Şimdi Ara

[BAHSI GECEN KIZ KONUYU BULDU!!!] Turk kizlari oyunlarda bile ayni (SS’li) (kizin youtube’u bulundu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
129
Cevap
4
Favori
13.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oynadigim oyunun forumunu gezerken bir guild alimi konusuna girdim, harf kullanimindan Turk oldugunu anlayinca iyice dikkatimi cekti bu sahis, mesajinin sonunda da kadin oldugunu ogrendim.

Olayin ozeti: Kiz konuya berbat Ingilizcesiyle mesaj atip guilde girmek istedigini soyluyor (yuzmeyi sevdigini, en sevdigi YouTuber’i falan da soylemis nedense. ) ve guild sahibi 19 saat sonra cevap verip guilde girebilecegoni soyluyor ve guildin Discord linkini atiyor. Tabi 19 saat bekletilmeyi kendi egosuna yediremeyem kizimiz “Beni nasil 19 saat bekletirsin ulan sen?” diye kaymaya basliyor.

[BAHSI GECEN KIZ KONUYU BULDU!!!] Turk kizlari oyunlarda bile ayni (SS’li) (kizin youtube’u bulundu)

@kittyhunter ’a hizmetlerinden oturu tesekkurler

kizin youtube’u

edit: aradan neredeyse 1 yil gecmesine ragmen kiz konuya denk gelmis ve yorumuyla beni onurlandirdi
    kesin benim erkeksiligimden etkilendi ve dayanamadi

her ihtimale karsi, konudaki mesajini ilistireyim suraya

“ttp://hizliresim.com/
    Oo şimdi bu arkadaş nerden benim youtube kanalımı buldu ayda yılda kısa kısa video yüklediğim.
    Bu arada bu 12 hesabımdan biri.Youtube hesabımdan yani.Minecraft,Legue Of Legends,Grafik Tasarım,Photodop,
    Manga Studio ve Gelişmiş Entegre Tasarımı Üzerine Kanallarım Var.Türk kızları sizin gibi aha internette kız
    buldum hadi linç edelim dislike atalım diyen kişileren korkarmı sizce?
    Legue Of Legends Forumlarından birisin.Ordan bilirler youtube kanallarımdan ikisini.Ayrıca LOL forumlarını
    kapattıran kişide benim.Hadi bakalım.Türk kızları vampir dizilerinden mi öğrenir ingilizceyi yoksa
    MIT mezunu olduğu içinmi bilir.Ha siz yanlış anlarsınız bu bir üniversite..Beni taklit eden çok vardır.Ama birtek ben varım.BUda benim kanalım mesala.
    Bambicueyoutube
    Let me sing you to victory
    https://www.youtube.com/watch?v=dUvypoxjYQY

Yani türk kızları ve türk erkekleri.Kendi milletine ırkçılık cinsiyet ayrımcılığı yapanlar.
    LOL de forumlar neden kapandı?Sen ve senin gibiler yüzünden.Devam edin siz.LOL de destek ekibinin
    başı ve onlarca kişi neden işten atıldı?Binlerce oyuncu neden banlandı?
    Ayrıca bu benim ayda yılda birkez girdiğim minik kanallarımdan biri toplamda 12 tane var.
    Peki konuyu açan yarım akıllı.Eksilesen ne olacak ki?Bu arada mesala bu kanalımda ingilizcem baya
    iyi iken neden acaba beni taklit edenler veya sen ,ismimi kullananlar benle uğraşanlar burda baya bir destek görmüş?
    LOL gibi firmanın Yani çin devinin satın aldığı firmanın bile forumları gibi büyük bir siteyi kapattırdım.
    Sence nekadar zengin,bilgili ve akıllıyım?
    Telefon numarası ile
    girilen bir forumda konu açmak için kullanmadığım telefonumu şarj edip
    telefon numarası girip sana yanıt verme zahmetine girdim.Aa evet ingilizcemde çok
    bozuk.Türkçem gibi.Birdaha benimle uğraşırsan neler olur açıklayım.
    Forum LOL forumları gibi puf olur.(yanlış anlama ister hacklerim,ister hackletirim,istersem
    yasal olarak kapatırım istersem herkezi hapse attırırım).
    Birden puff sonra kalanlar insanlar olur arşivine bile ulaşılamazken.
    Tıpkı LOL forumları gibi.Sonra tıpkı ordaki destek ekibinin başı,birkaç çalışan gibi
    hapis,davalar işten kovulmalar.Sonra oynadığınız oyunlarda banlanmalar.Telefon numaranızın verildiği
    bir forumda polis sizi nekadar kolay yakalar sizce?
    Ha bu arada çokta umurumda eriniy cat kanalım.Yılda birkez girip ontane video atarım olur biter.
    Eğlenmek için oyun oynarım bu arada.Tıpkı bukadar şeyi yapıpta hala LOL de hiç ceza almadığım gibi.
    Hemde hiç.Ama bence siz acınacak kişielrsiniz.
    Bence sizde korkmalısınız.”

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 18 Mart 2020; 8:2:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En kötü şeylerden birine sahipsin. Kendini kandırmak. Şu cümleleri kuruyorsun sonrasında ise o sefil zavallı hayatına geri dönüyorsun en acısı o işte. Beyninin içerisinde kendi dünyanı kurmuşsun ve gerçekten sağlam bir şekilde kendini kandırmışsın. Ama problem şurada doğuyor, diğer insanlar senin kadar düşük zekaya sahip değil. Sen en fazla bizim için kısa süreli bir eğlence aracı olabilirsin. Bu kadar yani. Maksimum elde edebileceğin değer bu. Şu yazdıklarına bak. Konuların iç içe girmesi, ani konu değişimleri, delüzyon ve gerçeklik arasındaki kopmalar. Çok belli zihinsel problemlerinin olduğu. En iyisi sen yalan hayatına, sahte hayatına devam et.

edit: yazış biçimini falan inceledim bunun aşağılamak amacıyla söylemiyorum bunu ama muhtemelen fiziksel hastalığı, zihinsel hastalığı var en bilinen şeyleri bile yanlış yazmış ve kendisiyle direkt çelişen, anlam bütünlüğü, gerçek-hayal kopukluğu olan cümleler kuruyor. bu arada bize özel değil genel olarak rahatsızhttps://forum.albiononline.com/index.php/Thread/115279-Deleted-Reason-Trols/ başkalarınıda böyle rahatsız ediyor problemli biri olduğu belli :D başka oyunlardaki olmayan başarısıyla milleti ezmeye çalışmış, insanları-guildleri youtube ünüyle vs. ezmeye çalışmış bu hasta kadın:D paranoyak, sanrı içinde yaşayan biri. bu arada lol nicki: Râshêr Râsh
    kes tıraşı önce doğru düzgün ingilizce yazmayı öğren diyecektim fakat türkçen de bir o kadar kötü. 19 saat sonra cevap verdi diye adama "loncanızın ne kadar büyük olduğu umrumda değil" demişsin, zaten türkçenden bir halt anlamadığım gibi ingilizceni de çözemedim. forumu kapattıracakmış elinden geleni ardına koyma :D

şu anda forum tarihinin en efsane olaylarından birine [ki konu açıldığında okumuştum] şahit oluyoruz beyler

önce "my english suck" diyorsun sonra "MIT U. mezunuyum, diğer kanalımda ingilizcem neden o kadar iyi o zaman" diyorsun, bir karar ver bacım :D
    http://hizliresim.com/
    Oo şimdi bu arkadaş nerden benim youtube kanalımı buldu ayda yılda kısa kısa video yüklediğim.
    Bu arada bu 12 hesabımdan biri.Youtube hesabımdan yani.Minecraft,Legue Of Legends,Grafik Tasarım,Photodop,
    Manga Studio ve Gelişmiş Entegre Tasarımı Üzerine Kanallarım Var.Türk kızları sizin gibi aha internette kız
    buldum hadi linç edelim dislike atalım diyen kişileren korkarmı sizce?
    Legue Of Legends Forumlarından birisin.Ordan bilirler youtube kanallarımdan ikisini.Ayrıca LOL forumlarını
    kapattıran kişide benim.Hadi bakalım.Türk kızları vampir dizilerinden mi öğrenir ingilizceyi yoksa
    MIT mezunu olduğu içinmi bilir.Ha siz yanlış anlarsınız bu bir üniversite..Beni taklit eden çok vardır.Ama birtek ben varım.BUda benim kanalım mesala.https://www.youtube.com/watch?v=dUvypoxjYQY

