< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 18 Mart 2020; 8:2:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 18 Mart 2020; 8:2:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kayra bunun evine gitsin biraz güreşsinler
|
En kötü şeylerden birine sahipsin. Kendini kandırmak. Şu cümleleri kuruyorsun sonrasında ise o sefil zavallı hayatına geri dönüyorsun en acısı o işte. Beyninin içerisinde kendi dünyanı kurmuşsun ve gerçekten sağlam bir şekilde kendini kandırmışsın. Ama problem şurada doğuyor, diğer insanlar senin kadar düşük zekaya sahip değil. Sen en fazla bizim için kısa süreli bir eğlence aracı olabilirsin. Bu kadar yani. Maksimum elde edebileceğin değer bu. Şu yazdıklarına bak. Konuların iç içe girmesi, ani konu değişimleri, delüzyon ve gerçeklik arasındaki kopmalar. Çok belli zihinsel problemlerinin olduğu. En iyisi sen yalan hayatına, sahte hayatına devam et.
edit: yazış biçimini falan inceledim bunun aşağılamak amacıyla söylemiyorum bunu ama muhtemelen fiziksel hastalığı, zihinsel hastalığı var en bilinen şeyleri bile yanlış yazmış ve kendisiyle direkt çelişen, anlam bütünlüğü, gerçek-hayal kopukluğu olan cümleler kuruyor. bu arada bize özel değil genel olarak rahatsızhttps://forum.albiononline.com/index.php/Thread/115279-Deleted-Reason-Trols/ başkalarınıda böyle rahatsız ediyor problemli biri olduğu belli :D başka oyunlardaki olmayan başarısıyla milleti ezmeye çalışmış, insanları-guildleri youtube ünüyle vs. ezmeye çalışmış bu hasta kadın:D paranoyak, sanrı içinde yaşayan biri. bu arada lol nicki: Râshêr Râsh |
kes tıraşı
![]() ![]() şu anda forum tarihinin en efsane olaylarından birine [ki konu açıldığında okumuştum] şahit oluyoruz beyler ![]() önce "my english suck" diyorsun sonra "MIT U. mezunuyum, diğer kanalımda ingilizcem neden o kadar iyi o zaman" diyorsun, bir karar ver bacım :D |
oha super lan
![]() ben de favori youtube kanali o sanmistim, demek kendi kanaliymis ![]() edit: bu arada kitty hunter nickiyle eriniy cat kanalini avlayip onumuze atman cok iyi ![]() |
Senin hakkından Kayra gelir bacım.
![]() ![]() |
http://hizliresim.com/
Oo şimdi bu arkadaş nerden benim youtube kanalımı buldu ayda yılda kısa kısa video yüklediğim. Bu arada bu 12 hesabımdan biri.Youtube hesabımdan yani.Minecraft,Legue Of Legends,Grafik Tasarım,Photodop, Manga Studio ve Gelişmiş Entegre Tasarımı Üzerine Kanallarım Var.Türk kızları sizin gibi aha internette kız buldum hadi linç edelim dislike atalım diyen kişileren korkarmı sizce? Legue Of Legends Forumlarından birisin.Ordan bilirler youtube kanallarımdan ikisini.Ayrıca LOL forumlarını kapattıran kişide benim.Hadi bakalım.Türk kızları vampir dizilerinden mi öğrenir ingilizceyi yoksa MIT mezunu olduğu içinmi bilir.Ha siz yanlış anlarsınız bu bir üniversite..Beni taklit eden çok vardır.Ama birtek ben varım.BUda benim kanalım mesala.https://www.youtube.com/watch?v=dUvypoxjYQY Yani türk kızları ve türk erkekleri.Kendi milletine ırkçılık cinsiyet ayrımcılığı yapanlar. LOL de forumlar neden kapandı?Sen ve senin gibiler yüzünden.Devam edin siz.LOL de destek ekibinin başı ve onlarca kişi neden işten atıldı?Binlerce oyuncu neden banlandı? Ayrıca bu benim ayda yılda birkez girdiğim minik kanallarımdan biri toplamda 12 tane var. Peki konuyu açan yarım akıllı.Eksilesen ne olacak ki?Bu arada mesala bu kanalımda ingilizcem baya iyi iken neden acaba beni taklit edenler veya sen ,ismimi kullananlar benle uğraşanlar burda baya bir destek görmüş? LOL gibi firmanın Yani çin devinin satın aldığı firmanın bile forumları gibi büyük bir siteyi kapattırdım. Sence nekadar zengin,bilgili ve akıllıyım? Telefon numarası ile girilen bir forumda konu açmak için kullanmadığım telefonumu şarj edip telefon numarası girip sana yanıt verme zahmetine girdim.Aa evet ingilizcemde çok bozuk.Türkçem gibi.Birdaha benimle uğraşırsan neler olur açıklayım. Forum LOL forumları gibi puf olur.