Şimdi Ara

BAĞIMLILIKLARINIZ'DAN KURTULMAK İSTEYENLER! (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
419
Cevap
22
Favori
8.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu kanıya nasıl vardınız ? Bu kanınızın doğru olup olmadığını nereden biliyorsunuz?
  • Biraz baktım zaman kaybından başka bir şey değil

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sigarayı bıraksam sevinçten bi sigara yakarım...
  • sigara için pm
  • pm lütfen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Marlboro

ARKADAŞLAR DAHA FAZLA VAKİTİNİZİ ALMAYACAĞIM BUYURUN LİNK:http://inci.sozlukspot.com/w/hayat%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1-k%C3%B6kten-de%C4%9Fi%C5%9Fterecek-olan-%C5%9Fey/sahibi/1/
    Edit: Link'e ulaşamayanlar: arama motoruna hayatınızı kökten değişterecek olan şey (inci sözlük) yazıp bulabilirsiniz.)

Bilerek biraz bekledim konuyu daha fazla kişi gördü, daha fazla kişiye yardım etmiş oldum. Yardım olduysam ne mutlu bana.

Not: Arkadaşlar link'i verdim pm yazmanıza gerek yok.

64 gün sonra editleyecegim belki daha kısa sürebilir , 1 yıla yakın fitness ile ugraşıyorum bakalım ne tür degişiklikler olucak ss ile destekliyecegim mutlaka
    deadlift 95 kg
    leg press 90 kg
    bench press 70 kg civarı bakılım kaça katlıyacagım vucudu ss ile destekliyecegim.
    Konuyu okuyunca bile kendime ödül verme geregi duydum ama yapmıyacagım
    Allah yuzumuzu kara cikarmasin elimizi bir daha ak'a bulaştırmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1B9CEBC50 -- 29 Ocak 2015; 10:54:42 >

• Ben de başlıyorum dün okudum yeter artik beynimi her yerimi kemirdi lanet sey dun 3 defa yaptim mal gibiyim

• çok çekenler :D hafızanız ne durumda bence hemen bırakmalı ve kararlı olunmalı yoksa bir bakarsanız yaş 20 yi geçmiş hiç bir şey olamışsınız inşallah başarılı olursunuz zamanınızı iyi işlerle harcayın
    1- İhtiyarlık gelmeden, gençliğin,
    2- Hastalık gelmeden, sıhhatin,
    3- Fakirlik gelmeden, zenginliğin,
    4- Ölüm gelmeden, hayatın,
    5- Meşgul olmadan boş zamanın kıymetini bil.” hadis
  • Beyler yemin ederim bu adam mutluluğun sırrını keşfetmiş .
  • mesajım dursun sardı da 16 sayfa :D
  • uzun süredir 31 çekmediği için insanın kendini daha değerli, güçlü ve saygın hissetmesi, hayatının düzeleceğine inanması tamamen kandırmaca ve avuntudur. Allah daha az 31 çektiğiniz için sizi daha çok sevmeyecek, sizi zengin edip, güzel kızlarla birlikte olmanızı sağlamayacak. boşa nefes tüketmeyin bu dünyanın ve insanlığın rezilliğine verilebilecek en sert başkaldırı sabahtan akşama kadar zorno izleyip 31 çekmektir. insan olma potansiyeli taşıyan milyonlarca hücreyi "tabiat kanununa sokayım" diyerek bir peçeteye sıvayıp üstüne sifonu çekmektir.

illaki kurtulmak istiyorsan da testislerini aldır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

uzun süredir 31 çekmediği için insanın kendini daha değerli, güçlü ve saygın hissetmesi, hayatının düzeleceğine inanması tamamen kandırmaca ve avuntudur. Allah daha az 31 çektiğiniz için sizi daha çok sevmeyecek, sizi zengin edip, güzel kızlarla birlikte olmanızı sağlamayacak. boşa nefes tüketmeyin bu dünyanın ve insanlığın rezilliğine verilebilecek en sert başkaldırı sabahtan akşama kadar zorno izleyip 31 çekmektir. insan olma potansiyeli taşıyan milyonlarca hücreyi "tabiat kanununa sokayım" diyerek bir peçeteye sıvayıp üstüne sifonu çekmektir.

Boşvermişlik durumu var sende. Ciddi sıkıntı yani. Yakında kendine de zarar vermeye başlarsın. Kendine gel. Kendi iyiliğin için.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zrti

uzun süredir 31 çekmediği için insanın kendini daha değerli, güçlü ve saygın hissetmesi, hayatının düzeleceğine inanması tamamen kandırmaca ve avuntudur. Allah daha az 31 çektiğiniz için sizi daha çok sevmeyecek, sizi zengin edip, güzel kızlarla birlikte olmanızı sağlamayacak. boşa nefes tüketmeyin bu dünyanın ve insanlığın rezilliğine verilebilecek en sert başkaldırı sabahtan akşama kadar zorno izleyip 31 çekmektir. insan olma potansiyeli taşıyan milyonlarca hücreyi "tabiat kanununa sokayım" diyerek bir peçeteye sıvayıp üstüne sifonu çekmektir.

• Güncel

• Adamın yazdığı 16 sayfayı da okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vestibo

Adamın yazdığı 16 sayfayı da okudum

Faydası oldu mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaçak Marlboro

quote:

Orijinalden alıntı: Vestibo

Adamın yazdığı 16 sayfayı da okudum

Faydası oldu mu

Oruca başladık bakalım nolcak
  • güzel yazıydı bu.ama link uçmuş galiba incide.var mı bulabilen

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.