Şimdi Ara

(Bad Company 2) Oyun'dan Min.,Max., Kaç FPS alıyorsunuz? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
0
Favori
4.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fark eden oldumu bilmiyorum ancak bende şöyle bir problem var. Oyunu açınca, ekran kartının çalışma hızları değişmiyor. Şöyleki masaüstünde 507mhz ve 500mhz olarak çalışan değerler, oyun vs açıldığın da 750mhz ve 900mhz ye çıkması gerekirken sadece bad company 2 de çıkmıyor ve 500lü değerlerde çalışmaya devam ediyor. Ekran kartım 4870x2 ve ccc sürüm 10.3beta. Ati kullanan arkadaş bir bakabilirlermi saat frekanslarına, teşekkürler...
  • @x3x
    Xp de performansının iyi olacağını düşünüyorum ve kullanacağınız ayarlara bağlı kaç fps alacağınız.Düşük bir performans vereceğini düşünmüyorum kartın ama kullanmakta olan bir arkadaşımızın yorumu daha net şekilde olabilir.Hemde vistada yaptığım denemelerde directx 9 ile 10 arasında ciddi performans artışı vardı directx 9 da daha iyi fps alıyordum xp de alacağınız performans iyi olabilir.
    @erai
    Belki kullandığınız driver beta olduğu için böle birşey yapmış olabilir.Ben 10.2 kullanıyorum şuan böle bir sorun mevcut değil , bundan önceki kullandığınız driver sürümünde de aynı şekilde yapıyor muydu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 5 Mart 2010; 0:35:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Urthas

Oyun dx 10 ile daha iy çalışıyor 9 a göre. Kartınız destekliyorsa dx 10 ile oynayın derim. Ben 10 a aldım min fps 50 ye çıktı. 10 FPS fark oldu.

DX 10 nasıl açıcaz oyunda acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deep Weapon

quote:

Oyun dx 10 ile daha iy çalışıyor 9 a göre. Kartınız destekliyorsa dx 10 ile oynayın derim. Ben 10 a aldım min fps 50 ye çıktı. 10 FPS fark oldu.

Öncelikle işletim sisteminiz nedir?Oyunda directx 9 veya 10 açmak içinde settings.ini dosyasını kullanacaksınız , bu dosya nerde bulunur diye sorarsanız da kaydedilen oyunlar bölümünde olması lazım BFBC2 dosyası diye geçiyor açınca zaten direk karşınıza settings.ini çıkar.İçinde bulunan dxversion=auto yazıyordur büyük ihtimalle bu kısmı 9 10 11 olarak değiştirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

Belki kullandığınız driver beta olduğu için böle birşey yapmış olabilir.Ben 10.2 kullanıyorum şuan böle bir sorun mevcut değil , bundan önceki kullandığınız driver sürümünde de aynı şekilde yapıyor muydu?

Sadece 10.3 ile deneyebildim. Çünkü oyunu yeni kurdum. Ati cf xtension ile filanda denedim yine sonuç aynı. Hatta xtensiton ile daha kötü fps ler aldım :) Ekran akrtı sürücülerinde bir sorun olsa gerek, dediğiniz gibi beta olmasından kaynaklanıyordur eğer ki 10.2 de sorun yoksa, ki olmadığını söylüyorsunuz. Neyse yakında 10.3 normal versiyonu çıkar, tekrar denerim. Teşekkür ederim cevap için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erai -- 5 Mart 2010; 15:44:44 >

• arkadaşlar bende de 4890 var ati 10.2 sürümünü kullanıyordum dün oyuna ilk girdiğimde oyunda ateş ederken kasılmalar vardı.. 10.3 beta yı yükledim bi deniyim dedim kasılma felan ortadan kalktı bilmiyorum psikolojikmidir ama bence denemenizde fayda var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

quote:

Orijinalden alıntı: Deep Weapon

quote:

Öncelikle işletim sisteminiz nedir?Oyunda directx 9 veya 10 açmak içinde settings.ini dosyasını kullanacaksınız , bu dosya nerde bulunur diye sorarsanız da kaydedilen oyunlar bölümünde olması lazım BFBC2 dosyası diye geçiyor açınca zaten direk karşınıza settings.ini çıkar.İçinde bulunan dxversion=auto yazıyordur büyük ihtimalle bu kısmı 9 10 11 olarak değiştirebilirsiniz.

İşletim sistemim win7 64 bit dediklerinizi yapıcam cevabınız için saolun

• @Deep Weapon: eğer Windows 7'de çalıştırdığınız ekran kartı ATI 5xxx serisi değilse DX 10 olarak oyunu oynarsınız. Ama ben yine de ini dosyasından 10 yaptım.

Bu arada, oyunda AA olmasına rağmen uzak cisimlerde kırılmalar var. Herkesde mi bu böyle? ATI CCC'den daha denemedim ama oyun için AA ayarları yetersiz gibi.
  • Ben 9.12 kullanıyorum herhangi bir sorun yok ama 10.3 ü denemek lazım ayarlardan dx 10 u ayarladım cevaplarınız için teşekkürler.
  • Arkadaşlar DXdiag da benim direcxt sürümü 11 olarak gözüküyor bu nasıl olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: JCB

Ekran kartı fazla düşük, zor.

Evet haklısın. Arkadaşım gtx bilmemkaçla bile verim alamadım dedi. Benim makine son nefesini verir herhalde savaş alanında.
  • e8200,8800gt,2gbram
    AA,AF,HBQA kapalı ve sırasıyla high,high,low,med oynuyorum.
    min22 max50 ortalama 28fps
  • phenom ii x4 955,8800gt,2gbram
    AA,AF,HBQA kapalı high high medium medium 1680x1050 'de vsync açık min 30 max60 ortalama 50
  • hocam benim sistem intel core 2 1.8, ekran kartı 9600 gt oc 256 bit, 3 gb ram , dx 9 ve 10 da aşağı yukarı en düşük ve en yüksek fps değerlerim nasıl olur acaba bilgilendiriseniz sevinirim :)
  • arkadaşlar okudukça benim pcde bi sorun olduğuna inanmaya başladım bende 1920*1080 de bütün ayarlar high aa 8x af 16x hbao vsync kapalı 9 fps ye kadar düşüyo çatışmalarda. aa 2x af 4x 25 e kadar düşüyo siz nasıl alıyosunuz bu kadar fps yi özellikle hd5770 kullanıcılarına soruyorum
  • Yandaki sistemle Win 7 de 1440*900 çöznürlükte herşey fullde rhat oynuorm.. ama rahat oynamamı hissettiğim halde fraps 25 30 fps arası gösterio ndense ... anlamş diilm..
  • beyler setting.ini deki yere directx 10.1 yazarsak olur mu? direct 10.1 de oynamak istiyorum oyunu yada direk 10 yazsam o directx 10.1 de mi çalışır
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatalstroke21

beyler setting.ini deki yere directx 10.1 yazarsak olur mu? direct 10.1 de oynamak istiyorum oyunu yada direk 10 yazsam o directx 10.1 de mi çalışır

çalışır
  • paneldeki sistemle en düşük 30 fps ortalama 37 fps, ayarlar herşey full herşey açık 1440 x 900
  • 10.1 yazarsam mı direk 10 yazarsam mı
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.