Yani türk kızları ve türk erkekleri.Kendi milletine ırkçılık cinsiyet ayrımcılığı yapanlar.
    LOL de forumlar neden kapandı?Sen ve senin gibiler yüzünden.Devam edin siz.LOL de destek ekibinin
    başı ve onlarca kişi neden işten atıldı?Binlerce oyuncu neden banlandı?
    Ayrıca bu benim ayda yılda birkez girdiğim minik kanallarımdan biri toplamda 12 tane var.
    Peki konuyu açan yarım akıllı.Eksilesen ne olacak ki?Bu arada mesala bu kanalımda ingilizcem baya
    iyi iken neden acaba beni taklit edenler veya sen ,ismimi kullananlar benle uğraşanlar burda baya bir destek görmüş?
    LOL gibi firmanın Yani çin devinin satın aldığı firmanın bile forumları gibi büyük bir siteyi kapattırdım.
    Sence nekadar zengin,bilgili ve akıllıyım?
    Telefon numarası ile
    girilen bir forumda konu açmak için kullanmadığım telefonumu şarj edip
    telefon numarası girip sana yanıt verme zahmetine girdim.Aa evet ingilizcemde çok
    bozuk.Türkçem gibi.Birdaha benimle uğraşırsan neler olur açıklayım.
    Forum LOL forumları gibi puf olur.(yanlış anlama ister hacklerim,ister hackletirim,istersem
    yasal olarak kapatırım istersem herkezi hapse attırırım).
    Birden puff sonra kalanlar insanlar olur arşivine bile ulaşılamazken.
    Tıpkı LOL forumları gibi.Sonra tıpkı ordaki destek ekibinin başı,birkaç çalışan gibi
    hapis,davalar işten kovulmalar.Sonra oynadığınız oyunlarda banlanmalar.Telefon numaranızın verildiği
    bir forumda polis sizi nekadar kolay yakalar sizce?
    Ha bu arada çokta umurumda eriniy cat kanalım.Yılda birkez girip ontane video atarım olur biter.
    Eğlenmek için oyun oynarım bu arada.Tıpkı bukadar şeyi yapıpta hala LOL de hiç ceza almadığım gibi.
    Hemde hiç.Ama bence siz acınacak kişielrsiniz.
    Bence sizde korkmalısınız.

1-Bugün hiç kullanmadığım ve son 2 senedir arama yapmadığım sadece oyunlarda banka kartı
    kullanmanın riskli olduğu yerlerde kullandığım ve son 3 aydır kapalı telefonumu gizli bir numara
    aradı.Son kullanımı buraya yazı yazarken.Bunun için gayri resmi yolarla numarayı bulabilirim
    ama burayla bağlantısı olduğu için savcılığa vermek çokdaha mantıklı.Yani masrafa girmeden
    zaman harcamadan git ikayet et.Hapse girsinler olayı.İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkürler.
    2-Bu forum ve websitesi hakkında birçok uyarı ve tehlike var.Yasal yollara başvurulduğu anda kurucu,sahibi
    yetkişisi,kullanıcısı hapse girer.Çokta umurumdayani:Forum siz.Zaten bitmişsiniz.
    3-Bilgisayar bilgimi bir ekran görüntüsüne bakar çıkarmanız çok ilginç.Tıpkı önceden 64 kb toplam dosya
    boyutu ile nikimin olduğu ve 45 dakika süren müzikli bir demo teknik videosunun ne işe yaradığını sormanız
    gibi LOL forumlarında.Bilmiyorsan bunu yapabilen dünyada 3 kişi vardır.İkisi benden öğrendi.Ayrıca PC bilmek
    teknik yönle bitmez sosyal becerilerininde iyi olması gerekir.Mesala O PC sence Hacklenebilirmi?YAda Kaç PC
    sahibiyim?Size göstermek istediğim kadarını görüp ona göre konuşmanız çok ilginç.Yani zeka seviyeniz köpeğim
    kadar bile yok.
    4-Uzmanlık alanım kullandığınız elektronik cihazların entegreleri.Şu sıralar çalışmıyorum hatta yıllardır
    çalışmam.Nedeni tasarladıklarımdan % olarak pay almam.Yani yaptım para geliyor.Bir soru sence benim yaptığım
    ve tasarladığım bir cihazın içine girmem ne kadar zor olur?
    5-Senin yada sizler gibi klavye arkasında saklanıp insanlarla alay edip,taciz edip sonra iş ciddiye binince aman
    abla yapma diyince sence umursarmıyım?Bilmediğiniz şu.Güç nedir?BU devirde güç sizin yarım yamalak aklınız,kas gücünüz
    değil.Bu devirde güç para,çevre,güzel görünüş.Bende hepsi türkiyenin şanslı %00001 kesiminden bile iyi.Yani ben
    karşılaşabileceğin en güclü ve donanımlı kişiyim ömrün boyunca.Basite indirgiyorum sizin anlamanız için.Siz karınca
    iseniz ben üstünüzen geçen Porshe.
    6-Trollemek için yaptıkların senin gibiler yüzünden bir firmanın milyon dolar kaybetmesine neden oldunuz.Bakınız LOL
    forumları.Unutma ben yaşayan gerçek bir bireyim.Bunun sonucu gerçek hayatta bir kıza otobüste taciz ettiğinde ve kız
    çığlık attığında ne olur gibi olur.Önce linç edilirsin ,dayak yersin sonrada hapse girersin.Ama ben farklıyım.Çığlık atmam.
    Ses çıkarmam.Seni kandırırım.Evime gel derim.Gelirsin.Sonra ben banyoya giriyorum derim sen beklerken.Gİrerim.Çıkınca
    göğsünde 3 koca kurşun deliği olur.Cesedini polise söylerim alır ve ceza bile almam.Anlamadıydan anlatırız.Hayatının son aylarındasın.
  • Küçük ı çok tehlikeli.
    Guild güzel cevap vermiş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Küçük ı çok tehlikeli.
    Guild güzel cevap vermiş.
    Cidden oyle.

