Şimdi Ara

[BAHSI GECEN KIZ KONUYU BULDU!!!] Turk kizlari oyunlarda bile ayni (SS’li) (kizin youtube’u bulundu) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
13.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam yanlış olmuş. Sizin cevapladığınız mesajı alıntılayacaktım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Foruma çekmeyin şu eksik etekleri, üstüne bir de hasta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3Korner1Penaltı

Asperger Sendromu veya paranoyak şizofreni hastası olabilir; böyle insanlardan biriyle yakınlaştım ve hiç güzel bir tecrübe değil. Hem manipülatif hem de tehlikeliler çünkü ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Tabi bunları gerçek hayat için konuşuyorum, burda deniz komandosuyum, Irak'ta savaştım, hacklerim seni tarzında salak saçma konuşmasına bakmayın, gülün geçin zavallı birisi belli ki, gerçek hayatta bunun alanına veya daha kötüsü radarına girenlere üzüldüm.

Tanıştığınız biri olduğunda ilerde, şüphe ettiren, ani ruh değişimleri olan ve yarın öbür gün böyle arızalı hareket ve halleriyle alarm veren birisiyse, kız diye hafife almayın, beni dinleyin. Sabaha uyanamayabilirsiniz veya her sabah berbat bir şekilde uyanırsınız hayatınızdan boku silip atar gibi atana kadar (veya bokun bulaştığı şeylerden kurtulana kadar).

Bu arada buyur yollar senin; dava et, savcılığa git buyur bacım
    Asperger Sendromunun ne olduğunu bilmeyip lütfen cümleniz içinde bu şekilde aşağılar gibi kullanmayın.

• Heyea kullanıcısına yanıt
    Yüzyılın savaşı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bellup

Yüzyılın savaşı
    top 10 anime battles’a eklenecek bir savas olurdu kayra vs eriniy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 21 Mart 2020; 3:25:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

hepsini okumadım ama kız 15 yaşında falan herhalde
    Bir de forumu kapattırıp bizleri hapse attıracakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: Veronicaa

Bir de forumu kapattırıp bizleri hapse attıracakmış

Alıntıları Göster
    hocam nickin dikkatimi cekti, neden kiz ismi aldin forumda?

• “155 ararun”cu dedenin torunu gelmiş.

• İki sebebi var birisi Veronica'nın söylenişi hoşuma gidiyor diğeri ise lisede okuduğum bir kitap kitap beni etkilemişti baya ana karakterin adı Veronica idi . Kitabın adı Veronica Ölmek İstiyor, yazarı Paulo Coelho.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Veronicaa -- 21 Mart 2020; 13:20:18 >
  • Uzun süredir foruma girmiyordum ne güzel konuya denk geldim

• quote:

Orijinalden alıntı: EriniyBambi

http://hizliresim.com/
    Oo şimdi bu arkadaş nerden benim youtube kanalımı buldu ayda yılda kısa kısa video yüklediğim.
    Bu arada bu 12 hesabımdan biri.Youtube hesabımdan yani.Minecraft,Legue Of Legends,Grafik Tasarım,Photodop,
    Manga Studio ve Gelişmiş Entegre Tasarımı Üzerine Kanallarım Var.Türk kızları sizin gibi aha internette kız
    buldum hadi linç edelim dislike atalım diyen kişileren korkarmı sizce?
    Legue Of Legends Forumlarından birisin.Ordan bilirler youtube kanallarımdan ikisini.Ayrıca LOL forumlarını
    kapattıran kişide benim.Hadi bakalım.Türk kızları vampir dizilerinden mi öğrenir ingilizceyi yoksa
    MIT mezunu olduğu içinmi bilir.Ha siz yanlış anlarsınız bu bir üniversite..Beni taklit eden çok vardır.Ama birtek ben varım.BUda benim kanalım mesala.https://www.youtube.com/watch?v=dUvypoxjYQY

