|
mümkün mü hocam? ne zaman vatandaşın hakkını korudular? |
|

|
mümkün mü hocam? ne zaman vatandaşın hakkını korudular? |
|
|
Kendi ülkelerin de sattıkları bir aracın fiyatları bizim ülkemiz için indirip pek de pek aşağıya çekmediler diye düşünüyorum. Yani Almanya'da 20 bin Euro Aynısı Türkiye'de 18 bin Euro Şeklin de hiç oldu mu? Tam bilmiyorum. Sanırım VW ben fabrikayı kurmaya başlıyorum demeden işi rafa kaldırmış. Ne yaparsın fakirin ekmeği de bir umuttur işte. |
|
|
Bura da olası teşvik ve teşvikler konuşuluyor. Gerek Alman gerekse Türk medyasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bizzat araya girip VW’ye önemli teşvik avantajları vaat ettiğine dair haberler yer almıştı. Ağustos ayı başında ise Cumhurbaşkanlığı kararıyla, sıfırdan fabrika kurup en az 100 bin adetlik kapasiteye ulaşan firmalara, kapasitenin yüzde 15’i kadar gümrüksüz otomobil ithalat izni verilmişti. DW/AED,BK,HT |
|
Volkswagen BYD'den önce sözünü gerçekleştirseydi olası vaatlerden bahsediliyor. Ben de böylesine büyük bir sanayii işinin teşviksiz diğer bir ülkeye gelmeyeceğini düşünüyorum. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Byd babasinin oglumu her fabrika yapacağız diyene imtiyaz tanınır mi? Sozlesme sartarinda vardir zaten o fabrika yatirimindan vazgecerse ödeyecek o cezayi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok yakında macar malı BYD ler geliyor ve buna ASLA engel olamayacaklar, işte o zaman BYD alacağım. BYD TR ye her gün 10 binlerce araba yığacak, buna kimse engel olamaz. |
|
|
9 seneyi geçiktir oynuyorum 9 sene daha olsa yine oynarim :) Metin 2 UK Corum Server Blue Kingdom(Mavi Bayrak) TURKIYE guildi 98 level Blade Ninjaydi şuanda Okçu yaptım (1Number) full pvp p skills 105 level Weaponory Sura ( Seekerr) full pvm p skils 90 level Weaponory Sura ( LYCAN) blade armour swirl finger P ve fear g1 90 level Dragon Shaman (isyan) buffer Metin2 UK kayıt olmak için aşagidaki linkden olabilirsiniz.http://www.metin2.co.uk/landing/?f=DKAM7FUCNQ
|
|
Teyidi şart ... Vardır bir hinlik Çinliler varsa işte ... |
| _____________________________ |
|
|
|
Bu KAÇIK kim ki neyin yaptırımını yapacakmış, hade len ordan hayatınız palavra. |
|
|