• Bilerek yanlis yazmis. All my ... kalibini bilen birinin lissen diye yazmasinin baska aciklamasi olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Avatarım Ağır Çekim

Bilerek yanlis yazmis. All my ... kalibini bilen birinin lissen diye yazmasinin baska aciklamasi olamaz.
    Ne kalibindan bahsediyorsun hocam? Kiz rastgele kelimeleri bir araya getirerek cumle kuruyor, arada 2-3 tane seyi duzgun tutturuyor.
    En basitinden “low”u dahi “lov” olarak yaziyor.
    Dizilerden kaptigi kadariyla biliyor Ingilizceyi ayrica, okulda ogrense en azindan yazilislarini bilirdi kelimelerin, grameri olmasa dahi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 27 Ağustos 2019; 8:44:30 >
  • Ben utandım bu ne ego bu ne rezillik böyle. Bizim türk kızları dünya kendileri için yaratıldı sanıyor.
  • Hangi oyun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bambiq

• kızlar oyun oynamaz ki erkektir bu
  • bana garip gelen bu oyunu daha önce hiç duymamam okadar oyun oynadım...
    steam'ede gelmiş ama otomatik ignore'lamış heralde
    sadece 3 combat skill'le baya casual bir oyuna benziyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ülkeler arası saat farkını düşünememiş heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrsmrc

Bambiq
    Selamlar hanımefendi hocam nasılsınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ne Bilim Adamı

Selamlar hanımefendi hocam nasılsınız?

Alıntıları Göster
    Bambiq gibiyim hocam, sizi sormalı

Nickimi bambiq yapıcam çok hoşuma gitti

• mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Sizlerle muhabbet ettim daha iyi oldum. Yaşınız kaç hanımefendi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-39A3D5E9A

bana garip gelen bu oyunu daha önce hiç duymamam okadar oyun oynadım...
    steam'ede gelmiş ama otomatik ignore'lamış heralde
    sadece 3 combat skill'le baya casual bir oyuna benziyor
    Hocam 3 skill dedigin skilleri tamamen giydigin itemlarla kendin kendin seciyorsun Path of Exile’da oldugu gibive casual oyun hic degil. Oldugunde butun itemlarini lootluyor seni kesen adam bu yuzden gathering falan yapmaya giderken dandik itemlarla cikiyorsun sokaga.
    Zerg savaslari oluyor oyunda 100 kusur kisinin kapistigi. Ultima Online’in basitlestirilmis hali+RuneScape karisimi bir oyun.
    Ben normalde RuneScape oyuncusuyum, yine RS’e baslayacaktim sonra dedim su oyuna bir bakayim diye buna gectim.
    Daha gecen gun cok vergi aldigi icin oyundaki buyuk sehirlerden birini yoneten adami devirdiler oyunda, basa baska birini gecirip vergileri dusurduler.

Daha dun gece 5-6 saat gathering yaptim mesela ben casual dedigin oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 27 Ağustos 2019; 17:4:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Worcestershire

Hangi oyun?
    Albion Onlime hocam. Ciktigi donemler oyuncu kitlesi baya azdi ama 4-5 ay once yapipan yeniliklerden sonra baya artti. Minimum 50-60k anlik oyuncusu var muhtemelen. Steam’de 1k falan yazdigina bakma, herkes retail launcher’dan oynuyor. Oyunda 5-6 tane sehir var ve her girdigin sehirde bile minimum 500 kisi falan goruyorsun, oyle dusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: KanameSama

Ülkeler arası saat farkını düşünememiş heralde.
    Saat farkini dusunmese ne olacak? Forum ortaminda 19 saat sonra cevap almasi bile erken bir sure. Kimse butun gun forumda beklemiyor biri yazi yazarsa diye.

Ayrica konudaki ilk mesajda Doscord linki dahi var gelen yazsin diye.

• Ne Bilim Adamı kullanıcısına yanıt

• Küçük ı :D

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.