Şimdi Ara

Bahçelievlerden kartala nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.851
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar kartal'da bir işim var. hemen çıkmam lazım acil cevaplarsanız sevinirim.
    bakırköyden deniz otobüsüne atlayıp kadıköyde inip ordan neye bineceğim?
    metrobüsle gidilir mi, nasıl?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hey Jude. -- 19 Kasım 2011; 16:21:31 >

• Kartalın içine gideceğini varsayarak yorum yazıyorum en hızlı yöntem metrobüsle söğütlüçeşmeye gidip oradan trene binmek.

Kadıköye gidersen otobüsler var ama trafik felan sıkıntı akşam saatine giriyoruz hele çok uzun sürer.
  • metrobüse bin son durak kadıköy

oradan kartal otobüsleri var sorarsan gösterirler
  • quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Kartalın içine gideceğini varsayarak yorum yazıyorum en hızlı yöntem metrobüsle söğütlüçeşmeye gidip oradan trene binmek.

Kadıköye gidersen otobüsler var ama trafik felan sıkıntı akşam saatine giriyoruz hele çok uzun sürer.

sağolun arkadaşlar cevaplar için. söğütlüçeşmede inip metroya atlıyorum o zaman. teşekkürler hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkLuck.

quote:

Orijinalden alıntı: sefau571

Kartalın içine gideceğini varsayarak yorum yazıyorum en hızlı yöntem metrobüsle söğütlüçeşmeye gidip oradan trene binmek.

sağolun arkadaşlar cevaplar için. söğütlüçeşmede inip metroya atlıyorum o zaman. teşekkürler hocam.

Metro değil tren.Metro daha açılmadı :D Hemen görürsün zaten tren duraklarını yan yana metrobüs durağıyla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.