Yani türk kızları ve türk erkekleri.Kendi milletine ırkçılık cinsiyet ayrımcılığı yapanlar.
    LOL de forumlar neden kapandı?Sen ve senin gibiler yüzünden.Devam edin siz.LOL de destek ekibinin
    başı ve onlarca kişi neden işten atıldı?Binlerce oyuncu neden banlandı?
    Ayrıca bu benim ayda yılda birkez girdiğim minik kanallarımdan biri toplamda 12 tane var.
    Peki konuyu açan yarım akıllı.Eksilesen ne olacak ki?Bu arada mesala bu kanalımda ingilizcem baya
    iyi iken neden acaba beni taklit edenler veya sen ,ismimi kullananlar benle uğraşanlar burda baya bir destek görmüş?
    LOL gibi firmanın Yani çin devinin satın aldığı firmanın bile forumları gibi büyük bir siteyi kapattırdım.
    Sence nekadar zengin,bilgili ve akıllıyım?
    Telefon numarası ile
    girilen bir forumda konu açmak için kullanmadığım telefonumu şarj edip
    telefon numarası girip sana yanıt verme zahmetine girdim.Aa evet ingilizcemde çok
    bozuk.Türkçem gibi.Birdaha benimle uğraşırsan neler olur açıklayım.
    Forum LOL forumları gibi puf olur.(yanlış anlama ister hacklerim,ister hackletirim,istersem
    yasal olarak kapatırım istersem herkezi hapse attırırım).
    Birden puff sonra kalanlar insanlar olur arşivine bile ulaşılamazken.
    Tıpkı LOL forumları gibi.Sonra tıpkı ordaki destek ekibinin başı,birkaç çalışan gibi
    hapis,davalar işten kovulmalar.Sonra oynadığınız oyunlarda banlanmalar.Telefon numaranızın verildiği
    bir forumda polis sizi nekadar kolay yakalar sizce?
    Ha bu arada çokta umurumda eriniy cat kanalım.Yılda birkez girip ontane video atarım olur biter.
    Eğlenmek için oyun oynarım bu arada.Tıpkı bukadar şeyi yapıpta hala LOL de hiç ceza almadığım gibi.
    Hemde hiç.Ama bence siz acınacak kişielrsiniz.
    Bence sizde korkmalısınız.

Ablaaaa Türkçe konuş Türkçeeeee

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Cevap yazmiyor artik.
  • Su konu hakettigi degeri goremedi yav. Kiz da gitti zaten.
  • EriniyBambi kullanıcısına yanıt
    Uzun zamandır böyle troll gelmemişti, sen devam et trollüğe bırakma lütfen forumun sana bu zor günlerde ihtiyacı var abla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • satranç oynuyorum, normalde herkes saygılıdır. rakibimin türk olduğunu görürsem İngilizce: "hello, good luck" yerine, Türkçe "iyi şanslar" yazarım. baktım rakibin adı Sinem. ilk önce Türkçe bir şey yazmayayım şimdi kezban ise asılıyo diye düşünür dedim.

sonra dedim hadi ön yargılı olmayalım, "iyi şanslar" yazdım her zamanki gibi. bu hemen yapıştırdı: "kumar mı oynuyoz" ben dedim yahu bu evrensel satranç dilidir, ilk defa böyle bir karşılık vereni görüyorum dedim. bu sefer gene alayvari bir şeyler yazdı bu. oyunu kazandım ve direk hiçbir şey yazmadan çıktım. normalde "good game, well played" yazarım (ben yazmıyom aslında orada butonlar var tıklıyosun gidiyo, yani herkes yazıyo bunları)

şimdi biri diyecek: "genelleme yapmayın iyi kızlar da var" iyi kız yok demedik. benim hayatım kızlarla iç içe zaten. bunun adı genelleme değildir, istatisliksel analizdir. istatisliksel olarak böyle konuşmayı bilmeyen barzoların kız cinsiyeti içindeki oranı daha yüksek. yani erkeklerin %10'u böyle mal ise, kızların %30'u falan böyle maldır. bilmem anlatabildim mi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay anasını neler olmuş öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: 01001101

satranç oynuyorum, normalde herkes saygılıdır. rakibimin türk olduğunu görürsem İngilizce: "hello, good luck" yerine, Türkçe "iyi şanslar" yazarım. baktım rakibin adı Sinem. ilk önce Türkçe bir şey yazmayayım şimdi kezban ise asılıyo diye düşünür dedim.

sonra dedim hadi ön yargılı olmayalım, "iyi şanslar" yazdım her zamanki gibi. bu hemen yapıştırdı: "kumar mı oynuyoz" ben dedim yahu bu evrensel satranç dilidir, ilk defa böyle bir karşılık vereni görüyorum dedim. bu sefer gene alayvari bir şeyler yazdı bu. oyunu kazandım ve direk hiçbir şey yazmadan çıktım. normalde "good game, well played" yazarım (ben yazmıyom aslında orada butonlar var tıklıyosun gidiyo, yani herkes yazıyo bunları)

şimdi biri diyecek: "genelleme yapmayın iyi kızlar da var" iyi kız yok demedik. benim hayatım kızlarla iç içe zaten. bunun adı genelleme değildir, istatisliksel analizdir. istatisliksel olarak böyle konuşmayı bilmeyen barzoların kız cinsiyeti içindeki oranı daha yüksek. yani erkeklerin %10'u böyle mal ise, kızların %30'u falan böyle maldır. bilmem anlatabildim mi.
    Bosver hocam, bize eglence cikiyor iste.

• Olm burda neler dönmüş ? Eleman, Erde Malsırt'dan bile beter şuna bak zuhahaha

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.