Şimdi Ara

Bahçemizde yılan gördüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
0
Favori
7.428
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bahçede havuz başında yılan gördüm,yeşil ve kahverengiydi..

çimlerin ve toprağın rengini almıştı 60 cm vardı 5cm kalınlığı vardı gibi,bahçeye yılan savar denilen bir şey koyduk.başka neler yapabiliriz bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mı varsa yardım veya öneri verebilir mi ?

• bi yardım
  • Le yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Le yardım

sagol dostum da kimse yok galıba daha önce bu tarz şeyler yaşamış olan
  • bukalemun olabilir o
  • profiline baktım istanbuldasın , istanbulda yılan ne geziyormuş :D yolunu şaşırmıştır o :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kütüphane

Le yardım

Bime bak, belki ilacı vardır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: eFhiaLt3s

bahçede havuz başında yılan gördüm,yeşil ve kahverengiydi..

çimlerin ve toprağın rengini almıştı 60 cm vardı 5cm kalınlığı vardı gibi,bahçeye yılan savar denilen bir şey koyduk.başka neler yapabiliriz bu konuda bilgisi veya tecrübesi olan var mı varsa yardım veya öneri verebilir mi ?

Kedi Al Olgun Gelişmiş Erkek Kedi Al 2-3 Tane İşe Yarıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: XpressMusic34

profiline baktım istanbuldasın , istanbulda yılan ne geziyormuş :D yolunu şaşırmıştır o :D

büyükcekmece tarafındayım oturdugumuz taraf biraz ıssız evler mustakıl tarzı heryer bahçeli falan o yuzden olabilir

@cliperinesk

bahçede alman kurdu var dostum kedi neler yapar ki yılana ?

@[ Pr0ud ] ™

kanka şikayet etmesinler aman:D
  • Benim yaptığımı yap.

Bahçemizde yılan gördüm
  • yılanı gördün mü kuyruğundan tutup sallayacaksın baş aşağı . birkaç sn sonra ölücektir.
  • quote:

yılanı gördün mü kuyruğundan tutup sallayacaksın baş aşağı . birkaç sn sonra ölücektir.

usta sen bizim eve bi gel o zaman 3-5 gün kal:D sallarsın sen yılanı
  • quote:

quote:

yılanı gördün mü kuyruğundan tutup sallayacaksın baş aşağı . birkaç sn sonra ölücektir.

yanlış anlama , anadoluda yaşadığım için bu tür şeyler sıradan geliyor , yılanın üzerine atlayamıyacağı bir mesafede durucaksın tek hamlede kuyruğu yakaladın yakaladın yoksa elini anında ısırır.

kuyruktan tut baş aşağı salla bak ne diyorum saniyeler içerisinde ölücektir. :)
  • quote:

quote:

quote:

yanlış anlama , anadoluda yaşadığım için bu tür şeyler sıradan geliyor , yılanın üzerine atlayamıyacağı bir mesafede durucaksın tek hamlede kuyruğu yakaladın yakaladın yoksa elini anında ısırır.

kuyruktan tut baş aşağı salla bak ne diyorum saniyeler içerisinde ölücektir. :)

bu dediğin ciddi mi ? yakalamak için nasıl bi taktik verebilirsin yarın kuzen ile etrafı gezicez bulursak napmamız gerek biraz anlatsana usta:D

• anlat anlat heyecanlı oluyo
  • yılanlardan bahsedeyim size.

çok hızlıdırlar, sizin onu izlediğinizi bilirler, tek öldürme taktikleri avın üzerine zıplayıp onu sarmaktır.

http://images.habervitrini.com/haber/300x180/yilan2.jpg

resimdeki gibi ağzını açtıgı anda sakın kaçmaya çalışmayın o sizi yakalar, ayağa dikip ağzını açtıgı anda kürek sopa artık herneyse yapıştırın bitane sersemliycektir hemen kuyruktan tutun ve sallayın baş aşağı saniyeler sonra düşman ölmüş olacak
  • quote:

yılanlardan bahsedeyim size.

çok hızlıdırlar, sizin onu izlediğinizi bilirler, tek öldürme taktikleri avın üzerine zıplayıp onu sarmaktır.

http://images.habervitrini.com/haber/300x180/yilan2.jpg

resimdeki gibi ağzını açtıgı anda sakın kaçmaya çalışmayın o sizi yakalar, ayağa dikip ağzını açtıgı anda kürek sopa artık herneyse yapıştırın bitane sersemliycektir hemen kuyruktan tutun ve sallayın baş aşağı saniyeler sonra düşman ölmüş olacak

o zaman yarın araştırma yaparken elimde kürek sopa gibi şeylerle çıkayım kafasına vurdummu dırek ölür mü,silah falan götürsem mi pederin pistolu var sıksam kuyruguna falan ölür mü

• ağzına kürekle vurabilirdin.
    korkma bişey yapmaz.
    bişey yaparsa ilk beline vur hareket kabiliyetini ciddi oranda düşürüyor ondan sonra kafası ez pekmezini akıt lanet olsun lanet.
  • yılan kafasına vurmayla ölmez parçalıycaksın, bedenini koparmaylada ölmez , öldürmenin birkaç taktiği var ama en basiti baş aşağı sallamaktır.

silahla sıkmak mı :D denk getirebilicek misin peki ? dediğim gibi hızlı hareket ederler. güneşli havalarda halsiz kalıp ölü gibi dururlar ve o anda istediğiniz işkenceyi yapsanızda haraket bile edemezler serinlik düşene kadar

yaş kaç bu arada ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 17 Mayıs 2012; 2:05:20 >
  • quote:

yılan kafasına vurmayla ölmez parçalıycaksın, bedenini koparmaylada ölmez , öldürmenin birkaç taktiği var ama en basiti baş aşağı sallamaktır.

silahla sıkmak mı :D denk getirebilicek misin peki ? dediğim gibi hızlı hareket ederler. güneşli havalarda halsiz kalıp ölü gibi dururlar ve o anda istediğiniz işkenceyi yapsanızda haraket bile edemezler serinlik düşene kadar

yaş kaç bu arada ?

Yas 20 silah belki denk gelir diye dedim,bizim buralarda yuksek bina yok gunes tam tepeden vuruyor dediginiz gibiyse baygin halde olur o zaman.bu yilan zehirlimidir sence sokarsa ölurmuyum,ister istemez korku var sonucta bahcede bi yilan geziyo.

@doctor
    Guldurdun gece gece valla:D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.