Şimdi Ara

Bahşiş teröristleri.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://m.hurriyet.com.tr/WebTV#!c=234&v=98908

Şehrin göbeğinde ellerinde taşla, tehdit ederek ve mala zarar vererek bahşiş almaya çalışan eşkiyalar..Sonu gelmeyecek mi bunların. Yakın zamanda benzer bir olay benim başımdan geçti. Anında 155'i aradım. Polis memuru ne dese beğenirsiniz 'baktık ağabey' dedi. Ne zaman baktınız daha 1 dk önce oldu dedim, 'baktık tamam' deyip kapattı telefonu. Asıl mesele aynı olayların, aynı şekilde devam ediyor olması.. Rezalet resmen, söyleyecek söz bulamıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Show TV muhabiri bunun haberini yapmıştı. Araç sahibi olmamama ve istanbul da olmamama rağmen izlerken sinirden ettiğim küfürleri bir ben bir de Allah biliyor.
    Edit:İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9888 -- 9 Kasım 2014; 16:03:27 >
  • Tavsiyem bir tanede minibüs kiraların içine doldurun izbandut gibi adamları sıkıntı olursa kapıyı açın dökülsünler aşşağı hepsi toz olurlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Birazdan kitlerler konuyu, ülke çapında büyük bir sindirme var, eleştiri yasak.

Eleştiri olmadan gelişmez toplumlar. Örnek kötüde olsa bu insan bizim insanımız, hastalık ortak. Ama haklısınız. Eleştiremiyoruz, eleştirtmiyoruz. Kaç tane işçimiz öldü son zamanlarda ama en ufak bir istifa sinyali yok. Aksine koltuklar sağlamlaşıyor.

• Linkte problem var galiba
  • Sonra neden sopa, biber gazı taşıyorsunuz derler

• http://mwebtv.hurriyet.com.tr/haber/istanbul-da-gasp-teroru_98908#mobil
    quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Linkte problem var galiba

Mobilden yükledim ondan mı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bahaman -- 9 Kasım 2014; 16:26:05 >
  • İt sürüleri bunlar o araba da 4 kişi olsa inip linç ederdim bunları hayır anlamadığıdım kimse de birşey demiyor ne yanındaki sürücüler ne de yürüyenler adamı öldürseler kılı kıpırdamayacak insanların
  • Evlenince konvoy yapmam gideceğim yere ana yoldan gider gelirim muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

http://mwebtv.hurriyet.com.tr/haber/istanbul-da-gasp-teroru_98908#mobil
    quote:

Orijinalden alıntı: weycell1905

Linkte problem var galiba

Mobilden yükledim ondan mı acaba.

Olabilir, açılan sayfa;

Bahşiş teröristleri.

• Araç sahibini takdir ettim vallahi, akıllı adammış! Biliyor ki araçtan inip dövse bunları kabahatli kendisi olacak Benim başıma gelse ne yapardım bilemiyorum ama araçta çocuklarım varken yaparlarsa, Allah yarattı demeden kafa-göz dalarım heralde

• ya bizde ne zaman devlet olacak? nerde polisler? o kadar polis ne yapar o karakollarda anlamam.
  • hiştt ne bahşişi sanki ülkede fakirlik var. aaa, sarayımız var ulan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hiştt ne bahşişi sanki ülkede fakirlik var. aaa, sarayımız var ulan.

her parası olmayan sokağa çıkıp milletden haraç mı alsın ulan
  • yeni Türkiye;) o deilde adam ne icin, neye karsilik bahsis verecekki? onu anlamadim:)

• Cizrede soydaşların özerklik ilan etti oraya gitsene mutlu mesut yaşarsınız işte..Arabada adamın ailesi varsa yaşadıkları korkuyu düşünebiliyormusunuz?

• Siz o köpeklere saldırsanız bi ıslık çalar 100 kişiolurlar üstüne sizide haksız çıkarırlar bunlar bu tipler Türkiyeye nerden geliyo bizden çok onlardan var bunlar yüzünden yurdumdan bıktım .

• quote:

Orijinalden alıntı: irriducibili

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

hiştt ne bahşişi sanki ülkede fakirlik var. aaa, sarayımız var ulan.

her parası olmayan sokağa çıkıp milletden haraç mı alsın ulan

ya mesajı anlamadınız ya da bayaa ters anladınız.

forumda sürekli geyiği dönüyor milletde para çok diye ona karşı bir mesajdı benimkisi.
  • Konu açılmadan bu videoyu izledim altındaki yorumlarıda okudum,
    konu altındaki yorumlar olaydan daha fecaet!!
    Lüx bir aracımız yokya, kendimize göre bir aracımız var, çoluk çocuk araba içerisindeyiz, bu paprozcular aynı şeyleri yapsa ne olur?
    Silahı çekip vursan ne ceza alırsın?
    Aslında onlarında kabahati yok ya, onları bu hallere getiren düzen çokmu temiz?
  • İnip döverim diyen arkadaşlar sonuna kadar haklı ancak şöyle bir mesele var;

Bu hıyar %99 ihtimalle dolu (bıçak,kıl çakı,kelebek ne derseniz artık).

Ve hiç çekinmeden sokar inanın hiç düşünmez sonunun ne olacağını ki zaten bir şeyde olmaz kayıplara karışır.

Artık istanbul da dağ kanunları geçerli.

İstanbul emniyeti tamamen pasifize olmuş hiç bir iş yapmayan atıl duruma düşmüştür.Bunun sonucunda bozulan asayiş bu durumları getirmiş.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.