Şimdi Ara

Bahçeli: Papaz büyüsü bozulmuştur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Krizlerin biri biterken diğeri başlamaktadır. Kanlı hesaplaşmalar kanlı planlar birbirine eklenerek kökleşmektedir. Uluslararası toplum kendi kendinin kuyusunu kazmaktadır. Adalet ve ahlak ilkeleri yok sayılmaktadır. İsrail Gazze'de yıkımk ve katliamlarına devam etmektedir. Gazzede barışçıl gösteri yapan kardeşlerimize İsrail hiç acımadan silahla karşılık vermiştir. Sonuç olarak 7 kardeşimiz hayatını kaybetmiş 200'den fazlası da yaralanmıştır. Şiddet İsrail'in vazgeçemeyeceği politika haline gelmiştir. Allah var gam yoktur.

Terörün olmadığı huzur ve güvenliğin tam hakimiyet kurduğu bir dünyayı rabbimden niyaz ediyorum. Kurulan tuzaklar anbean bozulmuştur. Provokasyonlar kaynağında kurutulmuştur. Biz bu ülkeyi akşamdan sabaha kurmadık, birileri istiyor diye vazgeçmeyeceğiz zorluk varsa dayanacağız. kuşatma varsa yaracağız.

ABD teröre çanak tutmaktadır. Biz bundan sonra NATO çatısı altında nasıl çalışacağız? ABD tavır ve tutumunu sadeleştirmelidir. Türkiye'nin yanında mı PKK-YPG'nin yanında mı? ABD sözde Kürdistan hayaliyle avunuyor. PKK/YPG silah desteğiyle palazlanıyor. Türkiye buna sessiz kalamaz.

Menbiç'te teröristler çukurlar kazıyor. Türkiye sessiz kalamaz. Zulüm koalisyonuna tepkisiz duramaz. Fırat'ın doğusu tehdt olmaktan tamamen çıkarılmalıdır.

Papaz Türkiye-ABD ilişkilerini resmen zehirledi. Türkiye'ye yaptırım tehditleri savurdu. Papaz'ın serbest bırakılmaması halinde ilave yaptırımlar geleceğini ilan etti. Bakanlarımız ABD yaptırım listesine alındı. Trump twitterdan tehditlerini paylaştıkça kur arttı döviz yükseldi enflasyon patladı.

Türkiye ABD tarihinin en kötü durumuna paldır küldür çakıldı.

Trump Oval ofis'te papazıo hasretle kucaklamış, dua ettirmiş, sanki Vietnam'dan Irak'tan dönen askeri gibi karşılamıştır. İlk bakışta yüzeysel olarak diyebilirizki, papaz gitmiş kavga bitmiştir. Papaz büyüsü bozulmuştur.

Papazı almak için her dayatmayı yapan ABD Başkanı yarın başka bir meseleyle aynı şeyleri yaparsa ne yapacağız? Yine döviz kuruna mı bakacağız?

Trump kendisini Ali Kıran Baş Kesen mi görmektedir? Canı sıkılında terör örgütlerine silah verecek ama biz bunu görmeyeceğiz. Bu mu bekleniyor? Casuslar ülkemzdde cirit atacak, FETÖ'cüler Pensilvanya'da keyif yapacak biz bunu görmeyeceğiz. Bu mu arz ediliyor? Türkiye ABD'nin sömürgesi değildir. Türkiye ABD'nin 51. Eyaleti de değildir. Trump uyuyorsa uyansın, uyanıksa ayağa kalsın. ABD Başkanı büyük Türk Milleti'ni hafife almasın. Bu işin şakası yoktur. Bu konunun ederi gideri ortası da yoktur. Türk'e kefen biçilmez.
    Ulusal Kanal
    Bahçeli: Papaz büyüsü bozulmuştur haberi- Son Dakika Haberleri
    https://www.ulusal.com.tr/gundem/bahceli-papaz-buyusu-bozulmustur-h214235.html

• Demiş ama sonuçta biz yine Amerika nın dediğini yaptık mı? Evet yaptık. Çünkü ekonomimiz dayanmadı yaptırıma .. Ekonomi daha Amerikanın yaptırımına dayanmıyorsa nasıl süper oluyor.

