Şimdi Ara

Bağırsak kurdu.. ( kilo alamama sorunu ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
158
Cevap
3
Favori
86.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KarettaKerata

La verin bana da şu kurtlardan boyum 1.78 kilo almış başını 100 kiloyum.Yogi olduk.Şu kurtçuklar kurtarsın beni yiyin ulan şu yağları.Dert edilen meseleye bak.Kilo vermek için kafayı yiyom.Adamla kilo alamıyorum diye yakınıyorlar Töbe töbeee ,subhanallah,dıııııt....

hiç sorma bende istiyom o kurtlardan
  • Kontil veya Sarimsak iyi Gelir
  • 10 kurt 1 lira 1 hafta garanti
  • kurt varsa bunu farkedersin zaten ama yine git için rahat etsin

bende 3 senedir 63-68 arasında gider gelirim , boy 1.80

günde sağlam bi şekilde 3 öğün beslendim aralarda meyve yedim , yazın evdeyken herşey yedim , pc başında oturdum genelde , bu 1.5 ay sürdü ama yine 65 in üstünü göremedim

3 yaşında kurtilerimmi var benim şimdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakup13 -- 21 Ekim 2009; 16:05:33 >
  • Onu bunu boşverin kurt olduğunun en iyi kanıtı burnunuzdan sürekli çiğ kıyma kokusu almanızdır.Eğer o kukuyu açık havda alıyorsanız bilinki içinide kurt var.
  • ya şu hapın ismini yazın da kullanalım
  • Kaç yaşında olduğunu da belirtseydin iyi olurdu ya da vardı da ben mi görmedim? Ergenlik dönemini bitirdiysen,bir eczaneye gidip parazit ilacı al ve evde bulunan herkesle birlikte kullan.Tabi çarşaflar ve tenine değen diğer tekstil ürünlerini de yıkamayı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BNYZ

Kaç yaşında olduğunu da belirtseydin iyi olurdu ya da vardı da ben mi görmedim? Ergenlik dönemini bitirdiysen,bir eczaneye gidip parazit ilacı al ve evde bulunan herkesle birlikte kullan.Tabi çarşaflar ve tenine değen diğer tekstil ürünlerini de yıkamayı unutma.

yaş 18 . kontil diye bi ilaç duydum ama
  • PORT
  • metabolizma ile alakalı, şimdi hızlı çalışır 20ye gelince alırsın ben de öyleydim, bu sene bayağı kilo aldım. Senin yediklerin direk kanalizasyona gidiyor sanırım.
  • sağlıklı ve dengeli beslenerek alırsın kilo
    bende daha 10 ay öncesinde 60kg dim boy 1.78
    sonra spora başladım ve hergün 2-3yumurta yulaf ezmesi ton balığı gibi besin değeri yüksek yiyecekleri tükettim.
    sonuç: 3 ay gittim spora şuan 66 kiloyum.
  • bu bağırsak kurtları nasıl oluşuyor?
    bana lazım şu kurtlardan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leopard26

bu bağırsak kurtları nasıl oluşuyor?
    bana lazım şu kurtlardan

Meyveleri yıkamadan ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FunkyCJ

1,78 boy
    57 kiloyum

adaletine tüküreyim dünya. 2-3 kiloyu çok gördün bana

Hocam kan testi yaptır hipertiroid olabilirsin kilo alamamayı sadece kurtlar etkilemiyor
  • bende de var büyük ihtimal şu kurtçuklardan
  • Arkadaşlar bağırsak kurtları öyle tahlilde belli olabilecek bir şey değilmiş. Doktora gittim bundan şüpheleniyorum tahlil yaptırmak istiyorum dedim. Bana olsa bile %99 çıkmaz. Onların yumurtlama dönemleri oluyor bir tek o zaman çıkar dedi. Yani 1 ayda her gün tahlil vermeniz gerekiyormuş..
  • bende de olabilirmi

boy 1.65
    kilo 45 falan

saatte bir acıkıyorum ama bir türlü kilo alamıyorum test yaptırmaya da üşeniyorum.bi de hergün eve yürüyerek gidiyoorum.acıktığımda genelde ekmek arası türü şeyler yerim.çiğ sosis yemişliğim vardır .
  • beyler ben daha kötüyüm yaş: 18 boy: 1.85 kilo:55 bende sabah kahvaltı falan edemiyorum iştah yok ama yesemde kilo almıyorum biara vücut geliştirmeye gittim 1 1 ayda 5 kilo aldım ama sonra bıraktım vücudum çok zayıf ve kasda var çok iğrenç gözüküyo kilo almam lazım iskeletimi sayabiliyorum
  • yaş 21 boy 179 kilo 65.Ne kadar çok ve sık yesemde yada hiç yemesemde kilom hep aynı ne 1 yukarı ne 1 aşşağı deli olacam yav
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pablo Escobar -- 26 Eylül 2012; 12:34:32 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.