Şimdi Ara

Bağlantı Bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
97
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar merhaba, yaklasik 10 gun once turktelekom binamiza fiber altyapi cekti. Bina girisine kadar fibermis sanirim. Bina 5 6 aylik bina daha once telefon altyapisi da yoktu yani. Simdi ben turknetten internete basvurdum, telekomun gelip bina girisindeki apartman icindeki telefon kablosunu daireme gelen kabloyla eslestirmesine gerek var mi, yoksa altyapi cekerken onu yapiyorlar mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crizantem -- 25 Aralık 2017; 20:4:12 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0EF48BDE1 -- 17 Temmuz 2020; 20:51:56 >
  • Binaya kadar fiber yani fttb sistemin iki çeşidi var. Biri normal iki telli telefon kablosu üzerinden vdsl, diğeri cat6 ethernet kablosu. cat6 ethernet şeklinde dairelere geliyorsa turknet'in böyle bir anlaşması yok. İki telli telefon kablosu ile geliyorsa, tt ile anlaşmaları gereği bina kutusunda ucu açık bir çift kablo bırakılır, daireye bağlama işi sizin sorumluluğunuzda.
  • Vdsl olarak dediler hocam bana. Ben o kabloyu bir elektrikci cagirarak mi yaptirayim kendim yapabilir miyim acaba? Binamda turktelekomdan internet alip kullanan biri var ama telekom geldiyse sadece onun kablosunu baglamistir tahminen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.