Bundan ders alırlar umarım diyeceğim ama ortada muhalefet yok halk desen siyasileri cezalandırmak nedir bilmez durumda.. Bu şartlar altında adamlar kendilerini neden baskı altında hissetsin ki. Baskı yoksa başarı zor. Yine aynen devam edecekler. Değişen bir şey olmayacak.

Ben yine her zaman ki gibi hiç bir beklenti içinde olmayacağım. Zira bu ülke de yüksek beklenti üzülmek demek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 16 Ekim 2018; 11:19:49 >
  • Yine her zamanki gibi mehmet bohçalı boş konuşmuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sn. Mehmet Bahçeli bunları diyorsun da,o zaman adama sormazlar mı ak partisi ile işin ne?
  • Bi yaptırımların alayına karşı gelip Kıbrıs'a giren Ecevite bak

Bi de yalandan amerikaya atar yapılp ekonomi kötüleştikten sonra rahibi salan Erdoğan'a bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Demiş ama sonuçta biz yine Amerika nın dediğini yaptık mı? Evet yaptık. Çünkü ekonomimiz dayanmadı yaptırıma .. Ekonomi daha Amerikanın yaptırımına dayanmıyorsa nasıl süper oluyor.

Bundan ders alırlar umarım diyeceğim ama ortada muhalefet yok halk desen siyasileri cezalandırmak nedir bilmez durumda.. Bu şartlar altında adamlar kendilerini neden baskı altında hissetsin ki. Baskı yoksa başarı zor. Yine aynen devam edecekler. Değişen bir şey olmayacak.

Ben yine her zaman ki gibi hiç bir beklenti içinde olmayacağım. Zira bu ülke de yüksek beklenti üzülmek demek..

Bundan ders alırlar umarım diyeceğim ama ortada muhalefet yok halk desen siyasileri cezalandırmak nedir bilmez durumda.

Akp den baska herkes suclu.
    Tam bir akp li.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

Bi yaptırımların alayına karşı gelip Kıbrıs'a giren Ecevite bak

Bi de yalandan amerikaya atar yapılp ekonomi kötüleştikten sonra rahibi salan Erdoğan'a bak
    Ecevit yaptırımlara kafa tutup Kıbrıs'a girdiği zaman halk onun yanında durdu.

Bu günkü nesil ise daha Amerikanın az bir yaptırımında direk isyan etmeye başladı forumda muhalifler doların 7 ye çıktığı günden beri lanet okuyorlar hükümete. Tamamen yaptırımları görmezden gelip Ecevit zamanındaki gibi yakıt yok tüp yok yağ yok ekmek yok moduna gelseydik ne halk Ecevitin yanında durduğu gibi duracak mıydı ?

Hayır.. Sende bende biliyoruz bu gerçeği. O yüzden kıyaslaman yanlış. Bu günkü muhalefet Tayyip Amerikaya yaptırımlara rağmen kafa tutsa 1 dakika Tayyip'in yada ülkesinin yanında durmaz koşarak Avrupaya şikayet eder kendi ülkesini yetmez birde Tayyip'in arkasında duranlara çomar biatçı vs diye hakaret eder.

Biraz gerçek dünyaya dön. Ütopyalarda yürümüyor bu işler..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Thanos

quote:

Demiş ama sonuçta biz yine Amerika nın dediğini yaptık mı? Evet yaptık. Çünkü ekonomimiz dayanmadı yaptırıma .. Ekonomi daha Amerikanın yaptırımına dayanmıyorsa nasıl süper oluyor.

