Şimdi Ara

Baddelfield 4 humble korkusu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu humdle yuzunden baddelfield 4 almaya korkuyorum. 130 tl gibi fiyata alıp iki uc ay sonra 5 tl olurmu ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brokenwings

Arkadaslar bu humdle yuzunden baddelfield 4 almaya korkuyorum. 130 tl gibi fiyata alıp iki uc ay sonra 5 tl olurmu ki

yok daha neler hatta call of duty ghpst watch dogs bf4 digital deluxec+bf4 premium u paket halinde 1$ versinler hayatta olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Battlefield 3 2 yıl sonra ucuzladı fark ettiysen. 2 yıl sonra bu da 5$ olur. Humble yeni oyunları ucuz satmaz.
  • bir sonraki bf oyunu yaklaşana kadar öyle bir şey olmaz. tamam ea şaşırtıyor bu sıralar ama o kadar da şeytaniliğini yitirmedi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

bir sonraki bf oyunu yaklaşana kadar öyle bir şey olmaz. tamam ea şaşırtıyor bu sıralar ama o kadar da şeytaniliğini yitirmedi..

Yani insanız aklımızın kenarında acaba diyoruz ea bu ne yapacagi belli olmaz gecen fifa 13 te yaptı bunu ama ben kaçırırım. O kampanyayı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: wildlove

bir sonraki bf oyunu yaklaşana kadar öyle bir şey olmaz. tamam ea şaşırtıyor bu sıralar ama o kadar da şeytaniliğini yitirmedi..

Yani insanız aklımızın kenarında acaba diyoruz ea bu ne yapacagi belli olmaz gecen fifa 13 te yaptı bunu ama ben kaçırırım. O kampanyayı

fifa yıllık oyun. bf 2 yıllık oyun ve oyun çıktıktan sonra en az 1 yıla yakın bir süre ciddi indirim görmeyecektir. göreceği indirimler maksimum %20 felan olacaktır. ondan sonra ne olur orasını kestiremem. tekrar humble işine girişeceklerini sanmıyorum, bf4 yaklaşık 2 yıl sonra 5-10 dolar seviyesine düşecektir diye düşünüyorum..

• brokenwings kullanıcısına yanıt
    kesinlik preorder yapma, zaten premiumu çıkacak bir avantajı kalmayacak bence indirim bekle, hem oyun güzel olacak mı oynamadan bilemeyiz. alphada göreceğiz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

kesinlik preorder yapma, zaten premiumu çıkacak bir avantajı kalmayacak bence indirim bekle, hem oyun güzel olacak mı oynamadan bilemeyiz. alphada göreceğiz.

@apespecter bekleyeceğim hocam zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brokenwings -- 23 Ağustos 2013; 14:09:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: watkenaydu

quote:

Arkadaslar bu humdle yuzunden baddelfield 4 almaya korkuyorum. 130 tl gibi fiyata alıp iki uc ay sonra 5 tl olurmu ki

yok daha neler hatta call of duty ghpst watch dogs bf4 digital deluxec+bf4 premium u paket halinde 1$ versinler hayatta olmaz

5 sene sonra belki olur:D

• 1 hafta sonra olacakmış ea açıklaması var

• anca battlefield 5 cıkmadan 2-3 ay önce 5 dolar olur bf4 :D
  • Öyle birşey yaparlarsa çok zarar ederler. EA gibi paragöz bir firmadan öyle bir saçmalık beklemeyin.

• JakSocket kullanıcısına yanıt
    bu son kampanyası tedirgin etti beni
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.