Şimdi Ara

33 Immortals | Xbox GP Day One | 2024

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
87
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 33 Immortals | Xbox GP Day One | 2024

    33 Immortals, 33 oyuncuya yönelik ortak görevli bir aksiyon-roguelike oyunudur. Lanetlenmiş bir ruhu oynayın ve Tanrı'nın nihai yargısına karşı isyan edin. Toplanın ve baskın yapın, canavar ordularından sağ kurtulmak için iş birliği yapın, devasa baş düşmanları yenin ve sonsuz hayatınızın savaşında Tanrı'nın gazabıyla yüzleşin. Ölümlü yaşamınız, günahkar hükmü giydi ve ruhunuzun kaderi sonsuza dek cezalandırılacak ancak lanetliler arasında bir ayaklanma başlıyor. Tanrı'nın nihai hükmüne karşı ölümlü ayaklanmasında bir haydut olarak sonsuz yaşamınız için savaşın. İsyanınızı hemen başlatın. Anında eşleştirme ile doğrudan destansı ortak görevli savaşlara katılın. MMO baskın deneyiminin hazır ve nazır halinde savaşın. 33 kişilik ekibinizi desteklemek için becerilerinizi ve taktiklerinizi optimize edin ve güçlü iş birlikçi hareketlerle olasılıkları lehinize çevirin.


    Acımasız baş düşman savaşlarında yalnızca en güçlü hayatta kalanlar grubu bir şansa sahip olacağından sayılarınızı olabildiğince koruyun. Tanrı'nın gazabıyla yüzleşin ve cesaretinizi koruyun. O, görevinizi hızla ve sıklıkla sonlandıracaktır. Destansı cephaneliğinizi günahlar ve erdemlerle güçlendirilmiş silahlarla genişletin, oyun tarzınıza uygun güçlü yeni kalıntılar kuşanın ve ruhunuz için kalıcı yükseltmeler edinin. Elle çizilmiş güzel bir animasyonla işlenen öbür dünyada ruhunuzun destansı yolculuğunu deneyimleyin. 33 Immortals, Dante Alighieri'nin edebi başyapıtı İlahi Komedya'nın benzersiz bir yorumudur.


    Yayımcı: Thunder Lotus

    Geliştirici: Thunder Lotus

    Tür: Aksiyon-roguelike

    Platformlar: Xbox Series X|S,Windows 10/11

    Piyasaya çıkış tarihi: 2024



    33 Immortals | Xbox GP Day One | 2024Xboxyoutube
    Discover 33 Immortals, a co-op action-roguelike for 33 players. Coming 2024 on Xbox Series X|S, Windows PC and with Xbox Game Pass for console and PC. 33 Immortals is a co-op action-roguelike for 33 players. Play a damned soul, and rebel against God's final judgement. Dive straight into epic 33-player co-op battles with instant “pick-up and raid” matchmaking. Cooperate with your allies to survive against hordes of monsters and massive, challenging bosses. Expand your arsenal and equip powerful new relics to permanently upgrade your soul. Face the wrath of God in a fight for your eternal life. Subscribe to Xbox: ?? https://xbx.lv/2EEjmaR Follow Xbox in other channels: Facebook: https://www.facebook.com/Xbox Twitter: https://www.twitter.com/Xbox Instagram: https://www.instagram.com/Xbox
    https://www.youtube.com/watch?si=I9Xeuy0JW-2yUXel&v=G-K3N71WIog&feature=youtu.be


    33 Immortals | Xbox GP Day One | 2024IGNyoutube
    See new gameplay for 33 Immortals as producer, Nicola Godin chats about the latest features of the upcoming co-op game.
    https://www.youtube.com/watch?si=SnTbqfQom6t1E_-h&v=4P7aVjrWJWw&feature=youtu.be







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.