Şimdi Ara

BADA OS Hakkındaki düşünceleriniz nelerdir ? - Bugünü ve Geleceği (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
4.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben telefonumu değiştirmeyi düşünüyodm samsung s7233 wave alıcaktm, ekonomik ve incelediğim kadarıyla ekranın hassaslığı çok iyi, s5620 kullanıyorum onunla kıyaslıyorm ve gerçekten iyi fakat işletim sistemi "bada" ve bunu açıkçası ilk defa telefonu sorduğumda duydum :S o yüzden telefonu hemen bıraktım almayı hala istiyorum açıkçası ama bada nın geleceği ve uygulamaları olucakmı ? yani elimde sizce patlarmı ? bütün yormları okudum ama ortaya doru düzgün bişey çıkmıo :D hep seneye hep seneye, 1 sene beklersek zaten yeni telefonlarda en üstün uygulamalar olucak bada filanda kalmaz mantıken çünkü dier firmalarn alt yapısı, ekonomisi ve kullanıcıları çok özellikle android in, o yüzden kararsız kaldım 600 lirayı gözden madem çıkardık 6 ayda telefon a bi tane widget yükleyemiceksem ne anladım o işten :/ bende s5620 var alalı 6 ay oldu ama widget ları güncellediğimde sayısı 6 yı geçmedi :D uygulama deseniz ztn yok :D gps de baya saçmalık abidesi, o yüzden kendime google da bi uygulama arattığımda pat die bulabilceğim bir telefon istiyorum :) bu yüzden bada dan umudu keselimmi?

• badanın gelşiceğinin düşüsen arkadaşlara bende şuna telfon alma aşamasındayım wave 2 yi cok istiyorum ama mantıkta hata buluyorum cunku yazılımını geliştirmek için destek lazım destek kullanıcıdan gelir2-3 telfonla elde ettiği kullanıcı kitlesi buu iştletim sisteminin sürekliliğini sağlamaz halen samsung android üzerinde duroyor toup topu 4 tane badalı telefonları var ve bu yeterli deil samsung badayı geliştirmek istirosa bundan sonra cıkcak butun tellerınde bada yı kullanmalı işte ozmana bada bir yerlere gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: attakkann1

badanın gelşiceğinin düşüsen arkadaşlara bende şuna telfon alma aşamasındayım wave 2 yi cok istiyorum ama mantıkta hata buluyorum cunku yazılımını geliştirmek için destek lazım destek kullanıcıdan gelir2-3 telfonla elde ettiği kullanıcı kitlesi buu iştletim sisteminin sürekliliğini sağlamaz halen samsung android üzerinde duroyor toup topu 4 tane badalı telefonları var ve bu yeterli deil samsung badayı geliştirmek istirosa bundan sonra cıkcak butun tellerınde bada yı kullanmalı işte ozmana bada bir yerlere gelir

Üstten 2. ve 3. habere bir bak
    http://www.google.com.tr/#hl=tr&source=hp&biw=1920&bih=888&q=samsung+wave+rekor&aq=f&aqi=&aql=&oq=&fp=18486f8af537b25c

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkant1 -- 20 Mart 2011; 22:03:50 >

• samsung zaten açıkladı bunu bada 2 ye kadar birşeyler pek olmayacak ondan sonra uçuşa geçecek yalnız açık kaynak olmasından dolayı samsung un win6 cihazlarından daha çok uygulama var bada da badanım yeri bence bada 2 den sonra android in hemen arkasında olacak bada açık kaynak ve sağlam bir sistem birçok temel işi kendi alt yarısında görüyor android gibi özgür ve gelişmiş bir sistem isteyen ama aşırı derece uğraşmayara güzel ve kesinlikle sağlam bir sistem
  • 1 haftadır wave 2 kullanıyorum. Çok da memnunum, aslında bütün olan ihtiyacınızın ne olduğuyla alakalı. Düşünün wave alıp sadece sms ve telefon etmek için kullandığınızı. Yazık verilen paraya.

Şimdiye kadar wave de istediğim ve yapamadığım bir şey olmadı aşama aşama gidiyorum çözmeye çalışıyorum.
    Msn facebook youtube hepsini sorunsuz kullanabiliyorum. (Forumda bunlarla ilgili yazılanları yaptım sağolsun emeği geçenler)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

1 haftadır wave 2 kullanıyorum. Çok da memnunum, aslında bütün olan ihtiyacınızın ne olduğuyla alakalı. Düşünün wave alıp sadece sms ve telefon etmek için kullandığınızı. Yazık verilen paraya.

Şimdiye kadar wave de istediğim ve yapamadığım bir şey olmadı aşama aşama gidiyorum çözmeye çalışıyorum.
    Msn facebook youtube hepsini sorunsuz kullanabiliyorum. (Forumda bunlarla ilgili yazılanları yaptım sağolsun emeği geçenler)

wave in marketine baktığımiz da zaten bir konuda örnek msn için 5 tane paralı 4 tane parasız ( ki face ve msn içinde geliyormuş) varsa android de 10 tane parali 20 tane parasiz uygulama var android tartışmasız en iyi sistem bence ama wave de android gibi uygulama çok olsa farkı kalmaz

