Şimdi Ara

Bad Company 3 ve Mirror's Edge 2, CV'lerde Ortaya Çıktı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
411
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki Linkedln kullanıcısının yayınladıkları CV'lerinde yer alan bilgiler, DICE'ın Bad Company 3 ve Mirror's Edge 2 üzerinde çalışıyor olacabileceğine dair kanıtlar barındırıyor fakat herhangi bir resmi açıklama olmadığından dolayı şimdilik sadece söylenti olarak değerlendiriyoruz.

Bu kullanıcılardan biri, CV'sinde; Battlefield Bad Company 3, Dead Space 2, Devil May Cry gibi birçok AAA kalitesinde oyunların yapımında rol aldığını belirtmiş.

Bir diğer kullanıcı ise eski bir EA çalışanı olduğunu ve Mirror's Edge 2 projesinde Unreal Engine 3 motoru ile "kalabalık teknolojisi"ni geliştirdiğini yazmış. Ayrıca çevre ile etkileşim, oyun içi dinamikleri ve mini oyunları, liderlik tablosu gibi konularda da projede yer aldığını belirtmiş.

ALINTI

• Mirror's edge 2 gelsin ,1. oyun mükemmeldi.
  • 1inci oyunu ılk cıktıgı donem ve 1 ay once yıne bıtırdım gercekten şahane.
  • Bad company 3 güzel gider
  • Bad Company güzel bir seri ama onun gibi bir sürü FPS var açıkçası ben Mirrors Edge gibi yenilikçi bir oyunun devamının gelmesini daha çok isterim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mirror edge iyi gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Bad Company güzel bir seri ama onun gibi bir sürü FPS var açıkçası ben Mirrors Edge gibi yenilikçi bir oyunun devamının gelmesini daha çok isterim

Hikayesi iyiydi Bad company'nin 4 kafadar Mirrors başımı döndürmüştü sıkıcıydı bence 1,2 bölüm vay demiştim sonra hep aynı şey Grafşjleri feciydi orası ayrı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mirrors Edge 2 için Kinect 2'ye çıkacak ilk oyun söylentileri var.

http://www.toxk.net/kinect/ilk-onaylanacak-kinect-2-oyunu-soylentileri.html
  • Bad Company senaryo olarak kesinlikle 3 den daha iyiydi..
  • Mirror's Edge muhabbeti iyice yılan hikayesine döndü artık, sıktı.
  • Bad Company 2deki takım çalışması gibi mp unsurları bad company 3 de de olacaksa bekliyorum.
  • BC 3'ü 4 gözle bekliyorum, multiplayerına ömür harcanır ömür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.