İSTANBUL Bina : BAHÇELİEVLER ANADOLU LİSESİ TURGUREİS SAP. SARMAŞIK SK. İSTANBUL EV. YANI NO:7 HAZNEDAR / BAHÇELİEVLER Salon : 2.KAT SALON 10
Bu adrese avcılar metrobüsten nasıl ulaşırım beyler, Pazar günü sınavım bu okulda.
otibisle
bu arada aöf mü???
google earth diye bir şey var oraya bak bi önce
Vaay benim lise :) hocam metrobuse bin incirli duraginda in omur plazayi falan goruceksin zaten neyse metrobus koprusunden in o plazanin karsisina. Ordan plazanin sagindan ya da solundan da girip dumduz yurusen cikar karsina ( tarifte biraz kolaya kactim istersen pm den de ulasabilirsin eve geldigimde yazarim)
quote:
Orijinalden alıntı: ontario
otibisle
bu arada aöf mü???
YGS
quote:
Orijinalden alıntı: 1234*
Vaay benim lise :) hocam metrobuse bin incirli duraginda in omur plazayi falan goruceksin zaten neyse metrobus koprusunden in o plazanin karsisina. Ordan plazanin sagindan ya da solundan da girip dumduz yurusen cikar karsina ( tarifte biraz kolaya kactim istersen pm den de ulasabilirsin eve geldigimde yazarim)
Eyvallah hocam. Bu şeyi sorucam bide İncirli'de indim ondan sonra yürümek kaç dk sürer?
quote:
Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir
quote:
otibisle
bu arada aöf mü???
YGS
quote:
Eyvallah hocam. Bu şeyi sorucam bide İncirli'de indim ondan sonra yürümek kaç dk sürer?
çok fazla bi mesafe yok max 10-15 dk sürer
quote:
Orijinalden alıntı: Kapat Aç Düzelir
quote:
otibisle
bu arada aöf mü???
YGS
quote:
başarılar dilerim. sınavda mobilden bağlan yardımcı olalım
metroportun ordaki Bahçelievler lisesi. adam bahçelievler and. lisesini sormuş.
incirlide in.ömür plazanın oraya geç.minibüslerin beklediği sokaktan gir sağ yap , sonra ilk soldan gir.kısa sürecek 2-3 dkk.bir caddeye çıkacaksın o caddeyi takip et.sağda tulumba dondurmacısını , solda BİMi geçeceksin.maksimum 10 dkk sonra bir kavşağa geleceksin sağa doğru kıvrılan yolu takip et hemen orda ERESİN Oteli göreceksin.Onun önünden aşağı doğru yürürsen çıkarsın.Oralarda tekrar sor gösterirler.
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
Ne metroportu yav.
metroportun ordaki Bahçelievler lisesi. adam bahçelievler and. lisesini sormuş.
incirlide in.ömür plazanın oraya geç.minibüslerin beklediği sokaktan gir sağ yap , sonra ilk soldan gir.kısa sürecek 2-3 dkk.bir caddeye çıkacaksın o caddeyi takip et.sağda tulumba dondurmacısını , solda BİMi geçeceksin.maksimum 10 dkk sonra bir kavşağa geleceksin sağa doğru kıvrılan yolu takip et hemen orda ERESİN Oteli göreceksin.Onun önünden aşağı doğru yürürsen çıkarsın.Oralarda tekrar sor gösterirler.