Şimdi Ara

[BAHSI GECEN KIZ KONUYU BULDU!!!] Turk kizlari oyunlarda bile ayni (SS’li) (kizin youtube’u bulundu) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
129
Cevap
4
Favori
13.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1-Bugün hiç kullanmadığım ve son 2 senedir arama yapmadığım sadece oyunlarda banka kartı
    kullanmanın riskli olduğu yerlerde kullandığım ve son 3 aydır kapalı telefonumu gizli bir numara
    aradı.Son kullanımı buraya yazı yazarken.Bunun için gayri resmi yolarla numarayı bulabilirim
    ama burayla bağlantısı olduğu için savcılığa vermek çokdaha mantıklı.Yani masrafa girmeden
    zaman harcamadan git ikayet et.Hapse girsinler olayı.İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkürler.
    2-Bu forum ve websitesi hakkında birçok uyarı ve tehlike var.Yasal yollara başvurulduğu anda kurucu,sahibi
    yetkişisi,kullanıcısı hapse girer.Çokta umurumdayani:Forum siz.Zaten bitmişsiniz.
    3-Bilgisayar bilgimi bir ekran görüntüsüne bakar çıkarmanız çok ilginç.Tıpkı önceden 64 kb toplam dosya
    boyutu ile nikimin olduğu ve 45 dakika süren müzikli bir demo teknik videosunun ne işe yaradığını sormanız
    gibi LOL forumlarında.Bilmiyorsan bunu yapabilen dünyada 3 kişi vardır.İkisi benden öğrendi.Ayrıca PC bilmek
    teknik yönle bitmez sosyal becerilerininde iyi olması gerekir.Mesala O PC sence Hacklenebilirmi?YAda Kaç PC
    sahibiyim?Size göstermek istediğim kadarını görüp ona göre konuşmanız çok ilginç.Yani zeka seviyeniz köpeğim
    kadar bile yok.
    4-Uzmanlık alanım kullandığınız elektronik cihazların entegreleri.Şu sıralar çalışmıyorum hatta yıllardır
    çalışmam.Nedeni tasarladıklarımdan % olarak pay almam.Yani yaptım para geliyor.Bir soru sence benim yaptığım
    ve tasarladığım bir cihazın içine girmem ne kadar zor olur?
    5-Senin yada sizler gibi klavye arkasında saklanıp insanlarla alay edip,taciz edip sonra iş ciddiye binince aman
    abla yapma diyince sence umursarmıyım?Bilmediğiniz şu.Güç nedir?BU devirde güç sizin yarım yamalak aklınız,kas gücünüz
    değil.Bu devirde güç para,çevre,güzel görünüş.Bende hepsi türkiyenin şanslı %00001 kesiminden bile iyi.Yani ben
    karşılaşabileceğin en güclü ve donanımlı kişiyim ömrün boyunca.Basite indirgiyorum sizin anlamanız için.Siz karınca
    iseniz ben üstünüzen geçen Porshe.
    6-Trollemek için yaptıkların senin gibiler yüzünden bir firmanın milyon dolar kaybetmesine neden oldunuz.Bakınız LOL
    forumları.Unutma ben yaşayan gerçek bir bireyim.Bunun sonucu gerçek hayatta bir kıza otobüste taciz ettiğinde ve kız
    çığlık attığında ne olur gibi olur.Önce linç edilirsin ,dayak yersin sonrada hapse girersin.Ama ben farklıyım.Çığlık atmam.
    Ses çıkarmam.Seni kandırırım.Evime gel derim.Gelirsin.Sonra ben banyoya giriyorum derim sen beklerken.Gİrerim.Çıkınca
    göğsünde 3 koca kurşun deliği olur.Cesedini polise söylerim alır ve ceza bile almam.Anlamadıydan anlatırız.Hayatının son aylarındasın.

• Ne oluyo la burda ne boş yapıo bu üstümdeki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EriniyBambi