(yanlış anlama ister hacklerim,ister hackletirim,istersem yasal olarak kapatırım istersem herkezi hapse attırırım). Birden puff sonra kalanlar insanlar olur arşivine bile ulaşılamazken. Tıpkı LOL forumları gibi.Sonra tıpkı ordaki destek ekibinin başı,birkaç çalışan gibi hapis,davalar işten kovulmalar.Sonra oynadığınız oyunlarda banlanmalar.Telefon numaranızın verildiği bir forumda polis sizi nekadar kolay yakalar sizce? Ha bu arada çokta umurumda eriniy cat kanalım.Yılda birkez girip ontane video atarım olur biter. Eğlenmek için oyun oynarım bu arada.Tıpkı bukadar şeyi yapıpta hala LOL de hiç ceza almadığım gibi. Hemde hiç.Ama bence siz acınacak kişielrsiniz. Bence sizde korkmalısınız. ![]() |
1-Bugün hiç kullanmadığım ve son 2 senedir arama yapmadığım sadece oyunlarda banka kartı
kullanmanın riskli olduğu yerlerde kullandığım ve son 3 aydır kapalı telefonumu gizli bir numara aradı.Son kullanımı buraya yazı yazarken.Bunun için gayri resmi yolarla numarayı bulabilirim ama burayla bağlantısı olduğu için savcılığa vermek çokdaha mantıklı.Yani masrafa girmeden zaman harcamadan git ikayet et.Hapse girsinler olayı.İşimi kolaylaştırdığınız için teşekkürler. 2-Bu forum ve websitesi hakkında birçok uyarı ve tehlike var.Yasal yollara başvurulduğu anda kurucu,sahibi yetkişisi,kullanıcısı hapse girer.Çokta umurumdayani:Forum siz.Zaten bitmişsiniz. 3-Bilgisayar bilgimi bir ekran görüntüsüne bakar çıkarmanız çok ilginç.Tıpkı önceden 64 kb toplam dosya boyutu ile nikimin olduğu ve 45 dakika süren müzikli bir demo teknik videosunun ne işe yaradığını sormanız gibi LOL forumlarında.Bilmiyorsan bunu yapabilen dünyada 3 kişi vardır.İkisi benden öğrendi.Ayrıca PC bilmek teknik yönle bitmez sosyal becerilerininde iyi olması gerekir.Mesala O PC sence Hacklenebilirmi?YAda Kaç PC sahibiyim?Size göstermek istediğim kadarını görüp ona göre konuşmanız çok ilginç.Yani zeka seviyeniz köpeğim kadar bile yok. 4-Uzmanlık alanım kullandığınız elektronik cihazların entegreleri.Şu sıralar çalışmıyorum hatta yıllardır çalışmam.Nedeni tasarladıklarımdan % olarak pay almam.Yani yaptım para geliyor.Bir soru sence benim yaptığım ve tasarladığım bir cihazın içine girmem ne kadar zor olur? 5-Senin yada sizler gibi klavye arkasında saklanıp insanlarla alay edip,taciz edip sonra iş ciddiye binince aman abla yapma diyince sence umursarmıyım?Bilmediğiniz şu.Güç nedir?BU devirde güç sizin yarım yamalak aklınız,kas gücünüz değil.Bu devirde güç para,çevre,güzel görünüş.Bende hepsi türkiyenin şanslı %00001 kesiminden bile iyi.Yani ben karşılaşabileceğin en güclü ve donanımlı kişiyim ömrün boyunca.Basite indirgiyorum sizin anlamanız için.Siz karınca iseniz ben üstünüzen geçen Porshe. 6-Trollemek için yaptıkların senin gibiler yüzünden bir firmanın milyon dolar kaybetmesine neden oldunuz.Bakınız LOL forumları.Unutma ben yaşayan gerçek bir bireyim.Bunun sonucu gerçek hayatta bir kıza otobüste taciz ettiğinde ve kız çığlık attığında ne olur gibi olur.Önce linç edilirsin ,dayak yersin sonrada hapse girersin.Ama ben farklıyım.Çığlık atmam. Ses çıkarmam.Seni kandırırım.Evime gel derim.Gelirsin.Sonra ben banyoya giriyorum derim sen beklerken.Gİrerim.Çıkınca göğsünde 3 koca kurşun deliği olur.Cesedini polise söylerim alır ve ceza bile almam.Anlamadıydan anlatırız.Hayatının son aylarındasın. |
Acaba şu mu denmek isteniyor.
Erkek = Amele Kadın = Famele |
top 10 anime battles’a eklenecek bir savas olurdu kayra vs eriniy
![]() |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 27 Ağustos 2019; 8:44:30 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi made off hit her -- 27 Ağustos 2019; 17:4:40 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |