Şimdi Ara

bacaklarım ince lütfen yadım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba 15 yaşındayım boyum uzun baya 173 felan 45 kiloyum ve bacaklarım baya ince halısahada topa kuvetsiz vuruyorum yani benim yaşımdaki çocuklar topa çok şiddetliş vuruyor yani cezaasahasından rakip cezasahasına felan rahatlıkla havadan yani olursa sert uzun paslar kuvvetlice vurabiliyolar bende bunu geliştirmek istiyorum neler yapmalıyım lütfen yardım

• boyuna göre kilonda azmış muhtemelen kollarında incedir, bacaklarını zorlaman ve iyi beslenmen lazım. Bol bol koşu ve yürüyüş en idealidir. Ek olarak daha da güçlü olmasını istiyorsan vücut geliştirmede kullanılan bir sürü bacak egzersizleri var. Dambıl alıp rahatlıkla evde çalışabilirsin. Dediğim gibi koşu ve tempolu yürüyüşte çok etkilidir. Fakat hızlı sonuç bekleme tabi sabırla uygulayacaksın, sonuçta kas kütlesi oluşturacaksın öyle hemen oluşmuyor. Vücudunda zorlamadığın bi yer kas kütlesi olarak gelişmiş ve güçlü olmaz.

Aslında bacağının gelişmiş olması lazımdı, sonuçta sürekli üzerlerine yük biniyor sürekli vücudunu taşıyor. Vücutta özel çalışma yapmadan en çok zorlanan yer bacaklar. Genetikte olabilir tabi daha yaşın erken çalışırsan kolaylıka gelişecektir.
  • hocam çok saol evet kollarımda aşırı ince ve ben hani normal kaleciler aut kullanıyorya ben en fazla 3-4 bazen 5m ileri atıyorum yani yaşıma göre kötü yerden sert ve hızlı değil vurma tekniği demeyin çünkü belli oluyor yani kendim bile anlıyorum bunun içindemi aynılarını yapmalıyım
  • quote:

Orijinalden alıntı: y8igit

hocam çok saol evet kollarımda aşırı ince ve ben hani normal kaleciler aut kullanıyorya ben en fazla 3-4 bazen 5m ileri atıyorum yani yaşıma göre kötü yerden sert ve hızlı değil vurma tekniği demeyin çünkü belli oluyor yani kendim bile anlıyorum bunun içindemi aynılarını yapmalıyım

tabiki dostum teknikle uzaktan yakından alakası yok, tamamen güç ve kuvvetle ilgili. Yaşın daha çok genç, çalıştırırsan ve onları zorlarsan düzgün bir beslenmeyle kas kütlesi gelişecektir ve çok kuvvetli olacaktır. Kalıcı bir durum olmadıktan sonra üzülmen gerekmez.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.