Şimdi Ara

Bahçemizde Bulduğum Yılan Derisi (ss li)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birkaç gün önce içeri girerken ağacın yanında fark ettim. Bayağı ilginç son resimde görebileceğiniz üzere yılan gözünün üstündeki perdeyi bile soymuş. Küçüklüğümden beri bulurum da bu bulduklarım arasında en düzgün olanı.
     Bahçemizde Bulduğum Yılan Derisi (ss li) Bahçemizde Bulduğum Yılan Derisi (ss li) Bahçemizde Bulduğum Yılan Derisi (ss li) Bahçemizde Bulduğum Yılan Derisi (ss li)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainawesome -- 18 Eylül 2015; 11:40:41 >

• Oha lan kabuk değiştirmiş. Dikkat et oralarda dolaşırken. Bi yerinden sokmasin sonra.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oha gözünün üstündeki şeyi bile soymuş

5 tl veriyim kargo senden

• quote:

Orijinalden alıntı: Albert Enisten

Oha lan kabuk değiştirmiş. Dikkat et oralarda dolaşırken. Bi yerinden sokmasin sonra.

Yok ya bir şey yapmaz. Birkaç kere gördüm. Bir şey yapmadı gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ghonzoos

Oha gözünün üstündeki şeyi bile soymuş

5 tl veriyim kargo senden

Yok kardeş annem eve aldı süs diye balkona astı satmaz.
  • O yılan oralardadır dikkat et

• Tarlada bende hep goruyorum kabuk hatta bir kere kabugu degistirirken görmüştümtasa sürtünüyordu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bırak o evde yaşamayı, bir daha o şehire adımımı atmam böyle bişey bulsam ülkeden bile gidebilirim
  • evinde piton besleyen adam vardı forumda

• ProHookBlitz P kullanıcısına yanıt
    Buralarda zaten. Bir kaç kere gördüm bi ara kapıyı(kapı otomatik) açtığımda arkadaşımın önüne düştü sonra süründü gitti zarar verme amacı yok hayvanın. Birçok kezde karşılaştık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: captainawesome

Buralarda zaten. Bir kaç kere gördüm bi ara kapıyı(kapı otomatik) açtığımda arkadaşımın önüne düştü sonra süründü gitti zarar verme amacı yok hayvanın. Birçok kezde karşılaştık.

Selam söyle tanır o beni

• quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

bırak o evde yaşamayı, bir daha o şehire adımımı atmam böyle bişey bulsam ülkeden bile gidebilirim

Buralar hep tarla bahçe falan olduğundan çok olur burada ama daha hiç birine saldırdığını duymadım.
  • quote:

karşı komşunun çocuğu gibi anlatıyon yılanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cübbeli gandalf

quote:

karşı komşunun çocuğu gibi anlatıyon yılanı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.