yaa bişi mrk ettim sen 59 lvl roguesin 80 tane pot 46 tane 1920 mana pot alıon nasıl oluo şüphe etmiom yanlış anlama ama ben 50 tane wolf 61 tane 720 can potu 5 tane de 960 pot alınca doluyor bende rogue 59 lvl im
Kardeş Oyunu Biraz Bilen Anlar Bilmiosan Anlatayım Str 7 elbise set ve takı str 7 ler war 1105 e çıkıo agırlık
hey allahım oyunu biliyorum ama bu taktiği bilmiyorum ayrıca +7 str kıyafetler reducelimi??
Nesini beğenmedin pot paran fazlasıyla çıkmış kardarsın dostum
quote:
Orjinalden alıntı: MiniMan
quote:
Orjinalden alıntı: gizemli_boy
quote:
yaa bişi mrk ettim sen 59 lvl roguesin 80 tane pot 46 tane 1920 mana pot alıon nasıl oluo şüphe etmiom yanlış anlama ama ben 50 tane wolf 61 tane 720 can potu 5 tane de 960 pot alınca doluyor bende rogue 59 lvl im
Kardeş Oyunu Biraz Bilen Anlar Bilmiosan Anlatayım Str 7 elbise set ve takı str 7 ler war 1105 e çıkıo agırlık
hey allahım oyunu biliyorum ama bu taktiği bilmiyorum ayrıca +7 str kıyafetler reducelimi??
giysi satılan yerden rogue kıyafeti alıosun en kötüsünden + basıp str basıon bu kadar basit
şans işi drop çıkarmak
Gayet hoş bi andır yukardaki an
quote:
quote:
quote:
quote:
giysi satılan yerden rogue kıyafeti alıosun en kötüsünden + basıp str basıon bu kadar basit
hee saol kardeş bilseydim daha önceden yapardan 3 senedir oynuom şu oyunu daha ilk defa öğren dim eyw saol
quote:
Orjinalden alıntı: Bluecry
Gayet hoş bi andır yukardaki an
keşke banada düşseydi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme