Şimdi Ara

__ Bak Bu Benim Karakterim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle şunu belirtmek istiyorum; konu tamamen tanıtım amaçlı açılmıştır. Herhangi bir satış gibi düşüncem yoktu o esnada.

Bu arada karakteri satar mıyım, bilmiyorum. Daha önce de iki kez ilan verdim, biri 80 sınırında biri de 90 sınırındaydı; satamadım. Gizli cevap yok da

Dedim ya sadece tanıtım;

Skiller;

Giyisi Setleri;

1- Garment;

2- Protector;

Takılar;

Stats Ekranı;

Yay ve Kalkan;

NOT: Premium-PLUS var. Protector setin biraz eksikleri var; halledeceğim. Takıları da +6 yapma niyetim var.

Konuya göz atan, ama iyi ama kötü fikir-yorum belirtenlere şimdiden teşekkürler

EDIT: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 26 Eylül 2009; 12:26:44 >

• güzel çar gerçekten ama gizli sorusu olmaması kötü...
  • valla çok süper char. ben olsam bende satmam böle bi charı
  • Konu da char da güzel
  • bowlarda her zaman force olması gerektigini düşünürüm.Ama yinede gayet güzel char.Bowa kaç silk gitti_
  • Baktım

Chara diyebilecek lafım yok tabiiki mükemmel.Gizli yanıta gelince de bravo valla baya zamandır gizli yanıtı olmadan sağlam kalması daha da güzel
  • Bide Gizli Sorusu Olsa
  • böyle bir başlık açmana görek yoktu, sadece charın ismini yazsan yeterli, imzana linkini koy tamadır. forum zaten bunun için bölüm açmış durumda bknz: karakter tanıtımı. böyle konular açılırsa forum adam gibi olur, satış konusu yerine karakter tanıtımları görmeyi tercih ederim.
  • Ne yani gizli sorusu olmayan chara bu kadar paramı harcadın
  • Bu Zewk meselesi
  • Güzel charmış gerçekten.
  • güzel char maşallah nazar değmesin
  • Char full str değil mi?100 levelde 3 str gelse 300 str.İnt ve str arasında 300 lük ber far olması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrimeIce

Char full str değil mi?100 levelde 3 str gelse 300 str.İnt ve str arasında 300 lük ber far olması lazım.

Hybrid
  • Bow güzelmiş ama crt biraz daha zorla bence, bir de kaç silke düştü o sun bow
  • Çooook eskilerden venicede oynardım 70lvl zamanında sonra 80 gelmişti bu charı ozamanlardan hatırlıyorum ben ondan sonra 5 tane char yaptım sattım bu char hala duruyo ve bu kadar güzel olmuş.Tebrikler
  • Nerdeyse 4 yıl bitecek bu karakterle. Tek karakterim. O kadar emek var ki üstünde; ne değer biçseler az gelir inanın. Ne arkadaşlar ne düşmanlar edindim bu karakter sayesinde. İnternet kafede başladım oyuna. Kafenin sahibi ve birkaç arkadaşı sürekli oynuyordu; merak ettim bir bakayım dedim. Gel zaman git zaman 4 yıl oldu
    Deneme amaçlı başladığım için gizli cevabı muhtemelen saçmaladım ki bir türlü bulamadım. Ama olsun, üzerime yapıştı bu karakter iyi de oldu

Uzun bir zaman dilimini paylaşınca insanın kopması da zor oluyor. Sizi bilmem; ama ben duruma biraz duygusal açıdan da bakıyorum. Neyse...

Bu arada yay yaklaşık 1200 silke mal oldu.

EDIT: gene imla hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 26 Eylül 2009; 19:26:29 >

• Eşek gibi çar, doya doya oyna oyunu
    Gizli soru işi kötü olmuş biraz, satmıycaksın ama güvenliği açısından bilmen iyi olurdu.
    Bir karaktere dört yıl harcadıysan sen de benim kafadansın. Olsun da tek olsun Kas, sat, kas, sat hiç hoş değil bence
  • güzeLmiş güle güle kullan
  • GüzeL char
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.