1-Bugün hiç kullanmadığım ve son 2 senedir arama yapmadığım sadece oyunlarda banka kartı
    kullanmanın riskli olduğu yerlerde kullandığım ve son 3 aydır kapalı telefonumu gizli bir numara
    aradı.Son kullanımı buraya yazı yazarken.Bunun için gayri resmi yolarla numarayı bulabilirim
    ama burayla bağlantısı olduğu için savcılığa vermek çokdaha mantıklı.Yani masrafa girmeden
    zaman harcamadan git ikayet et.Hapse girsinler olayı.İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkürler.
    2-Bu forum ve websitesi hakkında birçok uyarı ve tehlike var.Yasal yollara başvurulduğu anda kurucu,sahibi
    yetkişisi,kullanıcısı hapse girer.Çokta umurumdayani:Forum siz.Zaten bitmişsiniz.
    3-Bilgisayar bilgimi bir ekran görüntüsüne bakar çıkarmanız çok ilginç.Tıpkı önceden 64 kb toplam dosya
    boyutu ile nikimin olduğu ve 45 dakika süren müzikli bir demo teknik videosunun ne işe yaradığını sormanız
    gibi LOL forumlarında.Bilmiyorsan bunu yapabilen dünyada 3 kişi vardır.İkisi benden öğrendi.Ayrıca PC bilmek
    teknik yönle bitmez sosyal becerilerininde iyi olması gerekir.Mesala O PC sence Hacklenebilirmi?YAda Kaç PC
    sahibiyim?Size göstermek istediğim kadarını görüp ona göre konuşmanız çok ilginç.Yani zeka seviyeniz köpeğim
    kadar bile yok.
    4-Uzmanlık alanım kullandığınız elektronik cihazların entegreleri.Şu sıralar çalışmıyorum hatta yıllardır
    çalışmam.Nedeni tasarladıklarımdan % olarak pay almam.Yani yaptım para geliyor.Bir soru sence benim yaptığım
    5-Senin yada sizler gibi klavye arkasında saklanıp insanlarla alay edip,taciz edip sonra iş ciddiye binince aman
    abla yapma diyince sence umursarmıyım?Bilmediğiniz şu.Güç nedir?BU devirde güç sizin yarım yamalak aklınız,kas gücünüz
    değil.Bu devirde güç para,çevre,güzel görünüş.Bende hepsi türkiyenin şanslı %00001 kesiminden bile iyi.Yani ben
    karşılaşabileceğin en güclü ve donanımlı kişiyim ömrün boyunca.Basite indirgiyorum sizin anlamanız için.Siz karınca
    6-Trollemek için yaptıkların senin gibiler yüzünden bir firmanın milyon dolar kaybetmesine neden oldunuz.Bakınız LOL
    forumları.Unutma ben yaşayan gerçek bir bireyim.Bunun sonucu gerçek hayatta bir kıza otobüste taciz ettiğinde ve kız
    çığlık attığında ne olur gibi olur.Önce linç edilirsin ,dayak yersin sonrada hapse girersin.Ama ben farklıyım.Çığlık atmam.
    Ses çıkarmam.Seni kandırırım.Evime gel derim.Gelirsin.Sonra ben banyoya giriyorum derim sen beklerken.Gİrerim.Çıkınca
    göğsünde 3 koca kurşun deliği olur.Cesedini polise söylerim alır ve ceza bile almam.Anlamadıydan anlatırız.Hayatının son aylarındasın.
    En kötü şeylerden birine sahipsin. Kendini kandırmak. Şu cümleleri kuruyorsun sonrasında ise o sefil zavallı hayatına geri dönüyorsun en acısı o işte. Beyninin içerisinde kendi dünyanı kurmuşsun ve gerçekten sağlam bir şekilde kendini kandırmışsın. Ama problem şurada doğuyor, diğer insanlar senin kadar düşük zekaya sahip değil. Sen en fazla bizim için kısa süreli bir eğlence aracı olabilirsin. Bu kadar yani. Maksimum elde edebileceğin değer bu. Şu yazdıklarına bak. Konuların iç içe girmesi, ani konu değişimleri, delüzyon ve gerçeklik arasındaki kopmalar. Çok belli zihinsel problemlerinin olduğu. En iyisi sen yalan hayatına, sahte hayatına devam et.

edit: yazış biçimini falan inceledim bunun aşağılamak amacıyla söylemiyorum bunu ama muhtemelen fiziksel hastalığı, zihinsel hastalığı var en bilinen şeyleri bile yanlış yazmış ve kendisiyle direkt çelişen, anlam bütünlüğü, gerçek-hayal kopukluğu olan cümleler kuruyor. bu arada bize özel değil genel olarak rahatsızhttps://forum.albiononline.com/index.php/Thread/115279-Deleted-Reason-Trols/ başkalarınıda böyle rahatsız ediyor problemli biri olduğu belli :D başka oyunlardaki olmayan başarısıyla milleti ezmeye çalışmış, insanları-guildleri youtube ünüyle vs. ezmeye çalışmış bu hasta kadın:D paranoyak, sanrı içinde yaşayan biri. bu arada lol nicki: Râshêr Râsh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chuck Me -- 18 Mart 2020; 22:0:58 >

• quote:

1-Bugün hiç kullanmadığım ve son 2 senedir arama yapmadığım sadece oyunlarda banka kartı
    kadar bile yok.
    Trollsen bile asiri kaliteli bir trollsun, tebrik ediyorum ama troll oldugunu dusunmuyorum. Asiri iyi ya, boyle biri benim konumu bulup sereflendirdigi icin olsem de gam yemem artik.
    Bir de troll olmayisin beni daha da mutlu ediyor.

