quote:Orijinalden alıntı: Select�yazık olmus gecmıs olsunquote:Orjinalden alıntı: ŞekerKızHamdi yazık olmus gecmıs olsun Sağol Keşke Bi Rol Düşseydi
quote:Orijinalden alıntı: Select�yazık olmus gecmıs olsungeçmiş olsun harbiden boslarda droplar azaldı
quote:Orijinalden alıntı: bogaxjnrgeçmiş olsun harbiden boslarda droplar azaldı Alıntıları Göster Bende Kestim O bile cıkmadı
quote:Orijinalden alıntı: Jump3rBende Kestim O bile cıkmadıAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: KobeİsBacK Bende Kestim O bile cıkmadı ben bunu ne yapım
quote:Orijinalden alıntı: TechnoDeviLquote:Orjinalden alıntı: KobeİsBacK Bende Kestim O bile cıkmadı ben bunu ne yapım Alıntıları Göster yazık 1m cık cıkmısss
quote:Orijinalden alıntı: Bachyazık 1m cık cıkmısssAlıntıları Göster arkadaşlar bunlar normal şeyler o kadar boss kestim 1 kere item çıkmadı Yav!siz düşünün gerisini ama onun heycanını yaşamakta ayrı bi zevktir he
quote:Orijinalden alıntı: Bachyazık 1m cık cıkmısssAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: AngelinTheDark yazık 1m cık cıkmısss O kadar uraştım keserken 2 human geldi onları indirdim çektim kenara kestim bu çıktı
quote:Orijinalden alıntı: TechnoDeviLquote:Orjinalden alıntı: AngelinTheDark yazık 1m cık cıkmısss O kadar uraştım keserken 2 human geldi onları indirdim çektim kenara kestim bu çıktı Alıntıları Göster sana tavsiye gold coin koleksiyonu yap 1 ara cok bu bach-bishop-duke kesiodmm..gold coin koleksiyonum vardi
quote:Orijinalden alıntı: harDeathsana tavsiye gold coin koleksiyonu yap 1 ara cok bu bach-bishop-duke kesiodmm..gold coin koleksiyonum vardiAlıntıları Göster Birdahakine inşallah
quote:Orijinalden alıntı: OrQuNBirdahakine inşallahAlıntıları Göster Süper Drop Mana Paran Biraz Çıkmış İŞte Daha Ne istiyon
quote:Orijinalden alıntı: 4_eVeR_K.OSüper Drop Mana Paran Biraz Çıkmış İŞte Daha Ne istiyon Alıntıları Göster çıksa şaşarım
quote:Orijinalden alıntı: MoonRises4YouBende Kestiğimde Banada Çıkmıştı.Alıntıları Göster beterin beteride vardir diycem ama diyemiyorum
quote:Orijinalden alıntı: MoonRises4YouBende Kestiğimde Banada Çıkmıştı.Alıntıları Göster bnde 2 kere kestim.ikisinde de gold coin çıktı
quote:Orijinalden alıntı: boorbnde 2 kere kestim.ikisinde de gold coin çıktıAlıntıları Göster Onu bırak ben bach qördüqümde elim koLum titrer şekiLde kestim aynen , açtım yüzük üstüne geldim STR 4 klavyeyi parçalıcak gibi oldum
quote:Orijinalden alıntı: harDeathsana tavsiye gold coin koleksiyonu yap 1 ara cok bu bach-bishop-duke kesiodmm..gold coin koleksiyonum vardiAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: harDeath sana tavsiye gold coin koleksiyonu yap 1 ara cok bu bach-bishop-duke kesiodmm..gold coin koleksiyonum vardi