Şimdi Ara

Ankara Üniversitesi Hazırlık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar . Bu okulun ingilizce herhangi bir bölümünde okuyan var mı ? Hazırlık eğitimi , hocaları vs yeterli midir? Üniversite iyi olunca İngilizce eğitimi de iyidir diye düşünüyorum ama yinede sormak istedim . Cevaplarsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Galiba iyi bir sıralaman vardı hocam.
    Bu okulun hazırlığı mümkün değil seni memnun etmez. Tıp yazacaksın büyük ihtimal. Tıpın hocaları vs iyidir bir şey diyemem ona ama hazırlık berbat olacak.
    Hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama böylesi okulların hazırlığı hiç iyi olmuyor.
  • Evet hocam . Yalnız Sosyal Bilgiler alanında önemli bir ünv Ankara Ünv. Garip geldi açıkcası hazırlığını bu kadar eleştirmeniz . Bölünü İngilizce okumak istiyorum ama sıralamama yakın pek de altarnatifim yok( Marmara Tıp var ama Ankara istiyorum ) . Sizin hazırlıkta iyi diyebileceğiniz okullar var mı bölümünden bağımsız ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adavett -- 1 Ağustos 2018; 20:51:48 >
  • Okuyan çok yakınlarlm oldu hazırlığını, çok şey öğrendiklerini biliyorum, yakın arkadaşım iyi değerlendirdi hazırlığı, İngilizce konuştu hep hocalarıyla ve orda öğrendikleriyle erasmusa gitti gayet iyi geçti dönemi, ingilizce eğitim aldı gittiği yerde ve 3,7 üstü ortalama yapabilmişti. Ankaranın sorunu bölüm türkçe ve öğrenciler önemsemiyo hazırlığı, profu geçmeye oynuyolar öğrenemeyip atlıyorlar sonrada unutuyorlar. Gayet güven yani, dediğin gibi ankara üniversitesi siyasal fakültesini bilen bilir ve oradan çıkan diplomat adayları, diplomatlar bu hazırlıkla yol alıyorlar

• Bana kalırsa bi yıl gölbaşına git gel çilesine katlanma, Ankara üniversitesi öğrencilerine tömer de %50 indirimle veriyo dil kurslarını, gidersin orada. Kızılayda rahat rahat. Tömeri bilmiyosan, ankara üniversitesinin dil kursu gibi bişi, onlarca dil var.

Hocam bilmediğim için soruyorum . Gölbaşı hazırlık sınıfının eğitim aldığı yer mi oluyor ? Aynı zamanda kurs kısmı zor hocam . Ne kadar yüzde elli verse de maddi anlamda yurt paramı zar zor çıkarabilecek biri olarak sıkıntılı o iş . Aynı zamanda takdir edersiniz ki Tıp zaten zor , onun yanında bir de kursu yürütebilecek kapasiteyi kendimde görmüyorum . Bu arada zannediyorum Ankara Ünv hakkında bilginiz var . Yurtlar ve ücretleri hakkında boş vaktinizde bilgilerinizi alırsam çok mutlu olurum . Teşekkürler 👍

Evrt gölbaşında hocam, merkeze biraz uzak bir yer. Ama eğer masraf yapamam bedavası varken diyosan, tercih edilebilir gayet hazırlık okulu, önemli olan amaç, geçmek ya da yatmak için değil de öğrenmek için okunursa baya şey katıyor. Ve unutmamak arayı açmamak için kesinlike ingilizce makaleler oku, bi şekilde yabancı öğrenci bul, tıpta öğrendiklerinin internette ingilizce makalelerini araştır mesela. Yurtlar hakkında maalesef bilgim yok, tanıdıklarım ankarada oturuyor.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.