Şimdi Ara

Bahçeli : AKP 12 yıl daha iktidar olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçeli, bir gazetecinin CHP'nin seçim kampanyasını nasıl bulduğu sorusunu, "Kimi alkışlıyorlar? Eğer milletçe AKP'nin icraatını alkışlıyorlarsa AKP 12 yıl daha iktidar olur"diye cevapladı. 'Bir de kedi meselesi var' sözlerine Bahçeli, "Benim bir kedim dahi yok"yanıtın verdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adam kime muhalefet ediyor anlamış değilim.
  • Super. Bahceliyi insan olarak severim. Ama artik emekli olmali.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chloe.G.M

Bu adam kime muhalefet ediyor anlamış değilim.

2002 yılında dsp bölündüğünde,dyp ile anap hükümet kuralım devlet bahçeli başbakan olsun dediler,Devlet bahçeli seçimlere 1.5 yıl varken erken seçime gidip,akp'yi başımıza getirdi.

Başbakan olmaktan korkan biri,seçime 55 gün kaldı,mhp ortalıklarda yok,kaza ile hükümet olurum diye korkuyor,ermeniler,bölücüler Türklere hergün tv'de,internette katil,faşiz,soykırımcı diye suçlarken,devlet bey,tv'ye çıkıp hangisini susturdu.

Alpaslan Türkeş ilerlemiş yaşında bile tv'lere çıkar bölücülere haddini bildirirdi.Milliyetçiler,Türkçüler mhp'den ne bekliyorlar,ne alıyorlar.

• eğer bunu demişse AKP nin ekmeğine bal sürdüğüne kanaat getireceğim
  • Her zaman derim ya ümmetçi olursun ya milliyetçi yarı milliyetçi yarı ümmetçilik olmaz.Mhp DHKPC gibi Akp'nin ne zaman başı sıkışsa yetişmiş bir partidir.Onlarda zamanla tarihin tozlu sayfalarında yerlerini alacaklardır.
  • Bi Kalkıp gitmedi koltuktan ölsede kurtulsak bahçeliden

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu Bahçeli gördüğüm en vasıfsız siyasetçilerden.

Arada bir sempatizanlarının anlayacağı kapasitede başarılı özlü sözler ve doğruları söyleyince "oOoOo! Devletin başına Devlet geçecek!" diye coşuyorlar. O kadar. Gerisi pasif bir muhalefetten başka bir şey değil.

MHP'ye Oktay Vural ya da onun gibi biri lazım.
  • Bahçeli doğru söylüyor iğneliyici reklam yapmışlar benim köylüm söz sanatlarını mesala tariz sanatını biliyor mu ?

biliyorsa sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link?

• quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Bi Kalkıp gitmedi koltuktan ölsede kurtulsak bahçeliden

Bahçeli kalmalı. Ak parti ye destek oluyor. Allah ondan razı olsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bfc1928

quote:

Orijinalden alıntı: GuitarxtanbuL

Bi Kalkıp gitmedi koltuktan ölsede kurtulsak bahçeliden

Bahçeli kalmalı. Ak parti ye destek oluyor. Allah ondan razı olsun

Ben k.k. Na kızıyorum devlet bahçeli daha beter kalk git dkoltuktan 2002 de geldi bu adam en az 6 seçim birde çumhur başkanlığı 7 seçim sen bu 7 seçim bu adamın karşısında ne yaptın hiç bi hiç arkadaş eeee senin derdin ne kalk git arkadaş rezil ettin Türk Halkını.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.