Şimdi Ara

BAFF HD 2000 (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
35.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cevabın için teşekkürler serkan bir sorum daha var bu dreamboxlarda clon oluyor diyorlar onu nasıl anlayacagız cihazlarda sıkıntı olursa garanti falan yokmuş dogrumu? birde nereden uygun fiyatla alabilirim acaba?
  • Klon ile orijinal arasında donanımsal bir fark bulunmamaktadır.

Fark; cihazlardaki sim kartın Alman Dream Multi Media tarafından ruhsatlandırılması
    işlemidir. Bu ruhsatla cihaza yazılımlar yüklenebilmektedir. Klonlara ise aynı yazılım, çok
    küçük bir ayrıntıya dikkat edilerek yüklenebilmektedir. Yani klon ile orijinal arasında hiç bir
    fark yoktur.

Türkiye'de fatura ile aldığınız her ürün 2 yıl garantili olmak zorundadır. Kanun gereği...

Ayrıca garanti koşulları gereği, mal alındığı yerden başlanarak garanti sorumluluğu
    üstlenilmektedir. Kısaca mal arıza yaparsa, ilk önce satan sorumludur ve servisi varsa,
    servis noktasına kadar garanti uygulaması müteselsil (beraberce) olarak üstlenilmektedir.

Benim bildiğim en uygun fiyat fox uydu'da... Bir arkadaşıma almıştık, oradan hatırlıyorum.
    Biz 230 dolar'a almıştık.

Kolay gelsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkanguzel_

Klon ile orijinal arasında donanımsal bir fark bulunmamaktadır.

Fark; cihazlardaki sim kartın Alman Dream Multi Media tarafından ruhsatlandırılması
    işlemidir. Bu ruhsatla cihaza yazılımlar yüklenebilmektedir. Klonlara ise aynı yazılım, çok
    küçük bir ayrıntıya dikkat edilerek yüklenebilmektedir. Yani klon ile orijinal arasında hiç bir
    fark yoktur.

Türkiye'de fatura ile aldığınız her ürün 2 yıl garantili olmak zorundadır. Kanun gereği...

Ayrıca garanti koşulları gereği, mal alındığı yerden başlanarak garanti sorumluluğu
    üstlenilmektedir. Kısaca mal arıza yaparsa, ilk önce satan sorumludur ve servisi varsa,
    servis noktasına kadar garanti uygulaması müteselsil (beraberce) olarak üstlenilmektedir.

Benim bildiğim en uygun fiyat fox uydu'da... Bir arkadaşıma almıştık, oradan hatırlıyorum.
    Biz 230 dolar'a almıştık.

Kolay gelsin.

Bu bahsettiğiniz uydu Kadıköy'deki Fox Uydu mu?
    Hani şu müşterilerine cihaz sattıktan sonra tanımayan şirket mi?

ŞikayetVar.com daki şikayetler galiba sizin bahsettiğibiz firmaya ait.

http://www.sikayetvar.com/sikayetoku/k/395/f/15535/g/Fox+Uydu

Dikkat edin bence.

• Sayın @kasko2

Ne yapalım yani !... Bende diğerleri gibi, arkadaşım için müşteri olduk ve aldık ! Fiyat
    uygun olduğu için... Yani başka bir nedeni yok!

Arkadaşımda aynı sorunu yaşarsa, o da, bende şikayetvar'a yazarız...

Yani kısaca sizlerden farklı düşündüğüm birşey! En uygun nerede satılıyor diye soruldu !

Bende yazdım.

Saygılar, sevgiler.
  • cevabınız için teşekkürler serkan çin malı cihazlarda herzaman garanti sorunu olmuştur mp3 den tut receiverina kadar ürünü sattıktan sonra mevlam kayıra durumu söz konusu malesef ben bunlarla ugrasmayı istemem acıkcası cihazı alıcaz 2 gun sonra bozulacak sonra bir dünya ugras benim bu duruma zaten zamanım yok.Türkiyede satılan ürünler konusundaki 2 yıl garanti olayını biliyorum hatta firma iflas etse bile belirli bir sure bu teknik destegi ver garanti koşullarını devam ettirmek zorunda
    onuda biliyorum ama burası türkiye ürünü sattıktan sonra kimseyi bulamıyorsun karşında hadi kanun var nizam var ama gecen süreye yazık... ben internet üzerinden degilde nakit alacagım bir kaç yer buldum ilginiz alakanız icin yine teşekkürler...
  • okudukca kafam daha cok karisiyor :)

baff HD 2000 ya da o klasmandaki herhangi bir HD receiver mi almaliyim yoksa Atlanta HDBOX ya da Atlanta HD800 mu ?.

Atlantanin her iki cihazi da ilk saydigim uydu alicilarin yaptigi herseyi en az o kalitede yapar ustune artilari vardir diyebilir miyiz ?. ya da daha net olmak gerekirse

- goruntu kalitesi
    - kanal gecis hizi
    - kullanim kolayligi (yazilim atma, kurma, guncelleme...)
    - server destekli kanallarda piksellesme, donma, kitlenme..

acisindan bi iki yuz lira daha fazla verip daha sorunsuz/kolay urunler diyebilir miyiz Atlanta lar icin ?.
  • arkadaşlar bu cihazı düşünüyorumda tv bağlantısı olmadan direk monitörle yada pc açıkken bilgisayardan görüntü alma imkanı varmı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Coax çıkış optikten daha iyidir ses kalitesi olarak. Ancak ben ne yaptıysam coax çıkıştan ses alamadım. Yazılımdan mı yoksa donanımdan mı bilemiyorum.

Merhaba bende coax çıkıştan ses alamadım bunun çözümünü bulabilen varmı acaba ses sistemim logitech z5000

teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: seamadankara

quote:

Coax çıkış optikten daha iyidir ses kalitesi olarak. Ancak ben ne yaptıysam coax çıkıştan ses alamadım. Yazılımdan mı yoksa donanımdan mı bilemiyorum.

Merhaba bende coax çıkıştan ses alamadım bunun çözümünü bulabilen varmı acaba ses sistemim logitech z5000

teşekkürler

Ben de hala bulamadım çözümü.
  • Cihazı 3 gün önce aldım.
    son yazılımlarla beraber cccamde hiç bir donma takılma yok.
    Hd görüntüyü anlatmaya gerek yok. SD konusunda diğerlerinden iyi ama Çok iyi olabilir..
    1080/50hz de titremesiz izliyorum..kayıt olayı çok iyi kalitesi filan..bu fiyatlara bu cihaz mükemmel...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilsemki06 -- 21 Şubat 2011; 22:32:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benozgurum

arkadaşlar bu cihazı düşünüyorumda tv bağlantısı olmadan direk monitörle yada pc açıkken bilgisayardan görüntü alma imkanı varmı acaba ?

direk monitöre bağlaman zor yeni nesil hdmi girişi olan monitörün varsa olur..
    herhangi bir programla pc den cihaza bağlanıp görüntü alman şimdilik imkansız ilerde belki
    bu işler için linux altyapılı makinalar öneririm . hd istiyosan dm800hd
  • bende baff hd yi 3 aydir kullaniyorum
    sd/hd performasindan memnunum
    bizler icin iyi olan isin erbablari ve parasi cok olanlar icin kotu cihaz olabilir
    sinirli butce ile siradan insanlarin rahatlikla isini gorecegi bir cihaz
    yoksa herkes daha iyisine sahip olmak ister ama inanin bu da iyi......
  • quote:

Orijinalden alıntı: seamadankara

quote:

teşekkürler

arkadaşlar ben de de baff ve z 5500 var optik çalışıyor ancak coax çalışmıyor bu nedenle baff a mail attım bölge temsilcisi arkadaş tel ile aradı servise vermemi gerekirse cihazı değiştireceklerini söyledi ben de servise verdim cihaz 2 gün önce değiştirildi ancak sorunum devam ediyor yine optik çıkış çalışıyor coax çıkış çalışmıyor.
    şu an durum bu ancak baff la tekrar iletişime geçeceğim çünkü baff taki arkadaşlar (kütahya servisi ve bölge sorumlusu) çok ilgililer ve sonuçtan haberdar olmak istediklerini onları aramamı istediler.
    şu ana kadar iş yoğunluğum nedeni le onlara döüş yapamadım ilk fırsatta konuşacağım .

sorunumuzun çözümü için yardımcı oluyorlar ve olacaklarına inanıyorum siz de bu arada iletişime geçerseniz sorunumuz daha kısa sürede çözülecektir.

baff bölge sorumlusu hüseyin beye ve baff kütahya servisi fatih beye teşekkür ederim.

• arkadaşlar baff 2000hd almayı düşünüyorumda bu cihazda herhangibir server'a bağlı olmadan HD yayınları izleyebiliyoruz değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: heavenix

arkadaşlar baff 2000hd almayı düşünüyorumda bu cihazda herhangibir server'a bağlı olmadan HD yayınları izleyebiliyoruz değil mi?

ücretsiz olarak sadece trt izlersin.kana d ,star vs. gibi kanallar için dsmarta yada digiturk e abone lmalısın
  • Ben baff 2000 hd satıyorum ilgilenen olursa pm atsın. 200 tlye vericem 6 aylık cihaz
  • baff hd2000 kullanıyorum ve dusunenlere tavsiyede ediyorum herhangi bir sıkıntısını gormedim cihaz calısmadıgı zamanlarda elektrikten cekin veya arka elektrik açma kapamadan yerinden kapatın beslemeniz daha uzun omurlu olur garantide teknik serviste sorun yok cihazı alıp yenisini veriyorlar ısınma gibi sorunuda yok.
  • Arkadaşlar baffta kendine ait server varmı içinde
  • bu cihazı son forumdan sonra kullananlar yorumlarını yaparsa sevinirim.
    sd görüntü kalitesi ve dsmartla birlikte kullanılırmı stabil mi modulle
  • quote:

Orijinalden alıntı: baki69

bu cihazı son forumdan sonra kullananlar yorumlarını yaparsa sevinirim.
    sd görüntü kalitesi ve dsmartla birlikte kullanılırmı stabil mi modulle

D-smartla stabil kullanıyorum. Görüntü kalitesi de gayet iyi, ancak bir kanalda uzun süre kalınca seste bozulmalar başlıyor d-smartta. Birkaç firmware den beridir var bu sorun.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.