Şimdi Ara

Bahçelievler'deki makas kazası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Yollarda makas atarak ilerleyen trafik canavarı, iki araca çarpıp kazaya neden oldu. Yaşanan o anlar, araç kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi

Bahçelievler'deki makas kazası

• Böyle dolu şeride makas atan tipler var ya, bir tanesi de benim üstüme attı makası. Fren ve sol manevra yapmasam beni de buradan izlerdiniz.  

Hayır bir de arabası yürüse arkasına bakmadan kaçardı, öyle de korkaktırlar. Lafa geldi mi makas atmak yürek işi derler ama bir halt yediklerinde de arkasında duramazlar.

• taksi bulmuş mal değneğini önü komple yenilerim diye sağa sürüklemiş helal olsunBahçelievler'deki makas kazası yalnız bu makas değil daha çok uyuşturucu etkisi altında gibi. şeritte de sallanıp duruyordu

• focus bu sefer yolu değilde şeyi tutmuş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Böyle dolu şeride makas atan tipler var ya, bir tanesi de benim üstüme attı makası. Fren ve sol manevra yapmasam beni de buradan izlerdiniz. Bahçelievler'deki makas kazası 

Hayır bir de arabası yürüse arkasına bakmadan kaçardı, öyle de korkaktırlar. Lafa geldi mi makas atmak yürek işi derler ama bir halt yediklerinde de arkasında duramazlar.

• keske video cekende carpmis olsaydi. alin sunlarin ehliyetini

• emir.ksk kullanıcısına yanıt
    aslında sola kırıyordur belki ama, aracın sağ orta alt kısmı, kendisine çarpan dallamanın sol ön tamponu yüzünden sıkışıp biraz havada kaldığı için mecbur sağa doğru gidiyor olabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • emir.ksk kullanıcısına yanıt
    Ticari taksinin 1 gün yatması, şoför yevmiyesiyle bin tl. den fazlaya mal olur. O riske girermi sence?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyinsiz.

• Taksici abimiz "oğlanın nişanını da yaptık" niyetiyle darbe alanını genişletiyor. Bahçelievler'deki makas kazası 

• B.AYAR kullanıcısına yanıt

Ticari taksi eğer yatacaksa, yatma gün bedeli/kazanç kaybı masraflarını faturaya dahil ederek faiziyle alabilir. Seve seve de riske girer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 12 Ekim 2021; 1:49:50 >
  • Videoyu keşke evden çıkışından itibaren koysalarmış. Öncesinde ne oldu çok merak ettik şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ru1ns R kullanıcısına yanıt
    Yarısını dahi alamazsın, bu işin içindeyiz.

• videoyu çekenin de makas atandan bir farkı yok olayı takip edeceğim diye adama uymuş

Hocam mesleğiniz nedir bilmiyorum fakat bizim karşılaştığımız kazalarda %100 kusurlu olmaları durumunda yatma gün bedeline kadar tahsil ediliyor. Yalnızca aracı kiralayan için konuşmuyorum eğer o kusurluysa ondan alınır, bu da sözleşmede açıkça belirtilir. Bilinen bir oto kiralama firmasında çalışıyorum, şuana kadar yarısını dahi alamazsın diyenler daha sonra "uygun taksitlere bölerseniz seve seve öderiz" moduna geçiyorlar. Tabii ticari taksiler için durum nedir bilmiyorum fakat sonuçta "ticari" maksatlı kullanıldığını varsayarsak ve bu kazaya göre de yorumlarsak, kazaya sebebiyet verenin %100 kusurlu olarak görülebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ru1ns -- 12 Ekim 2021; 9:0:15 >
  • Savcı tck 179u çalıştirarak bu elemandan kan alır.

Vay ki haline vay.

adam arabasını yeniliyor yevmiyeyi mi düşünecek? kaldı ki söke söke alacak yattı parasını da.

• Bu makas değil geri zekalı kazası. Makas atanları tasvip ettiğim için değil yanlış anlaşılmasın. Ama böyle araba kullanılmaz makas da böyle atılmaz. Ne bekliyor insanların içinden geçmeyi mi?

Geçen gün Ayaş yolunda gidiyorum gecenin bir yarısı. Bir tane C kasa, olmayan arabalara makas atarak geliyor aynadan görüyorum. Adam bomboş yolda benim ön tamponun tozunu aldı arka tamponuyla sonrada bugs bunny gibi zikzak çizerek uzaklaştı. Şimdi peşine düşüp aynısını ona yapsan bir türlü, bıraksan bir türlü. Tam bir s..... zina s....... bela durumu.

Alkol arttı millet sentetiğe düştü başka açıklaması yok bunun bence :)

Artık kendimden yada arabamdan değil milletten korkmaya başladım. Gece uzun yolda yüksek süratte seyrederken şehir içindeki kadar gerilmiyorum. Aslında tam tersi olması gerekirdi.

• Taksi günlük kazancını doğru göstermediği için, yatırmak istemez. İşi biraz kıyısından da olsa bilen bunu bilir..

• Ne olmuş, ya hastası varsamıymış, sol şeridimi işgal ediyolarmış Bahçelievler'deki makas kazası 

Günlük kazancını resmiyette çok düşük gösterirse elbette gerçek kazancından kat be kat düşük alır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.