Şimdi Ara

Bad_pool_caller YOKMU BUNU ÇÖZEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
690
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • selam , Elimde Gigabyte GA-8S648FX-775 Anakar var Sata hdd var... Biostan Satayı ide yapıyorum Xp kurmaya çalışıyorum Tam Hdd i gösterecek bölüme gelince bu hatayı alıyorum

bios u güncelledim yine aynı..

Nliteden Sata Cd hazırladım yine aynı..

Kendi sitesinden F6 satayı indirdim disketten okuttum yine aynı..

Ram ı değiştim

Ekran kartı dışındaki tüm takılan parçaları çıkardım Yine Aynı

Umarım Yardımcı olacak çıkacak

Teşekkürler şimdiden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaSuS -- 12 Ekim 2008; 15:38:47 >

• arkadaşım başka bir cd dene veya sata raid entegreli bir modifiyeli xp indir internetten ve bunu yavaş yazdır ve dene olması lazım yada bios ayarından yanlış yapmış olabilirsin

Başka cd çok denedim olmadı..

raid entegreli cd i kendim hazırlyorum zaten daha önce başka pc lerde denedim oldu problem yok ..

Bunda niye böyhle yapıyor anlamadım.. Aynı anakartı kullanan yokmu ?
  • Bu konuda Yardımcı olabilecek yokm u?
  • UP .
  • Bad pool caller hatası %80 Ram kaynaklıdır. Ama birçok bileşenin olduğu bir sistemde Ram değişimi bazen sonuç vermez.

En garanti yöntem hard diski başka makinada formatlayıp windows kur. Sonra kendi makinana tak.
    Elbette çalışmaz. Tekrar dene. Ethernet kartın dahil olmak üzere bütün bileşenleri sök. Sadece klavye fare ve monitör bağla. Birden fazla CD sürücü varsa 1 tane kullan.

Umarım olur.
  • Öncelikle Biosu resetledim problem olmaz deme Controller kısmında raid değil ide seç . Arkasından Arkadaşın önerisinde olduğu gibi başka bir bilgisayarda kuracaksan kurduğun bilgisayarda kurup kapatmadan önce tüm sabit disk denetleyicilerini standart duruma getirki aynı chipsette ise ki bazen farklıda olsa çalışıyor seninkindede çalışsın :)) daha çok ekmek getirirsen bende daha çok köfte atarım burdan saygılar.

Tam Hdd i okuyup Hdd seçeneklerini önüme çıkarmaya çalışırken bad_pool_caller hatası verdi ve sistem kitlendi

Sysleus kardeş al sana ekmek

Acaba sata Hdd demi bir sorun var diye düşünmeye başladım şimdi...
  • Up..

Hiç Bir harici bileşen olmayan bilgisayara Taktım Tek Cdrom... Tekrar kurmak için bir tuşumuza bastık...

Tam Hdd i okuyup Hdd seçeneklerini önüme çıkarmaya çalışırken bad_pool_caller hatası verdi ve sistem kitlendi

Sysleus kardeş al sana ekmek

Acaba sata Hdd demi bir sorun var diye düşünmeye başladım şimdi...
  • himmm o zaman harddiskinize low format atmanızı ve daha sonra bir denemenizi rica edeceğim harddiskle ilgili olduğu kesinleşti neden ekmek geldi :))) çünkü başka makinada aynı hata ve tek parça değişiyor harddisk .... bir dene olmazsa harddisk için gerekli bazı yazılımlar var burdan onları atarım sana dostum markasına göre o da olmazsa mekanik arıza konusuna gitmek gerekebilir. saygılar.

iPhone 7 Plus 32GB Mat | GameCenter Kenj1Ev0

• Üstte Başka bir pcde format atmayı denediğimi yazmışım low u deneyecez bakalım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.