Şimdi Ara

Bagaj içinde paslanma (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
2
Favori
1.487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt

    Acayip yozlaşmışlık var kendilerinde. Sanayide çoğu usta bunlardan iyi. Bunun yanında servisten servise memnuniyet değişiklik gösteriyor. Avek Ümraniye den hiç memnun değilim bu sebeple. Acarlar, Erel bir nebze daha iyiydi.

  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt

    Benim araçta da bagaj kapağı tavan arası boya atması mevcut. Paslanma oluşmuş nasıl oluştu bilmiyorum. Araç

    2016 model garantiden yapacaklar. 12 yıl paslanma garantisi veriyor firmalar. Bence biraz daha bastırın sert çıkın derim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Aracın o bölgesinde daha önce bir sıvı teması olmuş sanırım. Daha önceki mesajınızda belirtmişsiniz, jant temizleyici vb bir kimyasal o bölgelere soçradıysa uzun süre müdahale edilmediyse korozyona neden olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 038poyraz kullanıcısına yanıt

    Tavsiyeniz var mı hocam çözüm konusunda? Zımpara kullanıp boya atsam yeterli olur mu? WD40 kullansam etkisi olur mu?

  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle zımpara boya işine girip müdahale etmeyin. Sentetik tiner tarzı bi malzemeyle öncelikle yüzeyi silin. Eğer korozyon boya katmanlarını geçmiş, tırnağınızla kavlatmak istediğinizde pas tırnak arasına geliyorsa o zaman belki bir ihtimal rötuş yaparsınız.
    Tavsiyem profesyonel bir oto bakım yapan bir yere göstermeniz. Bazen boyaya müdahele etmeden yüzeyden seramik kaplama tarzı işlemler ile onarabiliyorlar.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt

    fotograflari ilk gordugumde kimyasal bir sey gibi gelmisti bana da.

    curuk degil yuzeysel pas gibi gorunuyor. ustaya katiliyorum ince bir zimpara ile temizleyip boyardim, o bolgeye ayni sekilde boya atmak cok zor o yuzden vernikte olabilir. pas donusturucu bulabilirseniz kesin cozum olur. WD40 bir ise yaramaz, en fazla gecici sure ilerlemesini durdurur.

  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt

    Otoparkta kalıp küflenen Tesla nın videosuna denk gelmiştim. Islak ıslak brandanın altında kalmış olması etkili olabilir diye düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kartalus kullanıcısına yanıt

    Rutubet yapmış olabilir. Yıkadım öyle koydum içeriye. Teşekkürler cevabınız için.

  • Merhaba, daxtor55, aynısı hem de tıpatıp benim 2017 jetta da var, satın alırken fark etmedim, pandizot, bagaj askılığı, bagaj amortisörü, bagaj yayları, arka koltuk kilit mekanizmaları, bagaj çakmaklığı, kriko, bijon hepsi paslı idi, aracı alırken ekpertiz de yaptırdım, araç full orjinal, boya dahi yok. Ama malesef almış oldum. Kaporta ustasına götürdüm, temizlettim, sprey boya ile boyattım, araca 1 yıldır biniyorum, bir sorun yok, gayet kullanışlı ama malesef paslardan dolayı hâlâ içime sinmiyor. Yapacak bir şey yok gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Suzuki sandım geldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • budak001 B kullanıcısına yanıt

    Merhaba.

    Ben hiçbir işlem yapmadım.Arada bakıyorum ilerleme yok gibi. Benim araçta da boya yok ama malesef pas oluştu içeriden. Bagajın içinde bulundurulan kimyasallara,rutubetlere dikkat etmek gerekiyor. Benim araç siyah ve çok ısınıyor içeriden yaz aylarında havalandırma yapmak gerekli arada.4 ay kadar kullanmadım aracı garajda kaldı rutubetli bırakmamaya dikkat ettik.

  • daxtor55 D kullanıcısına yanıt
    Önceki sahibine ulaştım, yurtdışına gitmiş, araç 6 ay kadar garajda kalmış, sanırım bagajda ıslak bir şeyler bırakmış, ondan olmuş olabilir dedi. Bir de kışın bu araçların arka camları içten çok buğu yapıyor, araç kaloriferleri bunu kurutmaya yetmiyor, bu da etken olabilir.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • budak001 B kullanıcısına yanıt

    Bagaj havalandırması çok önemli Jettalarda. Bagaj derin olduğundan havadar olması lazım. Bende yurtdışına gidip garajda bırakıyorum aracı. Arada havalandırıyorlardı. Benimkinin pas yapmasının sebebi oto yıkama malzemeleri de olabilir.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.