Beyler bahçeye hurma ağacı dikeceğim ama komşular yanlış anlar mı?Yobaz,dinci falan demesinler?Kuytu bir yere mi diksem?
Hurmanın faydalarını araştır onlara yabıştır
senin bahçende böyle durmaz
palmiye işte antalyada her tarafta var yobaz dinci bi şehir mi oluyoruz
Ağaçtan dolayı yobaz diyen olursa asıl onlar yobazdır . Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlayamadım .Ağaç diye bi taraflarını yırtarlar sonra çam ağacı kesip süslerler. Hurma ağacı dikene laf ederler . Ne alakası var derseniz bunları yapanlar hep aynı zihniyette ki insanlar.
quote:
Orijinalden alıntı: gbzlim
Ağaçtan dolayı yobaz diyen olursa asıl onlar yobazdır . Nasıl bir ülkede yaşıyoruz anlayamadım .Ağaç diye bi taraflarını yırtarlar sonra çam ağacı kesip süslerler. Hurma ağacı dikene laf ederler . Ne alakası var derseniz bunları yapanlar hep aynı zihniyette ki insanlar.
Hurma ağacı diken yobazdır. Allah diyen yobazdır. Bu kadar basit niye aklınız almıyor. Çok gericisiniz
< Bu mesajda iğneleme yapılmıştır. >
Yıl olmuş 2014 hala hurmanın agaçta oluştuğunu sanıyorlar
Hurma dediğiniz şey meyve veren palmiye. Duşun Bi
hey yarabbim hey
quote:
Orijinalden alıntı: Kerevizmen
Yıl olmuş 2014 hala hurmanın agaçta oluştuğunu sanıyorlar
Denizde mi oluyor?
quote:
Orijinalden alıntı: gbzlim
+1
Agnostik ateyiz mixi bi varligim ama kimse senin yasantina laf edemez edenin munasip bi yerine o agaci
Neden milletin ağızı ile iş yapıyorsun ki kim ne derse desin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme