Er
05 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 31 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar bugün bu ürünü alacaktım, mağazada biri uyardı bu ürün çabuk yıpranıyor, bir yıkamada dağılır, tüylenir dedi ardından etiketi okudum çamaşır makinesi ile yıkamayın yazıyordu.
Sizce bu ürün bu fiyata alınır mı teşekkürler?

https://www.mavi.com/dik-yaka-siyah-ceket/p/010218-900?gclid=CjwKCAiAgqDxBRBTEiwA59eEN3W0GoIVGmm24dfbnIvcoSPU-rqyITzbchtFnvT3Wy8TVBvHbaFglBoCBaAQAvD_BwE
Sorun halloldu
Arkadaşlar dokuz eylül matematik öğretmenliği gelmiş, internet sitelerinde her yerde bu bölüm 4 yıllık diye geçiyor ama dokuz eylülün sitesinde 5 yıl yazıyor, böyle saçmalık mı olur ya sanırsın diş veya mühendislik okuyoruz, ne gerek var 5 yıla sizce doğru mu anladım yoksa yanlış mı anladım bölüm 4 yıllık mı ?
Arkadaşlar tercih listem bu şekilde artık son saatlere girerken bir öneriniz varmı ?

Arkadaşlar önceki listemde başta Dil
ve Konuşma Terapisti ardından Makine Mühendisliği ve onun ardından da Matematik Öğretmenliği vardı ama listemdeki Dil terapisti ve makine mühendisliğini kaldırdım çünkü en garanti meslek olarak öğretmenliği gördüm sizce yanılıyor muyum ?

Dil ve Konuşma terapisti hakkında net bir bilgi yok, atamaların nasıl olduğu, özel de çalışma koşulları ve her hastaneye kaç tane alınacağı bilinmiyor eğer her hastaneye bir tane alınırsa ileride odyoloji de olduğu gibi atama sıkıntıları çıkabilir bu yüzden listemden sildim.

Makine Mühendisliğine gelirsek 50 bin sıralama ile çok da iyi üniversiteler gelmiyor, meslekte başlangıçta düşük maaş ile başlanıyor genelde ve kimi zaman iş bulmak bile sıkıntı oluyor ama yetenekli ve şanslı olunca meslekte çok iyi yerlere de gelinebiliyor ama 50 kişide ancak 1-2 kişide oluyor bu durum yani bu meslekte fazlaca risk içeriyor.

Matematik Öğretmenliğine gelirsek bildiğimiz gibi devlete atanması zor şuan ama özel okullarda ve özel ders ile insan geçimini sağlıyabiliyor, zamanla meslekte kendini kanıtlayan insanlar doktorlardan fazla para kazanıyor hepimizin çevresinde vardır bu insanlar ve bulunduğun şehir kitle olarak varlıklı insanlar olduğu için öğrenci bulmakta zorlanacağımı sanmıyorum bu durumda bana en risksiz meslek mat öğretmenliği gibi geliyor, sınavdan dolayı artık limiy türev integral görünce midem bulansada üniversiteye gidince düzelirim herhalde, ayrıca ilköğretim mat ile çap yaparsam daha iyi yerlere gelebilirim sanırım.

Arkadaşlar sizce yanlış mı düşünüyorum düşüncelerinizi bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar listedeki makinelerden hangisini çıkartmalı ve yerine neler eklenebilir yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Arkadaşlar sizce neleri çıkartmalı neleri eklemeli teşekkür ederim.

Arkadaşlar şuan tercih dönemindeyiz, kısa zamanda zor kararlar veriyoruz, size bir sorum olacak şimdi herhangi bir üniversitede herhangi bir mühendisliğe yerleşsek okumaya gitsek ardından bu sene içinde sıralamamızın yettiği başka üniversitedeki matematik öğretmenliği bölümüne geçme hakkımız varmı varsa olay nasıl işliyor, teşekkür ederim cevabınızı bekliyorum.
Arkadaşlar bu bölüm hakkında bilgi sahibi olan, okuyan birileri varmı? Internette bu konu hakkında neredeyse hiç bir bilgi yok, bilgi sahibi olan birinden yardım bekliyorum teşekkürler.
Arkadaşlar puanım Marmara, Dokuz eylül ve Gaziye yetiyor sizce imkanlar, yurt, kampüs gibi durumlar düşünülünce hangisini tercih etmeli ?

Antalyada yaşıyorum uzak olduğu için istanbulu yani marmarayı pek düşünmesemde tavsiyelerinizi bekliyorum ve teşekkür ediyorum.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: Kitap Okumak
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 133
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 197)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 17 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.