Şimdi Ara

*** BADA 2.0 ANA KONU *** ( wave serisi telefonlar için bir devrim ) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
30.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yukarida bir arkadasta 15 Aralik yazmis, hangisi dogru kime gore neye gore yazilsa insanlar da ona gore hazirlasalar kendilerini..
    Yoksa herkes bi tarih yazar sagdan soldan kulaktan dolma dedikodu vs, insanlar beklenti icinde sonucta burada anlatabiliyor muyum..

Hayirli sabahlar bu arada.
    Yer gök kırmızı..
  • kasimda cikiyor diyorlar

• 5 Aralık olarak tarih veren Samsung un kendisi.. Resmi cevap.
  • bada 2.0 ile ilgili herşey buraya yazilsa ve takip etsek çok iyi olur aslinda. ama burdan çok diger topiclerde paylaşiliyo malesef. misal "samsung wave soru cevaplari" ve "samsung wave ana konu"
  • wave 3 piyasaya çıkmadan bu sürümün dağıtıma çıkacağını pek zannetmiyorum. Ayrıca geliştiriciler ve müşteriler ile içli dışlı bir şekilde hazırladı bu sürümü. Eksik olan bir çok destek gelecek ve fiyatı uygun olacak diğer wave serilerindeki gibi. Sadece markete biraz daha yönelmesi lazım, ugulama sayısını arttırması lazım.

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

badadan bi cacık olmaz android 2.1 sürümünde bile bi çok uygulama vardı badab 2.0 çıksa ne olucak sanki oyunlarmı çoğalıcak ütopya çılar

uygulama çıksada çıkmasada bada kullanmanın verdiği zevk yeter insanlara telefon kasmıyor donmuyor hızlı seri şarjı androidlerden daha iyi gidiyor daha ne istiyoruz androidli birkaç telefonu kullanayım dedim resmen karmakarışık telefonu kasan şarjı sömüren neyin nerde olduğu belli olmayan bir işletim sistemi şarjıda 8-10 saatte bitmesi cabası tabi

Orijinalden alıntı: samet_emre

quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33

badadan bi cacık olmaz android 2.1 sürümünde bile bi çok uygulama vardı badab 2.0 çıksa ne olucak sanki oyunlarmı çoğalıcak ütopya çılar

uygulama çıksada çıkmasada bada kullanmanın verdiği zevk yeter insanlara telefon kasmıyor donmuyor hızlı seri şarjı androidlerden daha iyi gidiyor daha ne istiyoruz androidli birkaç telefonu kullanayım dedim resmen karmakarışık telefonu kasan şarjı sömüren neyin nerde olduğu belli olmayan bir işletim sistemi şarjıda 8-10 saatte bitmesi cabası tabi

stabilite açısından bir ios, birde bada ...

benim tecrübelerim bu yönde...

winmo, android, ios, bada kullandım ...

eğer işletim sistemi sizi kullanırken yoruyor, kullanırken telefon özelliğini bile sorunsuz kullanamıyorsanız, çökmeler yaşıyorsanız uygulamaların çokluğu da bir anlam ifade etmiyor. siz o uygulamaları stabil kullanamadıktan sonra.

uygulama çöplüğü olmuş, bir çoğu her telefona uyumlu olmayan, işlemci ekran seçen, durup dururken çöken ve sizi custom romlarla yoran android olmasındansa badayı tercih ederim, bada olmayacaksa android kullanmam, iphone kullanırım...

• yav kullanın symbian anna lı c6-01 rahat edin işte.
    kısayollar var ki wave 2 alınca ve kısayol olmadığını görünce makineyi kırasım geldi, harfe göre arama var, hızlı arama var, nokianın 15 wifi ağı bulduğu yerde wave 2 adet buluyor.
    anna çıkacak diyor zamanında çıkıyor.
    daha ne olsunki
    E2160 1.8@ 2700, MSİ P35 NEO2-FIR, OCZ 2X1 GB DDR2 800 MHZ, PALİT HD4850 , SEAGATE 250 GB 410AS HDİSK, DELUXE WORLD LCD PANELLİ 500W KASA, ACER P203W PARLAK EKRAN LCD MONİTÖR, XS 120 GB HARİCİ HARDDİSK

ASUS M51SE NOTEBOOK.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper73

yav kullanın symbian anna lı c6-01 rahat edin işte.
    kısayollar var ki wave 2 alınca ve kısayol olmadığını görünce makineyi kırasım geldi, harfe göre arama var, hızlı arama var, nokianın 15 wifi ağı bulduğu yerde wave 2 adet buluyor.
    daha ne olsunki

Orijinalden alıntı: ahkbjk

quote:

Orijinalden alıntı: casper73

yav kullanın symbian anna lı c6-01 rahat edin işte.
    daha ne olsunki

vay annasına

symbianı öven birisinede rastladım ya forumda gam yemem artık.

symbian mı?

bir daha tövbe

• Wave 3 de çıktı,artık sızdırsınlar şu romu :D
  • zamanında symbian kullanırken fotoğraftan fotoğrafa geçmek için 10 saniye beklerdim kıyasladığım zaman bada uçuyor resmen. İnternetteyken sayfa büyük ya da yeterli hafıza yok uyarısı vermese daha da memnun olucam; onlar da bada 2.0 la iyileşir diye ümit ediyoruz.
  • Samfirmware:

Rumour: No bada 2.0 for Wave 525, 533, 575, 578 and 723.

Dedikodu diyor ama..
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.