Şimdi Ara

Bahçeli Erdoğan'ın adamıdır!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sinan O?an'y ihraç eden,Meral Ak?ener'i aday göstermeyen partinin seçmeni, Mhp için ''Akp'nin koltuk de?ne?i,yedek lasti?i'' dedi?imizde a?lamasynlar.

< Bu mesaj 18.9.15 tarihinde kaybolan verilerden kurtarılmıştır >
  • Adam mhp sürekli yerinde saysın diye elinden geleni yapıyor. Şimdi de Meral Akşener'i listeden çıkarmış. Kendine rakip olarak gördüğü kim varsa önüne taş koyuyor. Halbuki bu kadın genel başkan olsa mhpnin oyu %22 civarına rahat çıkardı. Bu bahçelinin aldığı kararların çoğu akpye ve tayyibe yarıyor, ne iş anlamadım.

Mhpli arkadaşlar bu adamı lider olarak mı görüyor acaba merak ediyorum. Partinin başında bu dinozor bahçeli olduğu müddetçe mhpnin bir geleceği yok. Onu bırak Türkiyenin bir geleceği yok.

• Bahceli maalesef hic hayirli isler yapmiyor.
  • adam sürekli negatif iş yaparak oy arttıran tek parti nerden bilsin kötü iş yapıyor
  • Bahçeliden de mhp'den de bu ülkeye bir hayır gelmez.
  • Zamanında bende bu konuyla alâkalı bir konu açmıştım başıma gelmedik kalmadı.

Ajan, provokatör, akp'li, iftiracı bana demediklerini bırakmadılar.

Ama ne oldu?

Mhp meclis başkanlığı seçimlerinde üzerine düşen görevi layıkıyla yerine getirdi. Bana bu iftiralari atanları da ben Allah'a havale ettim.

Son olarak bahçeli, mhp'nin daha fazla ön planda olmasını istemiyor (mhp'den ihraç edilen eski Iğdır milletvekili Sinan oğan'ın açıklamalarını mutlaka okuyunuz).

Ama ahd ettim, bahçeli dönemi mhp'si ile ilgili topladığımı bütün bilgileri forumda paylaşacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2.Abdülhamid ve Erdoğan
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bahçeli, kılıçtaroğlu, işid, pkk, pyd hep Erdoğan'ın piyonları kendi kendine oynuyor ülkeyle(!)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.