Bildirim
Bahçemizde Bulduğum Yılan Derisi (ss li)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Oha lan kabuk değiştirmiş. Dikkat et oralarda dolaşırken. Bi yerinden sokmasin sonra.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oha gözünün üstündeki şeyi bile soymuş
5 tl veriyim kargo senden
quote:
Orijinalden alıntı: Albert Enisten
Oha lan kabuk değiştirmiş. Dikkat et oralarda dolaşırken. Bi yerinden sokmasin sonra.
Yok ya bir şey yapmaz. Birkaç kere gördüm. Bir şey yapmadı gitti -
quote:
Orijinalden alıntı: Ghonzoos
Oha gözünün üstündeki şeyi bile soymuş
5 tl veriyim kargo senden
Yok kardeş annem eve aldı süs diye balkona astısatmaz.
-
O yılan oralardadır dikkat et
Tarlada bende hep goruyorum kabuk hatta bir kere kabugu degistirirken görmüştüm tasa sürtünüyordu
bırak o evde yaşamayı, bir daha o şehire adımımı atmam böyle bişey bulsam ülkeden bile gidebilirim -
evinde piton besleyen adam vardı forumda
Buralarda zaten. Bir kaç kere gördüm bi ara kapıyı(kapı otomatik) açtığımda arkadaşımın önüne düştü sonra süründü gitti zarar verme amacı yok hayvanın. Birçok kezde karşılaştık. -
quote:
Orijinalden alıntı: captainawesome
Buralarda zaten. Bir kaç kere gördüm bi ara kapıyı(kapı otomatik) açtığımda arkadaşımın önüne düştü sonra süründü gitti zarar verme amacı yok hayvanın. Birçok kezde karşılaştık.
Selam söyle tanır o beni
quote:
Orijinalden alıntı: Brandt
bırak o evde yaşamayı, bir daha o şehire adımımı atmam böyle bişey bulsam ülkeden bile gidebilirim
Buralar hep tarla bahçe falan olduğundan çok olur burada ama daha hiç birine saldırdığını duymadım. -
quote:
Buralarda zaten. Bir kaç kere gördüm bi ara kapıyı(kapı otomatik) açtığımda arkadaşımın önüne düştü sonra süründü gitti zarar verme amacı yok hayvanın. Birçok kezde karşılaştık.
karşı komşunun çocuğu gibi anlatıyon yılanı -
quote:
Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf
quote:
karşı komşunun çocuğu gibi anlatıyon yılanı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X