Inanilmaz birisin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 19 Mart 2020; 0:41:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Me

En kötü şeylerden birine sahipsin. Kendini kandırmak. Şu cümleleri kuruyorsun sonrasında ise o sefil zavallı hayatına geri dönüyorsun en acısı o işte. Beyninin içerisinde kendi dünyanı kurmuşsun ve gerçekten sağlam bir şekilde kendini kandırmışsın. Ama problem şurada doğuyor, diğer insanlar senin kadar düşük zekaya sahip değil. Sen en fazla bizim için kısa süreli bir eğlence aracı olabilirsin. Bu kadar yani. Maksimum elde edebileceğin değer bu. Şu yazdıklarına bak. Konuların iç içe girmesi, ani konu değişimleri, delüzyon ve gerçeklik arasındaki kopmalar. Çok belli zihinsel problemlerinin olduğu. En iyisi sen yalan hayatına, sahte hayatına devam et.

edit: yazış biçimini falan inceledim bunun aşağılamak amacıyla söylemiyorum bunu ama muhtemelen fiziksel hastalığı, zihinsel hastalığı var en bilinen şeyleri bile yanlış yazmış ve kendisiyle direkt çelişen, anlam bütünlüğü, gerçek-hayal kopukluğu olan cümleler kuruyor. bu arada bize özel değil genel olarak rahatsızhttps://forum.albiononline.com/index.php/Thread/115279-Deleted-Reason-Trols/ başkalarınıda böyle rahatsız ediyor problemli biri olduğu belli :D başka oyunlardaki olmayan başarısıyla milleti ezmeye çalışmış, insanları-guildleri youtube ünüyle vs. ezmeye çalışmış bu hasta kadın:D paranoyak, sanrı içinde yaşayan biri. bu arada lol nicki: Râshêr Râsh

Alıntıları Göster
    Hocam sorun su ki hava attigi YouTube hesabi dahi kendinin degil. Kendi YouTube hesabi o "asil hesabim" diye bahsettigi YouTuber'in kopyasi.
    Gercekten kisilik bozuklugu falan var bunun, hatta daha bile fazlasi. Kisilik bozukluguyla kalsa yine iyi, gerceklikten kopmus tamamen.

EDIT: Linki simdi okudum da adam bunun forumdaki hallerine aciyip guilde cagirmis, gel takil bizle demis bu da adama saldirmis guildinin internet sitesi yok diye ve adamin forumda profil fotografi yok diye. Resmen sorunlari var.
    Albion forumlarinda da saldiriyormus herkese surekli, olmayan Ingilizcesiyle. Gerce Turkcesi de yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 19 Mart 2020; 0:50:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Machoo_

Bu mesaj silindi.
  • updullah
  • hepsini okumadım ama kız 15 yaşında falan herhalde
  • Asperger Sendromu veya paranoyak şizofreni hastası olabilir; böyle insanlardan biriyle yakınlaştım ve hiç güzel bir tecrübe değil. Hem manipülatif hem de tehlikeliler çünkü ne yapacağını kestiremiyorsunuz. Tabi bunları gerçek hayat için konuşuyorum, burda deniz komandosuyum, Irak'ta savaştım, hacklerim seni tarzında salak saçma konuşmasına bakmayın, gülün geçin zavallı birisi belli ki, gerçek hayatta bunun alanına veya daha kötüsü radarına girenlere üzüldüm.

Tanıştığınız biri olduğunda ilerde, şüphe ettiren, ani ruh değişimleri olan ve yarın öbür gün böyle arızalı hareket ve halleriyle alarm veren birisiyse, kız diye hafife almayın, beni dinleyin. Sabaha uyanamayabilirsiniz veya her sabah berbat bir şekilde uyanırsınız hayatınızdan boku silip atar gibi atana kadar (veya bokun bulaştığı şeylerden kurtulana kadar).

Bu arada buyur yollar senin; dava et, savcılığa git buyur bacım

• şu forum türkiyenin gerçek deep webi ya.
  • quote:

kadar bile yok.
    Senin hakkından Kayra gelir bacım. İnşallah Kayra bu konuyu görür de bi kaç bi şey yazar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Adeta War of Şizofrens
  • Kayra bunun evine gitsin biraz güreşsinler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatunun İngilizcesi de Türkçesi de birbirinden beter.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Heyea

Senin hakkından Kayra gelir bacım. İnşallah Kayra bu konuyu görür de bi kaç bi şey yazar.

Alıntıları Göster
    Cidden he.

• 2014'ten beri forumdayım, forumun gördüğüm en ilginç zamanları şu zamanlar. 2 dk girmesem bir şey kaçıracakmış gibime geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Einar Solberg -- 20 Mart 2020; 15:15:9 >
  • google translate ile ingiliççeden Türkçe mi çevirdiniz bu mesajı???

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EriniyBambi kullanıcısına yanıt
    Merhaba tanışabilir miyiz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.