Bundan ders alırlar umarım diyeceğim ama ortada muhalefet yok halk desen siyasileri cezalandırmak nedir bilmez durumda.

Tam bir akp li.

Alıntıları Göster
    Okuma yazması olmayan insanlar alıntı yapmasın bir zahmet. Halkın cezalandırması için hükümetin suçlu olması gerekiyor. Ama sende bunu kavrayabilecek nitelik olmadığı için anlayamıyorsun. " Halk hükümeti cezalandırmak nedir bilmiyor " demek hükümeti zaten suçlu ilan etmektir.

Bundan sonra yazılarıma sana özel bir paragraf açıp Bilal'e anlatır gibi anlatıcam senin maximum kapasiten için bunu yapmak zorunda hissettim kendimi.

Çok iyilik sever biriyimdir kahretsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 16 Ekim 2018; 12:28:11 >

• sarayın paspasına bak onunda sadece çenesi çalışıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Ecevit halkın yanındaydı halk da onun yanında oldu. Ecevit müteahhitlerin yanında olsaydı halk onun yanında da durmazdı.

• quote:

Ecevit yaptırımlara kafa tutup Kıbrıs'a girdiği zaman halk onun yanında durdu.

Bu günkü nesil ise daha Amerikanın az bir yaptırımında direk isyan etmeye başladı forumda muhalifler doların 7 ye çıktığı günden beri lanet okuyorlar hükümete. Tamamen yaptırımları görmezden gelip Ecevit zamanındaki gibi yakıt yok tüp yok yağ yok ekmek yok moduna gelseydik ne halk Ecevitin yanında durduğu gibi duracak mıydı ?

Hayır.. Sende bende biliyoruz bu gerçeği. O yüzden kıyaslaman yanlış. Bu günkü muhalefet Tayyip Amerikaya yaptırımlara rağmen kafa tutsa 1 dakika Tayyip'in yada ülkesinin yanında durmaz koşarak Avrupaya şikayet eder kendi ülkesini yetmez birde Tayyip'in arkasında duranlara çomar biatçı vs diye hakaret eder.

Biraz gerçek dünyaya dön. Ütopyalarda yürümüyor bu işler..

Alıntıları Göster
    Ee peki madem yağ yakıt ekmek kuyruklarının yaptırımdan dolayı olduğunu biliyorsanız ne diye eskiden ekmek yag kuyruğu var şimdi yok diyorsunuz ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

Ecevit halkın yanındaydı halk da onun yanında oldu. Ecevit müteahhitlerin yanında olsaydı halk onun yanında da durmazdı.
    Bu ancak bu kadar basite indirgenebilirdi zaten.

Nefretin insanlara neler yaptırabileceğinden haberin yok senin belli ki.
  • quote:

Ee peki madem yağ yakıt ekmek kuyruklarının yaptırımdan dolayı olduğunu biliyorsanız ne diye eskiden ekmek yag kuyruğu var şimdi yok diyorsunuz ? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

Alıntıları Göster
    Bana neden soruyorsun bu soruyu. Ben böyle saçma bir muhalefet yürütmedim yürütmem de. Bu forumda benim söylemediğim şeyleri söylemişim gibi davranmak iyice moda oldu.

Eğer emin değilseniz böyle şeyler yazmayın bence.

• quote:

Sevgili kardeşim, BES'si ömür boyu zorunlu tutup sadece ev alırken buradaki parayı erkenden çekebilme şartını sen nasıl yorumluyorsun? Bu plan neyi amaçlıyor?

• quote:

Bana neden soruyorsun bu soruyu. Ben böyle saçma bir muhalefet yürütmedim yürütmem de. Bu forumda benim söylemediğim şeyleri söylemişim gibi davranmak iyice moda oldu.

Eğer emin değilseniz böyle şeyler yazmayın bence.