• Yaklaşık 1 ay öncesine kadar Wave s8500 kullanıcısıydım.Bada 2'nin belirsizliği ve cihazımın güncellemeyi sağlıklı olarak alıp alamayacağı sorusu cihazımı Galaxy S ile takas etmeme sebep oldu.Tabi öncesinde şöyle bir araştırdım ve kendimce bazı sonuçlar çıkarttım.Wave S8500 ilk badalı telefon ve özellikleri de çok iyi.Samsung yeni işletim sistemini tanıtmak için gerçekten de çok iyi bir telefon seçmiş,öyle ki çok beğenildi tükendi ve Wave 2 s8530 adında benzer özelliklere sahip yeni bir model daha piyasaya sürdüler.Peki ya gerisi.Wave serisi altında diğer çıkan telefonlara baktığımda hepsi orta segment kullanıcıya hitap eden telefonlar.Dahası Samsung ne Mobil Dünya Kongresinde ne de duyurduğu diğer yüksek seviye telefonlarda Bada'ya yer vermemiş,hepsi Android.Belli ki Samsung aslında Bada'yı orta segment kullanıcısı için çıkartmış.Orta segment kullanıcısına Android tarzı bir deneyim yaşatabilmek,kullanıcısına bende akıllı bir telefon kullanıyorum dedittirebilmek için. Buradan da anladım ki Wave s8500 sadece Bada'yı tanıtım amaçlı bir telefondu.Hiç bir zaman yüksek özellikli Bada'lı bir telefon göremeyeceğiz.Wave s8500 sadece reklam modeliydi.Bu yüzden de ortalama modeller için çıkarılacak Bada'nın android seviyesinde uygulamalar çıkaracağını zannetmiyorum.Çünkü üretilen telefonların çoğunun sistemi yetmeyecektir.Ancak arkadan takip edebilir.Bu yüzden eğer yüksek özellikli telefon kullanma sevdamız varsa tercihimiz Android,orta seviyede de Bada düşünülebilir olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkcombil -- 24 Mart 2011; 23:19:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fincankahve

quote:

Orijinalden alıntı: H.G.A

Samsung wave ile BADA platformuna geçtik geçmesine de, samsung un BADA os için ciddi atılımlar yapabilir mi ?

Duyduğuma göre de, şirketin önceliği Android platformu olduğu muş. Durum böyle olunca, bizler halen ve uzun müddetler ce uygulama özürlü mü kalacağız? Şimdi memnun olduğumuz platform ve cihazlarımız la, bir müddet sonra soğuyup satıp yada haricen değiştirip başka yollara yelken mi açacağız? Benim şahsen bu konuda ciddi şüphelerim ve endişelerim var.

Androin aldı başını gidiyor. Symbianın yazılım desteği ortada. Apple zaten bir rakip ideolü.
    Bir güzel işletim sistemi yazıyorsun. Hızın harika. Pratikliğin güzel. Lakin adam akıllı yazılım desteği kavuşana kadar elimizdeki telefonlar tarih olacak samsung....

Samsung desteğe attığım mailde, '' niçin cihazınızda ve yazılım merkezinizde MSN gibi en popüler ağa bağlanaiblecek bir aracınız yok? '' soruma aldığım cevap beni daha da tedirgin etti.

İlgili metin en altta....

Ne samsung düşmanıyım. Ne de badanın düşmanı. Severek kullandığım Wave cihazımda bulunan yazılımın şimdiki akibeti beni tedirginliğe ittiği için paylaşımda bulunmak istedim. Belki yalnış düşüncelere kapılmış gidiyorken daha bilgili arkadaşlar durumu kurtarabilir mi düşüncesindeyim.

Sayın XXX XXXXX

Samsung Apps ile iletişime geçtiğiniz için teşekürler.

Ne yazık ki istediğiniz uygulamanın şu an SamsungApps'te yer almadığı görülmektedir. SamsungApps bağımsız geliştiriciler için bir açık pazar işlevi görmektedir. Burada yer alan uygulamalar bağımsız yazılımcılar tarafından desteklenen telefonlar için geliştirilmekte ve satışa sunulmaktadır. Bu nedenle istediğiniz uygulamaların geliştirilmesiyle ilgili malesef şu anda kesin bir şey söylemek güç.Yine de her gün yeni uygulamalar SamsungApps dükkanında satışa sunulmaktadır. Bu nedenle SamsungApps'i yeni uygulamalar için sık sık ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Eger baska bir sorunuz varsa lütfen Samsung Apps ile iletisim kurmaktan çekinmeyin.
    Hizmetimizi kullandiginiz için tesekürler.

Samsung Apps

Arkadaşım wave almakla hata etmişsin, bada'nın geleceği bence hiç yok, sen yazılım geliştirici olsan oturup da bada için program yazar mısın, ama android için yazarsın çünkü androidin müşteri kitlesi yoğun, bada'nın şu andaki durumu ( yazılım desteği ve uygulama yönünden konuşuyorum ) symbiandan bile daha kötü durumda, ben her zaman söylüyorum şu andaki en iyi platform android ve ios'tur ve ios kıl payı öndedir, gelecekte ne olur dersen tabii ki android başını alıp gidecektir, tutulamayacaktır android. Ben senin yerinde olsam onu hemen satar android 2.2 çalıştırabilecek bir cihaz alırdım bütçem elveriyorsa.

ben yazılımcı olsam para kazanacağım sisteme yazarım.androidde yok yok ne yazayım da para kazanayım orada?badada ne yazsam para eder :D

ve android badadan önce cıktı ama ikisinede aynı yıl flash geliyor.android çıkar çıkmaz bu hale gelmedi :)
    herneyse android markt ta kaç bin uygulama var senin android telefonunda kaç uygulama var ??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.