad ettiğiniz aletlerle gökyüzünü yarıp ötesini izlemeye muvaffak olursanız gül renginde bir sahtiyan veya kızgın yağ göreceksiniz’’

    Alıntı Tefsiri: "Peki “erimiş bir yağ gibi kıpkırmızı bir gül” ne demektir. Dilerseniz bu konuda bilim adamlarının ve uzay araştırmacılarının görüşlerine yer verelim.

    Nebula uzayda bulunan ve geniş alanlara yayılmış olan gazlar, toz, hidrojen, helyum ve diğer iyonize gazlardan oluşan bulutsu yapılara verilen isimdir. Bu gaz püskürmeleri oldukça büyük ve hızlıdır. Daha sonraları bu gazlar yakınlaşarak bir gaz bulutu oluştururlar. Bu gaz bulutunun sıcaklığı 15.000 °C den fazladır.

    Gerçekten de günümüzde yapılan uzay araştırmaları sonucunda bilim adamları tıpkı ayette ifade edildiği gibi erimiş bir yağ gibi kıpkırmızı bir gül renginde bir Nebula ile karşılaşmışlardır.

    Evet bu Nebula tıpkı bir güle benzediğinden dolayı bilim adamları tarafından Gül şeklini andıran gaz bulutu manasında “Rosette Nebula” olarak isimlendirilmiştir. Rosette Nebula geniş bir toz ve gaz kütlesidir ve Dünya’dan yaklaşık olarak 5,200 ışık yılı uzaklıkta ve çapı yaklaşık 130 ışık yılıdır. Ve görünümü ise tıpkı Kur’an’da belirtildiği gibi erimiş bir yağ gibi kıpkırmızı bir gül şeklindedir."

    http://www.dl-digital.com/images/Astronomy/Nebulae/2005-12-28-Rosette-ALL-Avg1-RGB-blend-large-sat.jpg

    Başka bir örnek:

    "Dönüşlü olan göğe and olsun. Yarılan yere de." (Tarık, 86/11-12)

    Alıntı Tefsiri: "Yukarıdaki ayette geçen Arapça "sada" kelimesi Türkçede "çatlama, yarılma, ayrılma" anlamlarına gelmektedir. Allah'ın yerin yarılması üzerine yemin etmesi, başka bir Kur'an mucizesidir.

    1945-1946 yıllarında, bilim adamları mineral kaynaklarını araştırmak için ilk kez deniz ve okyanusların diplerine indiler. Araştırmaların da dikkati çeken en önemli noktalardan biri Dünya'nın kırıklı yapısı oldu. Dünya'nın dış yüzeyindeki kayalık tabaka; kuzey-güney ve doğu-batı doğrultulu olup, on binlerce kilometre uzunluğunda çok sayıda geniş çatlak (fay) ile yarılmıştı. Yeryüzünün bu kırıklı yapısı sayesinde, önemli miktarda ısı dışarı atılır ve erimiş kayaların büyük bir kısmı okyanuslardaki tepeleri oluşturur. Eğer yeryüzünün, kabuğundan yüksek miktarda ısının dışarı çıkmasına olanak veren bu yapısı olmasaydı Dünya üzerinde hayat imkansız olurdu. Çünkü bu durumda yer kabuğunun altından çıkış noktası bulamayan ısı, çok büyük miktarlarda olumsuz nükleer etki meydana getirecekti."

    1400 sene önce kim okyanus tabanlarının yarıklı olduğunu gözlemeyip bunun dünyanın içerisindeki ısınının dışarı atılmasına yaradığını anlayabilirdi? Uzun lafın kısası daha bu ayetlerin mucizesinin farkına varamamışken bu tutarsızlığınız neyin nesi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senjido -- 31 Ekim 2016; 18:40:18 >




  • Osmanli doneminde neden bu kadar olay olmuyordu ortadoguda ? Osmanliyi parcaladilar muslumanlar baska kisilerin iradesine gecti. Mesela irak yonetiminin cogu ingiliz vatandasi. Oradaki halk ne yapabilir ? Eger hukumete karsi bir hamleleri olsa bu ingiliz gudumlu piyonlar hemen katletme girisiminde bulunuyorlar. Bunun en basit ornegi Rusya nin piyonu esed. Halkin hali ortada. Ortadogudaki birkac ulke ile Turkiye haric cogu Abd ingiliz baskisi altinda. Ne isi var abd nin ingilizin burada. Aynen Afrikada yaptiklarini muslumanlara yapiyorlar. Hasdi savi daes gibi sapmis sozde musluman orgutleri kurup gercek muslumanlari yok ediyorlar. Bu oyunuda dunyaya iyi yutturuyorlar ama biz yutmayiz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.