Alıntıları Göster
    Akplileri söylediklerini söylüyorum sen AKP'li değil misin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Sevgili kardeşim, BES'si ömür boyu zorunlu tutup sadece ev alırken buradaki parayı erkenden çekebilme şartını sen nasıl yorumluyorsun? Bu plan neyi amaçlıyor?

Alıntıları Göster
    BES konusunda hükümetin tutumu tam bir patronculuk anlayışı kesinlikle halkın yanında olan bir duruş değil. Bir sektöre kaynak oluşturmak için insanlara yapmak istemediği bir şeyi zorla yaptırmak kabul edilebilir bir durum değil.

Ben zaten bu konuda bana gereğinden fazla parayı patlayacak olsa bir çözüm oluşturdum. Evet zarar gireceğim ama inat ettiğim için o sisteme katılmayacağım.

Zaten kendimi emekli etmeme 2 yıl kalmıştı. 2 yıl zarar etsem de sorun değil. Yeter ki yapmak istemediğim bir şeyi yapmayayım.

• quote:

Akplileri söylediklerini söylüyorum sen AKP'li değil misin ?

Alıntıları Göster
    Bu forumda çok saçma argüman gördüm ama bu güne kadar gördüklerim içinde bu en saçma olanıydı kusura bakma.

Biz ortak bir bilinç ile birbirimize bağlı değiliz. Bir makine veya sibernetik bir ırk değiliz. Normal seçmeniz bireylerden meydana geliyoruz.

Hali ile herkesin kendi fikirleri var. Ayrıca oy verdiğiniz siyasi parti hiç bir zaman sizinle %100 örtüşemez yer yüzünde böyle bir siyasi parti veya bir topluluk mevcut değil.

Kusura bakma ama bu öne sürdüğün savunma çok saçma olmuş. İnsan zekasına hakaret niteliğinde resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 16 Ekim 2018; 13:9:57 >

• quote:

Bu forumda çok saçma argüman gördüm ama bu güne kadar gördüklerim içinde bu en saçma olanıydı kusura bakma.

Biz ortak bir bilinç ile birbirimize bağlı değiliz. Bir makine veya sibernetik bir ırk değiliz. Normal seçmeniz bireylerden meydana geliyoruz.

Hali ile herkesin kendi fikirleri var. Ayrıca oy verdiğiniz siyasi parti hiç bir zaman sizinle %100 örtüşemez yer yüzünde böyle bir siyasi parti veya bir topluluk mevcut değil.

Kusura bakma ama bu öne sürdüğün savunma çok saçma olmuş. İnsan zekasına hakaret niteliğinde resmen.

Alıntıları Göster
    Valla sizin desteklediğiniz partinin seçmenlerinin hali ortada hangi zekadan bahsediyorsun? Ortamda eskiden kuyruk vardı yav dediklerinde çıkıp eceviti savunuyormusun ?

• quote:

Valla sizin desteklediğiniz partinin seçmenlerinin hali ortada hangi zekadan bahsediyorsun? Ortamda eskiden kuyruk vardı yav dediklerinde çıkıp eceviti savunuyormusun ?

Alıntıları Göster
    Evet ben Ecevit konusunda sadece Merve Kabakçı olayında eleştirmişimdir. Onun dışında genellikle Ecevit konusunda bir eleştirim yoktur.

Bu arada biz sizin gibi sabahtan akşama kadar muhalif seçmenlerin açığı aramıyoruz yoksa ben sana muhalif seçmenin zeka kapasitesini gösterecek milyon tane örnek bulabilirim internetten çok mu zeki olduğunu düşünüyorsun da neredeyse 23 milyon kişinin zekası hakkında yorum yapabiliyorsun.

Bu ne küstahlık bu ne kendini beğenmişliktir böyle ?

• quote:

Orijinalden alıntı: The Thanos

quote:

Tam bir akp li.

Alıntıları Göster
    Bu adam akp li değil. Bende eskiden öyle düşünürdüm.

Forumdaki chplileri trollemeyi çok sever Treth bey.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.