Şimdi Ara

*** BADA 2.0 ANA KONU *** ( wave serisi telefonlar için bir devrim ) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
0
Favori
30.302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: katle

Arkadaşlar Samsung un resmi açıklaması Kies üzerinden Bada 2.0 güncelleme tarihi Türkiye için 5 Aralık... Ancak internete bir damla düştü mü anında dünyanın dörtbiryanına sıçrar. Yani yakında Multiloader a düşer full sürüm...

Herhangi bir kaynak vs. belirtseniz..
    Yer gök kırmızı..
  • Çıkmadımı hala 2.0??
  • Ekim sonu demek çok iyimser kalır sanırım. Bana da Aralık ayını veya sonunu bekleriz gibi geliyor. Wave 3 daha erken çıkabilir. Samsung'un söylediği de 4. çeykrekten itibaren Avrupa'da sıralı şekilde başlayacak olması. Türkiye de bu sıranın sonlarındadır ancak. Yani ben yine de güvenemiyorum, konu Türkiye olunca gecikmeler dahi gecikebiliyor.
    Yer gök kırmızı..
  • avrupaya düştükten sonra ml e dûşmesi pek sûrmez. hatta avrupa kieslerine düşmeden ml e düşebilecegi de söylentiler arasinda.
  • hindistan mazisi bir hafta on günlük olan bir telefon için çıkalı çok oldu demeniz ne kadar doğru , ayrıca türkiyede çıktımı yada türkiye için wave3 fw si çıktımı yada herneyse, eğer biliyorsanız doğruyu söylersiniz merak edenlere bilmeyenlere sizin gibi takip edemeyenlere yol göstermiş yardımcı olmuş olursunuz o kadar, o zaman sizin yorumunuzda bir işe yarar insanlar faydalanır hocam.
    saygılar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 14 Ekim 2011; 13:57:02 >

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

hindistan mazisi bir hafta on günlük olan bir telefon için çıkalı çok oldu demeniz ne kadar doğru , ayrıca türkiyede çıktımı yada türkiye için wave3 fw si çıktımı yada herneyse, eğer biliyorsanız doğruyu söylersiniz merak edenlere bilmeyenlere sizin gibi takip edemeyenlere yol göstermiş yardımcı olmuş olursunuz o kadar, o zaman sizin yorumunuzda bir işe yarar insanlar faydalanır hocam.
    saygılar...

bada 2 nin turkiye fwsi apayri bir konu ki hic bir ulkenin fw si yayinlamamisken yurkiye fwsini beklerseniz daha cok beklemeniz gerekir insanlar en hizli sekilde 2.0 a gecmek istiyor bircok sitede yama destekle betalar sunuldu ve hic fena degiller wave 3 satisa sunulmus durumda ki bunun anlami suan bada 2.0 kullaniliyor sadece diger tel modellerine entegre edilmis full surum henuz cikmadi ve araligin 15ine resmi tarih verilmis durumda sunuda unutmadan soyliyeyim bundan onceki resmi tarih 15 ekim idi. yorum sizlerin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: piri reis
    bada 2 nin turkiye fwsi apayri bir konu ki hic bir ulkenin fw si yayinlamamisken yurkiye fwsini beklerseniz daha cok beklemeniz gerekir insanlar en hizli sekilde 2.0 a gecmek istiyor bircok sitede yama destekle betalar sunuldu ve hic fena degiller wave 3 satisa sunulmus durumda ki bunun anlami suan bada 2.0 kullaniliyor sadece diger tel modellerine entegre edilmis full surum henuz cikmadi ve araligin 15ine resmi tarih verilmis durumda sunuda unutmadan soyliyeyim bundan onceki resmi tarih 15 ekim idi. yorum sizlerin
    Önceki resmi tarih derken? Wave için Bada 1.2'den mi söz ediyorsun yoksa Bada 2.0 için verilen tarihten mi?

Orijinalden alıntı: Fiend

quote:

Orijinalden alıntı: piri reis
    Önceki resmi tarih derken? Wave için Bada 1.2'den mi söz ediyorsun yoksa Bada 2.0 için verilen tarihten mi?

2.0 için.

• gelsin su 2.0.. tek istegim, tarayıcının düzeltilmesi,internette flash ve multıtasking
  • arkadaşlar ben de samsung wave s8500 kullanıyorum.ancak telefonda uygulama sıkıntısı çekiyorum,canımı sıkmaya başladı artık.bada 2.0ı bekleyip görmeyi düşünüyorum ancak,ocak ayında iphone 4 almayı da planlıyorum wave i satıp.kararsızım lüffen bi akıl verinadamlara bakıyosun en basit bi mynet ya da AA uygulamasından bile bildirim alıyorlar.wave donanım olarak iyi olabilir ama iphone 4 yazılımıyla o farkı eşitliyor gibime geliyor.bilmiyorum ne kadar haklıyım:S

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thereisntaspoon -- 15 Ekim 2011; 1:02:52 >

En azından Android ve gereken uygulamalar rahatlıkla bulunuyor

Orijinalden alıntı: CmlCngz

Wave almak yerine SE Xperia RAY de iyi bir alternatif gibi gözüküyor.

En azından Android ve gereken uygulamalar rahatlıkla bulunuyor

arada 350 lira fark var..ray'i wave'e tercih etmem

Orijinalden alıntı: MinikYas

quote:

Orijinalden alıntı: katle

Arkadaşlar Samsung un resmi açıklaması Kies üzerinden Bada 2.0 güncelleme tarihi Türkiye için 5 Aralık... Ancak internete bir damla düştü mü anında dünyanın dörtbiryanına sıçrar. Yani yakında Multiloader a düşer full sürüm...

Herhangi bir kaynak vs. belirtseniz..

Reklam olmasın adını vermeyeyim, bir forumda üye bir arkadaşın Samsung a attığı bir maile gelen cevapta Türkiye Kies üzerinden bada 2.0 yayınlama/güncelleme tarihi olarak 5 aralık 2011 tarihi verilmiş. Arkadaş mailin ingilizcesini de yayınlamıştı orada gördüm. kaynağım bu..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.