Şimdi Ara

Bağlantı Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Jameson 8888 oto CD/teyp
    Jameson Usa-604 4 kanal anfi
    2 takım Pıoneer 64s 3yollu 400w hoparlör
    JBL GT4 1000w sub.

Arkadaşlar benim sorunum şu anfi ve teyp gücsüz olduğunu zaten bilen bilir...Şimdi bendeki bu 2 takım Pıoneer hoparlörler teype bağlı ve sadece sub. anfiye bağlı... Ses o kadar kötü ki bass sesi tiz sesini bastırıyor...
    Size sormak istediğim Teype bağlı 2 takım hoparlörlerden 1 takımını anfiye bağlasam 1 takımı teype bağlı olsa nasıl olur? Bilgilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: dkrmert

Öncelikle merhaba arkadaşlar...

Jameson 8888 oto CD/teyp
    JBL GT4 1000w sub.

Arkadaşlar benim sorunum şu anfi ve teyp gücsüz olduğunu zaten bilen bilir...Şimdi bendeki bu 2 takım Pıoneer hoparlörler teype bağlı ve sadece sub. anfiye bağlı... Ses o kadar kötü ki bass sesi tiz sesini bastırıyor...
    Size sormak istediğim Teype bağlı 2 takım hoparlörlerden 1 takımını anfiye bağlasam 1 takımı teype bağlı olsa nasıl olur? Bilgilerinizi ve fikirlerinizi bekliyorum :)

2 takım pioneer hoparlörü amfinin diğer iki kanalına paralel bağlayın.Böylece hoparlörleriniz 2 ohm a düşer ve amfinin verdiği güç artar.

• pioneerin 64s diye bir hoparlör modeli hatırlamıyorum.Tam olarak kodunu ve rms gücünü yazarmısınız.Ayrıca ses çıkışlarının ve hoparörün artısı artısına eksisi eksine bağlanmalıdır.Yoksa bass sesi vermez.buna dikkat edin
  • Sanırım pioneer 64s den kastınız 6964s .Bu oval hoparlör 40w rms güce sahip.Amfiniz ze bunlardan iki takım paralel bağlarsanız amfigücü 2 ohmda daha da yükseleceği için ovalerinizi yakabilir.Siz en iyisi bir otomüzik tesisatçısına gidin.Rca kablolama,amfi ayar,işçilik v.s. için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkrmert

Öncelikle merhaba arkadaşlar...

Jameson 8888 oto CD/teyp
    JBL GT4 1000w sub.

Bass sesi, tiz sesinin önüne geçiyor ise bass level/gain ayarı yüksektir bas anfisinin. Eğer hem ovaller hemde woofer +bass veriyorsa, teypten bass ayarını kısman gerekiyor.
    ben bile woofer ve anfi olmadığı halde teypte loud açık ve bass ayarı -10 ile dinliyorum. Anfinin gain yada level ayarını düşür?

• Arkdaşlar yardımlarınız için teşekürler
    1.cisi bende loudu kapadım ses o kadar kötü cıkıyor ki anca bası iyice artırarak düzeliyr
    2.cisi ise arkadaşımın dediği gibi en iyisi otomüzik tesisatcısına gitmek...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.